Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaTajna222
    30. Svibanj 2018. 14:19

MiniCooper26

ANYMANY

Mene od jucer bole jajnici i evo imam neki iscjedak bez mirisa..temp. mi je jucer pala danas opet porasla ali mislim da to kod mene nije tocno jer ja ustajem vise puta u noci

Mene bole jajnici vec par dana… Ne konstantno nego nekad ujutro a nekad navecer… Malo ne kao probada vise kao neka neugoda. I u mene iscjedak neki dan proziran i rastezljiv ko bjelanjak.. Jutros isto

Taj iscjedak je i.meni bio obilan, prvo je bio zuti a onda zadnja dva dana proziran rastezljiv. E sad ja sam dobila, 🤞da vi necete. Mene pocelo posteno rasturat , prvi dan mi je danas paa ajme, jedva cekam da prodje M i u nove pobjede. Bas si razmisljam , idemo igrat lutriju i u lipnju 🤞

MalaTajna222
    30. Svibanj 2018. 14:22

Grizli, 🙏za tebe u sub!!!!🤞🤞❣❣

• fantasia
    30. Svibanj 2018. 14:27

Grizli

Fantasia obicno prva prava M dodje 30 dana od prvog dana krvarenja kod spontanog. S time da se racuna kao prvi dan onaj kad se pojavila svjeza krv. Moguce ako se nisi spontano ocistila vec su ti dali injekciju da se i oduzi, ali i da ranije dodje ovisi o tijelu. Vec nakon prve prave M bi se ciklus trebao unormaliti. Moguce je i sad ima O, meni se dogadjala cca 15dana nakon spontanog.

Hvala na brzom odgovoru:D
    Dakle, posto mi je dr.preporucila odmah pokusat napravit bebana ako cu se dobro osjecat, do sada smo sve pokrili pa sada (ne)cekamo M.tko zna...:)

MiniCooper26
    30. Svibanj 2018. 15:35

MalaTajna222

MiniCooper26

ANYMANY

Mene od jucer bole jajnici i evo imam neki iscjedak bez mirisa..temp. mi je jucer pala danas opet porasla ali mislim da to kod mene nije tocno jer ja ustajem vise puta u noci

Mene bole jajnici vec par dana… Ne konstantno nego nekad ujutro a nekad navecer… Malo ne kao probada vise kao neka neugoda. I u mene iscjedak neki dan proziran i rastezljiv ko bjelanjak.. Jutros isto

Taj iscjedak je i.meni bio obilan, prvo je bio zuti a onda zadnja dva dana proziran rastezljiv. E sad ja sam dobila, 🤞da vi necete. Mene pocelo posteno rasturat , prvi dan mi je danas paa ajme, jedva cekam da prodje M i u nove pobjede. Bas si razmisljam , idemo igrat lutriju i u lipnju 🤞

Ako je imam dobit nek budw sta prije cekanje me ubija.. Da vise mogu povadit one nalaze pa da znam na cemu sam. Cure svima zelim puno srećeeeeee 💪🙏🤞

Grizli
    30. Svibanj 2018. 16:36

Mala tajna hvala ti! 
    Fantasia onda sretno i da ti ne dodje. Koliko si bila trudna? Meni su svaki put na hitnom prijemu savjetovali ginekolozi da pricekam da prodje ta prava M kao pa onda da probamo, a moja gin mi je rekla 3 mj da cekamo. Ja iskreno nisam mogla odmah tako da ti se divim. Sretno i da bude +! 

MalaTajna222
    30. Svibanj 2018. 16:48

Mini, naravno ako nema T onda da dodje sto prije.da se ne oteze bzvz..od petka sam opet na klomifenima, uf..dosta je cura uspilo iz 2 .ture pa eto imam zrno nade i optimizma.  Saljem svima zagrljaj da imamo snagu za sve , i da svak rijesi svoj problem i dodje do cilja ❤

• fantasia
    30. Svibanj 2018. 16:53

Grizli

Mala tajna hvala ti!
    Fantasia onda sretno i da ti ne dodje. Koliko si bila trudna? Meni su svaki put na hitnom prijemu savjetovali ginekolozi da pricekam da prodje ta prava M kao pa onda da probamo, a moja gin mi je rekla 3 mj da cekamo. Ja iskreno nisam mogla odmah tako da ti se divim. Sretno i da bude +!

Bilo mi je 7 tjedana.
    I ja se sama sebi iskreno divim kako sam se brzo oporavila nakon toga. Rekla sam min.3 mjeseca nikakvih pokusaja dok se dogodilo, ali sad se vec super osjecam, no sad stvarno idemo laganini i bez forsiranja i razmisljanja.

Grizli
    30. Svibanj 2018. 16:56

Mala tajna 🤞 da je to dobitan ciklus. Ja isto znam brdo cura kojima je iz 2 ture uspjelo pa se iskreno nadam da ćeš i ti biti jedna id tih. 
    Fantasia i tebi onda sretno i da bude plus. Svaka cas na hrabrosti i samo pozitivno i lagano bez presinga. 

• ANYMANY
    30. Svibanj 2018. 17:12

Pocinju bolit sise...jedino cudno mi je sto me inace bole sastrane a sad odozgo

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

MiniCooper26
    30. Svibanj 2018. 17:20

MalaTajna222

Mini, naravno ako nema T onda da dodje sto prije.da se ne oteze bzvz..od petka sam opet na klomifenima, uf..dosta je cura uspilo iz 2 .ture pa eto imam zrno nade i optimizma. Saljem svima zagrljaj da imamo snagu za sve , i da svak rijesi svoj problem i dodje do cilja ❤

Ja pijem gynositol sto mi je doktorica preporucila... Pocela sam pit ima par dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.