Mini, naravno ako nema T onda da dodje sto prije.da se ne oteze bzvz..od petka sam opet na klomifenima, uf..dosta je cura uspilo iz 2 .ture pa eto imam zrno nade i optimizma. Saljem svima zagrljaj da imamo snagu za sve , i da svak rijesi svoj problem i dodje do cilja ❤
Ja pijem gynositol sto mi je doktorica preporucila… Pocela sam pit ima par dana
I ja isto, popila sam 20 ak kesica
ANYMANY što je bitno s koje strane bole 😂
Zezam se malo.
Ja sama sebi tražim sto simptoma, a zapravo je rano za ikakve simptome...
Na kraju kad stigne M ću biti ajme, a stalno sebi govorim da se ne nadam...
Grizli ti si naša enciklopedijica i baš uživam čitati ove tvoje duge postove! 🙌🏻
Ja narucila trakice sa e baya danas. Ima li mi tko kakve upute za dati a obzirom da su mi ciklusi neredoviti
Ja narucila trakice sa e baya danas. Ima li mi tko kakve upute za dati a obzirom da su mi ciklusi neredoviti
Ovisi kako imaš cikluse, ja sam sebi uzela najkraći 30 dana, i počela sam trakice koristiti onda od 12 dana. Nadala sam se da je možda sve to biljno napravilo nešto, pa ajde kao možda bude ciklus normalan i O ranije, nije bila i piškila sam trakice sve do 28dana.
2-3 sata ne mokriš, ne piješ..Jutarnji urin se ne koristi. I to je to..kažu da je najbolje svaki dan u isto vrijeme.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Mini moji su ciklusi kraci bili imislim da su trakice zaista potpomogle zacece kod mene. Pocinjala sam od 8og dana uvek u 17, 18h.Tu pred O sam krenula dva puta na dan, u 11h, pa u 17h.Uhvatila pik propracen bolovima, pokrili to i posle 12 dana plus. Srecnoo!! 😉
url=https://lilypie.com]
Mini moji su ciklusi kraci bili imislim da su trakice zaista potpomogle zacece kod mene. Pocinjala sam od 8og dana uvek u 17, 18h.Tu pred O sam krenula dva puta na dan, u 11h, pa u 17h.Uhvatila pik propracen bolovima, pokrili to i posle 12 dana plus. Srecnoo!! 😉
Hvala na savjetima anymany i tata. Ja radim od 5 popodne tako da moram nekad ujutro piškit.. A jeli mogu drugi put kad dođem s posla a to je u 11 navecer
Vecer cure, pridruzila bi se vasim druzenjima i razgovorima, i u iscekivanju plusica!
Vecer cure, pridruzila bi se vasim druzenjima i razgovorima, i u iscekivanju plusica!
Dobro dosla 😁
Mini, ne bi trebalo posle 20h ako sam razumela. Ti utempiraj onda eto uvek u 15h npr. Posto su ti neredoviti, kreni sad prvi mesec ranije, npr 7i dan, pa ces videti za kasnije. Gledaj da od podneva do 15h ne pijes tecnost.
url=https://lilypie.com]
Cure ja sam pisala tamo prije 2 stranice pa nisam dobila odg 😞
Ja trebam dobiti u subotu i svaki mjesec me grudi bole tjedan dana prije i to nateknu i ubijaju me, a sada ama bas nista, ni na dodir. Jedino me od proslog petka do ponedjeljka glava rasturala da mi nista nije pomagalo
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Sortiraj odgovore
Najstariji