Mini za plus ujutro 🤞
Ana Donna a sta nisi danas cec popila ako si do sad pila 1x1? Ili si kasnije pocinjala. Nasla sam ti na stranicama od Beta Plus poliklinike dio o klomifena:Indukcija ovulacije Klomifenom započinje se sa 50 mg/d kroz 5 dana (započinje se od trećeg do petog dana ciklusa) što u gotovo 50% slučajeva dovede do ovulacije. Kako u 50% žena ne dođe do ovulacije, češće se započinje sa dozom od 100 mg/dan (2 tablete na dan, odjednom). Iznimno se u jako osjetljivih žena može započeti sa 25 mg/d.
Po meni je mozda bolje odvojiti doze na svakih 12h, al ako tako pise na stranicama poliklinice sumnjam da se ne moze uzet i 2 odjednom.
Do sad sam pila od 5.-9.dc a Poljak mi rekao da zbog inseminacije počinjem sad drugačije tj.od 2dc.-6.dc...hmmm popit cu sad jednu i ujutro u 6 drugu, možda da ipak odvojim, jer ne volim pit baš lijekove pred spavanje...hvala cure na savjetima 😊
Mini navijamo svi za tebe ujutro za jedan veliki + 😘
Evo napisao mi je Poljak, nastavak klomifena ali sad od 2.-6. dc, 2×1. I onda folikulometrija sljedeci tjedan 10 dc.
Pošto je danas već 2dc ne znam da sada popijem 2 tablete od jednom, jel već kasno? Jel se to može tako piti ili mora bit vremenski razmak? Jer sam do sad pila 1×1
Ana ja bi popila 1 tabletu u 20.00.i onda sutra u 8 ujutro opet. Ono svakih 12 sati.nemoj piti 2 odjedanput. Znaci sad ces se prebaciti u njega? Ja isto pijem 2x1 5 dana.veceras zadnja tableta ☺
Pokušat ću kod njega, iako je mog Ginek odličan, ali pokušat ću privatno...ovaj put pa ćemo za dalje vidit ako ne upali, čitala sam da je uspjeh inseminacije 15%...a dobro vidit cemo, sta bude bit ce...
MalaTajna kako ti podnosiš klomifen? Možda si mi već i napisala, možda sam te već i pitala? nisam sigurna...
Ovaj mj.bolje nego prosli .glava me ubijala prvi dan samo, povratila sam ( sad nezz je li zbog tablete bilo ili kakva druga mucnina) ..prosli mj.me glava bolila svaki dan bez prestanka. Svih 5 dana. Ali nalete vrucine imam u oba mjeseca. Pij svako 12 sati tako je meni dr rekla.
Cure kako Vama dođe M nakon pozitivne ovulacijske? Točno nakon 14 dana ili?
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Većinom dođe M 13-14 dana nakon pozitivne trakice, kad ti trebaš ne dobit, sutra?
Mini sretno sutra i da nam dan uljepsas dan s veeeeelilkim plusom
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Ana Dona - sutra mi je 14ti dan, znači sutra :)
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Anymany sretno i tebi
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Većinom dođe M 13-14 dana nakon pozitivne trakice, kad ti trebaš ne dobit, sutra?
Anymany , meni je dosla ovaj mj.16 dana od O.
Hvala Tajna :)
Nekako si mislim, trakica najavljuje O, znači od pozitvne trakice O je u roku 24-48 sati +14 dana druga faza ciklusa, ili dani O spadaju u drugu fazu?
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Sortiraj odgovore
Najstariji