Maybe, mene su godinama uvijek ubijale grudi pred M, po tome bi i znala da stize, ali od kad radimo na bebi skontala sam da se digod koji mj desi da grudi i ne bole uopce, a M dodje. 🤞da je kod tebe T , pa da se zato bol nije pojavila. Dapace mislim da je nasoj Tata me zove to bas bio sigurni znak T, jer grudi nisu zabolile pred M.
Ne znam vise ni sama kazu prati svoje stanje ako se sta promijeni onda je to to. Tako nekadasnji simptomi se promijenili, a M bi opet dosla, svaki mjesec zeza nesto drugo
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Ne znam vise ni sama kazu prati svoje stanje ako se sta promijeni onda je to to. Tako nekadasnji simptomi se promijenili, a M bi opet dosla, svaki mjesec zeza nesto drugo
Da napravis neki test sta se moze par dana ranije, geratherm ?ako znas kad ti je bila tocno ovulacija.jer nekim curama ss pokaze svjetli plusic i 11dpo.to ti kazem ako bas mislis da bi moglo biti 🤞sritno
A nemam pojma, a Dr mi je rekla da bi radi glave i te glavobolje bi trebala na snimanje, pa kaze kao ako cekas jos mengu sacekaj jos da ne ides na zracenja bezveze. Sad eto cekamo, nebi tila radit prije test pa nadanja i ludosti, znas sama kako to ide, a moze bit rano jos a i ne mora. Brine me smeckasti iscjedak malo ga je bilo za vrime O, a nikad ga nisam u zivotu imala
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Slazem se , to sam mislila u slucaju ako nemozes cekati a bas jako jako sumnjas :) ja sam imala osjecaj da nista ovaj mj.i ispostavilo se tocnim.danas 2dc.mislim da mora biti i neki bar mali osjecaj da je misec dobitan. Ali naravno nismo svi isti
Nemam pojma bolje mi se nicemu ne nadat tako i ako imam neku sumnju da je to to, uopce ne razmisljam o tome jer mi bude samo gore.
Minicooper ako su ti ciklusi razlicito dugi onda plodne dane najlaske racunas na nacin da od najkraceg ciklusa oduzmes 17, a od najduzeg 11. Svi dani uzmedju toga mogu biti plodni u tvom slucaju i onda krenes tako sa trakicama (npr najkraci 22d, najduzi 40d, znaci plodni bi mogli biti od 5-29dana) znam da je to dosta veliki raspon al onda ces sigurno uhvatit O. Predlazem ti tako oko 14-15h da radis trakucu s time da ne unosis tekucinu 2 h prije.
Maybebaby moze ti to bas biti simptom T, drzim fige da je to to.
Maminosunce dobrodosla, sto prije dozivila plusic... Ako ti mozemo kako pomoc pisi zeno, sretno u lovu na bebaca
Maybe baby, meni je izostala bol u grudima, i dalje je nema, 4+4 danas. Ja nikakav drugi simptom nisam imala osim izostanka simptoma i povisene temp, meris li je? Kad ne ocekujes?
url=https://lilypie.com]
Mini, ne bi trebalo posle 20h ako sam razumela. Ti utempiraj onda eto uvek u 15h npr. Posto su ti neredoviti, kreni sad prvi mesec ranije, npr 7i dan, pa ces videti za kasnije. Gledaj da od podneva do 15h ne pijes tecnost.
Ok hvala ti puno. Narucila sam jucer sa e baya 50 komada.. Valjda ce bit dosta 😂. A u ljekarni bih trebala kupiti onu plasticnu casu za mokrenje ili je svejedno
Grizli hvala, nadam se da nam nece trebat tako dugo ko za prvo, i ja se nadam da cu ubrzo ugledat plusic, a isto zelim i vama svima
Sortiraj odgovore
Najstariji