Nove cure dobro dosle ....
Kako vidim ovo niti malo nije naš mjesec, pa je li moguće da niti jedan plus nema 🙆😕
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Bok cure, evo ja sam opet zbunjena i puna “simptoma”. Ovaj mjesec nismo pogodili baš odnose na dan O (mislim da je bila taj dan radi bolova), vec dan ipo nakon :/. Ali evo sad mi je 22 dan ciklusa (trebala bi ne(doc) M za 5 dana). Mene danas cijeli dan smeta koda cu svaki cas dobit (inace osjetim samo dan prije, ili nikako). Grudi lagano bolne vec dva dana i neki čudan tek. Ovo bi trebao bit tek 7.- mi dan od odnosa pa mi izgleda rano. E da, i danas malo brljavi smeđkastog iscjetka (što inace nije nikad prije M). Iskustva?
Profa1988 možda je implantacijsko krvarenje u pitanju. Ono dolazi malo prije očekivane M. Tako sam pročitala negdje na forumu. Nadamo se da je to i da imamo barem jedan plusić ovaj mjesec. ☺️
Nadam se da je, iako mi je malo rano za to. Zar ne bi trebalo bit od 9-11 dana nakon O. :/ Nekako mi je cijeli ovaj mjesec čudan, pa sam vec luda :/
Trudilice, 2 dana je do M, a mene hvataju tipični simptomi za nju. Grudi, leđa, pristići. Bojim se da ni ovaj mjesec ništa. A baš smo ciljali. Jedino mi preostaje mijenjati poze zbog moje zavaljene maternice. Na to nisam obraćala pažnju prije, ali čitala sam da određene poze koje mi prakticiramo nisu baš uspješne… joj, kad bi barem netko ovdje imao konkretan savjet. Baš sam 😢.
Hope1234- držim figice.
I ja imam zavaljenu u maternicu, jedni vele da poze imaju učinka, drugi da ne, mi već svašta isprobali i za sad nije urodilo plodom, tako da ne vjerujem da je to do toga. Očito se više faktora mora poklopit da bi urodilo plodom :)
Nove curke dobrodosle i sto prije + dobile. Profa implatacijsko moze biti i 6 dana nakon O, drzim fige da je to to.
Imali smo par + pocetkom mjeseca i sad je neko zatisje rekla bi pred buru... Hahaha sad kad krenemo sve od reda do iza Uskrsa ima da sve imamo +!
Helena 1989 - ne znam onda kako s tim izaći na kraj. Čula sam da je dobra doggy poza jesam dobro čula? Nemojte mi se smijati
ako treba i na luster ću sa svojim zavaljenom.
Evo i kod mene razočaranje. Nakon 3 dana kašnjenja, mrljanja i brljanja po ulošku došla gospoja M. 😢😢😢
Cure volim vas čitati, ja sam relativno nova trudilica, tek nam je šesti ciklus da pokušavamo.
Evo i kod mene razočaranje. Nakon 3 dana kašnjenja, mrljanja i brljanja po ulošku došla gospoja M. 😢😢😢
Ja to ovako gledam svaki put kad dobijem: kako se trudnoća računa od prvog dana mjesečnice; onda kažem sama sebi da sam trudna jedan dan 😸
Sortiraj odgovore
Najstariji