Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    05. Lipanj 2018. 21:36

Drugi dio tj. lutealna faza pocinje 1.dan je dan nakon O. To bi znacilo da od pozitivne lh 15-16 dana bi trebala dobiti ako ti je lutealna 14 dana, a normalno je da bude do 16 dana kod ciklusa od 28 dana. 

Monikaharmonika
    05. Lipanj 2018. 21:43

ANYMANY

Cure kako Vama dođe M nakon pozitivne ovulacijske? Točno nakon 14 dana ili?

Od kad koristim trakice uvijek bude 14 dana nakon sto ulovim Lh pik. Tako da sad očekujem/neočekujem u subotu. Grudi ništa ne bole što mi je jako čudno jer obično bole za pop....Malo bolucka dolje, kao pred M. I piškim dosta, mada i pijem dosta tekućine. A tko će ga znati što će biti.Onak svaki mjesec se nadaš a ono ništa ☹

Ana Donna
    05. Lipanj 2018. 21:53

ANYMANY

Ana Dona - sutra mi je 14ti dan, znači sutra :)

Sretno draga 🤞🤞🤞🤞

MiniCooper26
    05. Lipanj 2018. 22:27

MalaTajna222

MiniCooper26

Grizli

Mini ajde pisi jedan testic da nismo sve nestrpljive. Naravno ako ti je prosao dan ocekivane pa postoji mogucnost da se vec vidi plusic.
    Just dobrodosla… Probaj za 1-2 dana ujutro test ponoviti, ako je opet neg.moguce da ti je ciklus bio anovulacijski ili da su ti se hormoni malo pomutili.

Danas 37.dan ciklusa sto za mene nista cudno 😁 provat cu sutra prije posla kupit

Jesi uhvatila O trakicama? 🤞

MalaTajna222

MiniCooper26

Grizli

Mini ajde pisi jedan testic da nismo sve nestrpljive. Naravno ako ti je prosao dan ocekivane pa postoji mogucnost da se vec vidi plusic.
    Just dobrodosla… Probaj za 1-2 dana ujutro test ponoviti, ako je opet neg.moguce da ti je ciklus bio anovulacijski ili da su ti se hormoni malo pomutili.

Danas 37.dan ciklusa sto za mene nista cudno 😁 provat cu sutra prije posla kupit

Jesi uhvatila O trakicama? 🤞

Trakice sam tek narucila trebaju mi stic svaki dan 😁
    Cure sto navijate za moj plus saljem veliki 😘😘😘😘😘😘😘

Ivcy1306
    05. Lipanj 2018. 22:34

darliv

Ivcy1306

Lijep pozdrav cure.
    Evo svratila sam samo da vidim jel se Luki5 javljala kako? Znate li kako je ona i kako napreduje trudnoca njena?
    Sretno svima da sto prije ugledate plusice.
    Uskoro se i ja vracam na ovu temu, pozzic

Ivcy pozdrav, kako je tvoja buba, rastu li zubici, kosica?
    Luki se prestala javljati nakon sto je napisala da je na pocetku trudnoce i da ju kao i obicno prate njezine tegobe pa pije dosta lijekova i da se nada da ce biti sve ok…no otada nisam procitala nista njezino, a svaki dan redovito pratim temu..
    I Mono mi nedostaje s komentarima da cujemo kako su ona i mrvica..nadam se da je sve ok..
    Kako si ti? Planirate na drugu bebicu?

Hej.. da planiramo uskoro na drugog bebaca jer ne zelimo preveliku razliku. On je neki dan napunio godinu i pol.a u tih godinu i pol vec smo ga 5 puta sisali. Rodio se sa puno kose i velikom kosom tako da mu i brzo raste. Zubici idu van polako. Prvi je dobio sa godinu dana i to gore dvojku. Tek su onda pocele jedinice. I evo sad jos uvijek cekamo dolje dvojke i tako. Kod nas nema pravila. Sve je uglavnom dobro. 

Sa monom sam.se ja znala cuti tu i tamo i zadnje sto znam je.da su i ona i malena orion konacno dobro. 
    Kako si ti?

Ana Donna
    05. Lipanj 2018. 22:34

Monikaharmonika

ANYMANY

Cure kako Vama dođe M nakon pozitivne ovulacijske? Točno nakon 14 dana ili?

Od kad koristim trakice uvijek bude 14 dana nakon sto ulovim Lh pik. Tako da sad očekujem/neočekujem u subotu. Grudi ništa ne bole što mi je jako čudno jer obično bole za pop….Malo bolucka dolje, kao pred M. I piškim dosta, mada i pijem dosta tekućine. A tko će ga znati što će biti.Onak svaki mjesec se nadaš a ono ništa ☹

Monika, glavu gore draga, ako ne bude ovaj ciklus bit ce sljedeci...navijam da ti ovaj bude dobitan 🤞🤞 samo pozitivno dalje 😘

MalaTajna222
    05. Lipanj 2018. 22:39

Anymany, je li mjeris temp ujutro ispod pazuha ili ispod jezika?pitam jer unosim u istu aplikaciju ko ti

darliv
    06. Lipanj 2018. 06:09

Ivcy1306

darliv

Ivcy1306

Lijep pozdrav cure.
    Evo svratila sam samo da vidim jel se Luki5 javljala kako? Znate li kako je ona i kako napreduje trudnoca njena?
    Sretno svima da sto prije ugledate plusice.
    Uskoro se i ja vracam na ovu temu, pozzic

Ivcy pozdrav, kako je tvoja buba, rastu li zubici, kosica?
    Luki se prestala javljati nakon sto je napisala da je na pocetku trudnoce i da ju kao i obicno prate njezine tegobe pa pije dosta lijekova i da se nada da ce biti sve ok…no otada nisam procitala nista njezino, a svaki dan redovito pratim temu..
    I Mono mi nedostaje s komentarima da cujemo kako su ona i mrvica..nadam se da je sve ok..
    Kako si ti? Planirate na drugu bebicu?

Hej.. da planiramo uskoro na drugog bebaca jer ne zelimo preveliku razliku. On je neki dan napunio godinu i pol.a u tih godinu i pol vec smo ga 5 puta sisali. Rodio se sa puno kose i velikom kosom tako da mu i brzo raste. Zubici idu van polako. Prvi je dobio sa godinu dana i to gore dvojku. Tek su onda pocele jedinice. I evo sad jos uvijek cekamo dolje dvojke i tako. Kod nas nema pravila. Sve je uglavnom dobro.

Sa monom sam.se ja znala cuti tu i tamo i zadnje sto znam je.da su i ona i malena orion konacno dobro.
    Kako si ti?

Bas mi je drago cuti te divne vijesti za Mono.. 
    Mi smo po starom, osim sto smo krenuli jos u 3mj u Petrovu, a ovaj mjesec imamo drugi pregled i nadam se da cemo od sljedećeg ciklusa pokusati prvo s inseminacijom..pozitivna sam i vjerujem samo u najbolje 😊
    Kako vrijeme leti draga Ivcy, vec godina i pol 🙈 pa to je vec pravi frajer za kojim tata i mama trčkaraju 😆

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Grizli
    06. Lipanj 2018. 06:58

Gdje su mi cure sto trebaju testic raditi danas??? Ja od uzbuđenja nisam mogla spavat jutros. 😀 Tako sam nestrpljiva da me muz pitao dal mi moramo danas napraviti testic. 😀 🤞🤞🤞🤞

Tinchy_07
    06. Lipanj 2018. 07:03

Ja takodjer dosla u nadi da se probudile rano i da nas ceka tu lijepa vijest

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani