Pozz curke. Ovako, ciklus mi je 24dana,menst.mi kasni evo 3dana,radila sam test preksinoc bas kasno navecer i negativan je pa me zanima da li je to prerano bilo?🙋🏼♀️
Napravi test kroz koji dan ali ujutro pa vidi 😁
Ja ne znam bili pravila test ili ne bi s obzirom kako je bilo prosli mjesec
Mini ajde pisi jedan testic da nismo sve nestrpljive. Naravno ako ti je prosao dan ocekivane pa postoji mogucnost da se vec vidi plusic.
Just dobrodosla... Probaj za 1-2 dana ujutro test ponoviti, ako je opet neg.moguce da ti je ciklus bio anovulacijski ili da su ti se hormoni malo pomutili.
Mini, bolje je napraviti test.moras znati na cemu si.ako je T, da djelujes , a ako nije T da se ne nadas bezveze.tako sam ga ja napravila prije M, mada sam ja 99,9% znala da nije T.
Mini ajde pisi jedan testic da nismo sve nestrpljive. Naravno ako ti je prosao dan ocekivane pa postoji mogucnost da se vec vidi plusic.
Just dobrodosla… Probaj za 1-2 dana ujutro test ponoviti, ako je opet neg.moguce da ti je ciklus bio anovulacijski ili da su ti se hormoni malo pomutili.
Danas 37.dan ciklusa sto za mene nista cudno 😁 provat cu sutra prije posla kupit
Just dobrodosla… Probaj za 1-2 dana ujutro test ponoviti, ako je opet neg.moguce da ti je ciklus bio anovulacijski ili da su ti se hormoni malo pomutili.
Danas 37.dan ciklusa sto za mene nista cudno 😁 provat cu sutra prije posla kupit
Jesi uhvatila O trakicama? 🤞
Mini navijamo svi za tebe ujutro za jedan veliki + 😘
Evo napisao mi je Poljak, nastavak klomifena ali sad od 2.-6. dc, 2×1. I onda folikulometrija sljedeci tjedan 10 dc.
Pošto je danas već 2dc ne znam da sada popijem 2 tablete od jednom, jel već kasno? Jel se to može tako piti ili mora bit vremenski razmak? Jer sam do sad pila 1×1
Mini navijamo svi za tebe ujutro za jedan veliki + 😘
Evo napisao mi je Poljak, nastavak klomifena ali sad od 2.-6. dc, 2×1. I onda folikulometrija sljedeci tjedan 10 dc.
Pošto je danas već 2dc ne znam da sada popijem 2 tablete od jednom, jel već kasno? Jel se to može tako piti ili mora bit vremenski razmak? Jer sam do sad pila 1×1
Ana ja bi popila 1 tabletu u 20.00.i onda sutra u 8 ujutro opet. Ono svakih 12 sati.nemoj piti 2 odjedanput. Znaci sad ces se prebaciti u njega? Ja isto pijem 2x1 5 dana.veceras zadnja tableta ☺
Lijep pozdrav cure.
Evo svratila sam samo da vidim jel se Luki5 javljala kako? Znate li kako je ona i kako napreduje trudnoca njena?
Sretno svima da sto prije ugledate plusice.
Uskoro se i ja vracam na ovu temu, pozzic
Lijep pozdrav cure.
Evo svratila sam samo da vidim jel se Luki5 javljala kako? Znate li kako je ona i kako napreduje trudnoca njena?
Sretno svima da sto prije ugledate plusice.
Uskoro se i ja vracam na ovu temu, pozzic
Ivcy pozdrav, kako je tvoja buba, rastu li zubici, kosica?
Luki se prestala javljati nakon sto je napisala da je na pocetku trudnoce i da ju kao i obicno prate njezine tegobe pa pije dosta lijekova i da se nada da ce biti sve ok...no otada nisam procitala nista njezino, a svaki dan redovito pratim temu..
I Mono mi nedostaje s komentarima da cujemo kako su ona i mrvica..nadam se da je sve ok..
Kako si ti? Planirate na drugu bebicu?
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Mini za plus ujutro 🤞
Ana Donna a sta nisi danas cec popila ako si do sad pila 1x1? Ili si kasnije pocinjala. Nasla sam ti na stranicama od Beta Plus poliklinike dio o klomifena: Indukcija ovulacije Klomifenom započinje se sa 50 mg/d kroz 5 dana (započinje se od trećeg do petog dana ciklusa) što u gotovo 50% slučajeva dovede do ovulacije. Kako u 50% žena ne dođe do ovulacije, češće se započinje sa dozom od 100 mg/dan (2 tablete na dan, odjednom). Iznimno se u jako osjetljivih žena može započeti sa 25 mg/d.
Po meni je mozda bolje odvojiti doze na svakih 12h, al ako tako pise na stranicama poliklinice sumnjam da se ne moze uzet i 2 odjednom.
Sortiraj odgovore
Najstariji