Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniCooper26
    05. Lipanj 2018. 17:07

Just_ordinary_girl

Pozz curke. Ovako, ciklus mi je 24dana,menst.mi kasni evo 3dana,radila sam test preksinoc bas kasno navecer i negativan je pa me zanima da li je to prerano bilo?🙋🏼‍♀️

Napravi test kroz koji dan ali ujutro pa vidi 😁
    Ja ne znam bili pravila test ili ne bi s obzirom kako je bilo prosli mjesec

Grizli
    05. Lipanj 2018. 17:11

Mini ajde pisi jedan testic da nismo sve nestrpljive. Naravno ako ti je prosao dan ocekivane pa postoji mogucnost da se vec vidi plusic. 
    Just dobrodosla... Probaj za 1-2 dana ujutro test ponoviti, ako je opet neg.moguce da ti je ciklus bio anovulacijski ili da su ti se hormoni malo pomutili.

MalaTajna222
    05. Lipanj 2018. 17:11

Mini, bolje je napraviti test.moras znati na cemu si.ako je T, da djelujes , a ako nije T da se ne nadas bezveze.tako sam ga ja napravila prije M, mada sam ja 99,9% znala da nije T.

MiniCooper26
    05. Lipanj 2018. 17:43

Grizli

Mini ajde pisi jedan testic da nismo sve nestrpljive. Naravno ako ti je prosao dan ocekivane pa postoji mogucnost da se vec vidi plusic.
    Just dobrodosla… Probaj za 1-2 dana ujutro test ponoviti, ako je opet neg.moguce da ti je ciklus bio anovulacijski ili da su ti se hormoni malo pomutili.

Danas 37.dan ciklusa sto za mene nista cudno 😁 provat cu sutra prije posla kupit 

MalaTajna222
    05. Lipanj 2018. 18:05

MiniCooper26

Grizli

Just dobrodosla… Probaj za 1-2 dana ujutro test ponoviti, ako je opet neg.moguce da ti je ciklus bio anovulacijski ili da su ti se hormoni malo pomutili.

Danas 37.dan ciklusa sto za mene nista cudno 😁 provat cu sutra prije posla kupit

Jesi uhvatila O trakicama? 🤞

Ana Donna
    05. Lipanj 2018. 18:21

Mini navijamo svi za tebe ujutro  za jedan veliki + 😘 
    Evo napisao mi je Poljak, nastavak klomifena ali sad od 2.-6. dc, 2×1. I onda folikulometrija sljedeci tjedan 10 dc. 
    Pošto je danas već 2dc ne znam da sada popijem 2 tablete od jednom, jel već kasno? Jel se to može tako piti ili mora bit vremenski razmak? Jer sam do sad pila 1×1

MalaTajna222
    05. Lipanj 2018. 18:42

Ana Donna

Mini navijamo svi za tebe ujutro za jedan veliki + 😘
    Evo napisao mi je Poljak, nastavak klomifena ali sad od 2.-6. dc, 2×1. I onda folikulometrija sljedeci tjedan 10 dc.
    Pošto je danas već 2dc ne znam da sada popijem 2 tablete od jednom, jel već kasno? Jel se to može tako piti ili mora bit vremenski razmak? Jer sam do sad pila 1×1

Ana ja bi popila 1 tabletu u 20.00.i onda sutra u 8 ujutro opet. Ono svakih 12 sati.nemoj piti 2 odjedanput. Znaci sad ces se prebaciti u njega? Ja isto pijem 2x1  5 dana.veceras zadnja tableta ☺

Ivcy1306
    05. Lipanj 2018. 18:57

Lijep pozdrav cure. 
    Evo svratila sam samo da vidim jel se Luki5 javljala kako? Znate li kako je ona i kako napreduje trudnoca njena? 
    Sretno svima da sto prije ugledate plusice. 
    Uskoro se i ja vracam na ovu temu, pozzic

darliv
    05. Lipanj 2018. 19:11

Ivcy1306

Lijep pozdrav cure.
    Evo svratila sam samo da vidim jel se Luki5 javljala kako? Znate li kako je ona i kako napreduje trudnoca njena?
    Sretno svima da sto prije ugledate plusice.
    Uskoro se i ja vracam na ovu temu, pozzic

Ivcy pozdrav, kako je tvoja buba, rastu li zubici, kosica?
    Luki se prestala javljati nakon sto je napisala da je na pocetku trudnoce i da ju kao i obicno prate njezine tegobe pa pije dosta lijekova i da se nada da ce biti sve ok...no otada nisam procitala nista njezino, a svaki dan redovito pratim temu.. 
    I Mono mi nedostaje s komentarima da cujemo kako su ona i mrvica..nadam se da je sve ok.. 
    Kako si ti? Planirate na drugu bebicu? 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Grizli
    05. Lipanj 2018. 19:17

Mini za plus ujutro 🤞
    Ana Donna a sta nisi danas cec popila ako si do sad pila 1x1? Ili si kasnije pocinjala. Nasla sam ti na stranicama od Beta Plus poliklinike dio o klomifena: Indukcija ovulacije Klomifenom započinje se sa 50 mg/d kroz 5 dana (započinje se od trećeg do petog dana ciklusa) što u gotovo 50% slučajeva dovede do ovulacije. Kako u 50% žena ne dođe do ovulacije, češće se započinje sa dozom od 100 mg/dan (2 tablete na dan, odjednom). Iznimno se u jako osjetljivih žena može započeti sa 25 mg/d. 
    Po meni je mozda bolje odvojiti doze na svakih 12h, al ako tako pise na stranicama poliklinice sumnjam da se ne moze uzet i 2 odjednom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.