Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaTajna222
    05. Lipanj 2018. 10:16

Grizli, 🙏 za tebe da su to dobri znaci 🤞🤞
    Ana, a citala sam da je on veliki strucnjak za neplodnost. Ali nisam nikad bila u njega. Vidim da si rekla da si dobila, je li uzimas klomifen i ovaj mj?

MalaTajna222
    05. Lipanj 2018. 11:07

Mini , di si nam? Sta ima kod tebe 

_svjesna
    05. Lipanj 2018. 11:45

Grizli, ja sam od tog dobitnog odnosa znala da sam trudna jednostavno, ne mogu da opišem ali sam toliko bila sigurna i jedva sam čekala uraditi taj test i 28 dan ciklusa beta je bila 500.
    3 dana nakon ovulacije imala sam spoting tamno crveni, i onda me jajnik na kom je bila ovulacija povremeno zignuo. Iscjedak mi se pojačao par dana nakon ovulacije i ostao je i dan danas takav obilan staklast rastezljiv. 
    9 dpo imala sam krvarenje sto sam povezala s implantacijom.
    Grudi nisu davale nikakve naznake, tek par dana po kasnjenju postale su osjetljive.

MiniCooper26
    05. Lipanj 2018. 12:18

Evo meeee. Meni danas 37.dan ciklusa. . Bolucka me dole desno. . Sad ne znam jeli od stajanja na nogama od napora ili šta vec.... Ili se nesto događa 😁

Grizli
    05. Lipanj 2018. 12:21

Hvala curke na iskustvima. Ja sam doduse na crinone gelu sto je cisti progesteron tako da tipo osjetljive grudi i osjecaj nadutosti, pospanost pripisujem tome jer i dok sam na duphastonu bila sam imala iste simptome. A sad ova bol je trenztno lagano popustila mozda samo neki grc sam imala. Vidit cemo. Za bilo kakve simptome mi je jos prerano jer mi je embrij vracen tek prije 3 dana. A sto bude bit ce, ne zelim se puuno nadat i ocekivat da me poslije ne razocara previse. 
    Za dr. Poljaka ja imam same pohvale. Ja sam mu se javila za misljenje i savjet putem maila i covjek je isti dan mi navecer odgovorio vrlo detaljno, razumljivo i sa nekoliko savjeta. Pitala sam ga i koliko mu moram platiti savjetovanje rekao je da to ne naplacuje. Tako da zaista je vrlo susretljiv covjek za razliku od nekih drugih dr koji su mi iste te odgovore na mail odbili dat doj ne dodjem na konzultacije k njima. Jos znam da je super Dr.Luciger u Zg

tata_me_zove_zlato
    05. Lipanj 2018. 13:12

Svjesna, i ja sam znala od O i pokrivenog pika da je doslo do zaceca. ☺️Stalno merila temp i pipala grudi... 25i dc poz test.
    Svima zelim isto. Hvala vam na lepim zeljama. 

url=https://lilypie.com]

MalaTajna222
    05. Lipanj 2018. 13:21

tata_me_zove_zlato

Svjesna, i ja sam znala od O i pokrivenog pika da je doslo do zaceca. ☺️Stalno merila temp i pipala grudi… 25i dc poz test.
    Svima zelim isto. Hvala vam na lepim  Ja sam uvjerila sebe da bas mora biti makar mali znak da je T. A nezz jer nisam do sada bila nikada T .i zato nisam niti jedan mjesec sebe uvjerila da sam uspila jer nisam imala osjecaj😐😔☺

Ana Donna
    05. Lipanj 2018. 14:38

MalaTajna222

Grizli, 🙏 za tebe da su to dobri znaci 🤞🤞
    Ana, a citala sam da je on veliki strucnjak za neplodnost. Ali nisam nikad bila u njega. Vidim da si rekla da si dobila, je li uzimas klomifen i ovaj mj?

MalaTajna, evo upravo mi odgovorio da će poslati daljnje upute, pa čekam mail i da se večeras dogovorim sa mužem. Uskoro mi dolazi sestra pa će me u to vrijeme mijenjati na poslu, hvala bogu moj direktor je po tom pitanju stvarno susretljiv...baš sam sad uzbuđena, što se nešto događa napokon😊 
    Trebala bi počet pit 5.dan, vidiš sad ne znam dal da pijem hmm...moram sad sve vidit sta ce on reci kad da dodjem..

05. Lipanj 2018. 16:18

Pozz curke. Ovako, ciklus mi je 24dana,menst.mi kasni evo 3dana,radila sam test preksinoc bas kasno navecer i negativan je pa me zanima da li je to prerano bilo?🙋🏼‍♀️

• ANYMANY
    05. Lipanj 2018. 16:38

Pozdrav i tebi, mislim da si trebala raditi sa jutarnjim urinom za svaki slučaj. Ponovi test ako imaš još koji. Dali znaš kada ti je ,jesi je pratila kada?

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.