Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ANYMANY
    29. Svibanj 2018. 10:45

Misica - ne vjerujem da je ciklus dobitan, jer smo pokrili samo dan kad je trakica bila pozitivna. Nismo ni ranije, ni dan nakon, tako da mislim da ništa. 

MiniCoper - ja ti isto nikad nisam vadila te nalaze nego sam prije cca 2 g. bila promukla iznenada i onda je doktorica rekla kao Ajmo provjeriti. 4,220 nije loš nalaz iako je na granici, ali da sad ostaneš trudna cijelu trudnoću bi morala piti tablete za to. Tako da s obzirom da želiš T i radiš na tome, nalaz nje dobar.

Fantasija - Što se tiće Ramize, sve pohvale. Moja susjeda je imala CIN II, ciste na jajnicima, i problema sa ciklusom - nema gdje nije bila, na kraju joj je Ramiza pomogla. Popila je jednu turu, i sve je nestalo, a ciklus se normalizirao. Ja sam osobno pisala Ramizi, htjela sam uzet od nje to, ali kod mene nije bilo poštanskih uplatnica za slanje novca i nisam mogla platiti. Ona je predložila da pošaljem novac kao pismo, ali to se ne usudim jer je to ipak druga država. Ugalvnom, ako misliš probati, javi joj se čim prije jer se počinje piti PRVI dan ciklusa, a dok to dođe iz Bosne treba par dana.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• fantasia
    29. Svibanj 2018. 10:47

Ma prema tim svima simptomima sam ja svaki mjesec bila trudna😁
    Ali jedini pravi je bio 2-3 dana prije mens.jaki grcevi dolje,kao da ce svaki cas procuriti.
    Mi smo dobili uputnicu za spermiogram,ali se bas taj mjesec primilo. Tako da nismo ni isli. Al opet si mislim, ako se primilo onda valjda sve stima,ocito malo srece treba.(nadam se)

MalaTajna222
    29. Svibanj 2018. 10:56

Bas gledam na nalazu, ovaj mj.radila, TSH mi je 1.39.to je valjda ok...

Ana Donna
    29. Svibanj 2018. 11:01

misica35

MalaTajna222

misica35

MalaTajna22 nemoj biti tako sigurna bas, obicno bas i bude kada se najmanje nadamo!
    Meni je danas 20. dan ciklusa, ja planiram već od četvrtka piškiti svako jutro. I u prošloj trudnoći je jako rano (23.dan ciklusa) test bio pozitivan, točnije bila je jedva vidljiva crtica tada, ali je bila…
    Držim svima fige!
    ANYMANY što je na kraju s tobom? Misliš da ima šanse ovaj ciklus ili???

Misica, imas osjecaj da bi moglo to biti to ovaj mj kod tebe ??🤞🤞🤞

Ajme ja se tako nadam, a znam da to ne valja i znam da ću se razočarati ako ne bude… Iako znam da smo tek počeli doslovno, ali imam osjećaj da sam nakon vađenja Mirene pod utjecajem nekih cudnih hormona, stalno mi se place, osjetljiva sam, itd. Još sam sada i ok, obzirom kako sam bila prvi mjesec nakon vađenja!
    A uhvatili smo lh pik i pokrili 💃🏽 par dana poslije i prije svaki dan do pika… Pa sada, šanse ima, a hoće se spojiti kako kaže moj ginić “Mars i Venera”, to je teško znat…
    Zapravo sam baš sinoć razmišljala o tome koliko je zapravo složen proces i slučajno i treba se sve potrefiti da bi došlo do začeća, pa svega ostalog…
    Pa mi opet nisu jasni svi oni koji su slučajno napravili dijete… I ja sam jedna od te “slučajne” djece 😂🤦🏻‍♀️

Misica , meni je to isto veliki misterij 😂 neki dan mi neka poznanica kaže da je trudna, sad ce 9tt, i da ne zna ni kad joj je bila zadnja M ❓ ja se uvijek tome čudim, pa kakoooo
    Mi ovdje mjerimo, hvatamo pik, pijemo ljekove, čajeve, i onda kad mi netko dodje i kaze to, bas se zapitam...
    Mala Tajna ja ti ipak drzima 🤞 da ne dodje vjestica...meni treba doc za vikend ili najkasnije ponedj, i nakon premisljanja cu jos jednu turu klomifena popit pa pauza, da potrosim pakiranje...

Ana Donna
    29. Svibanj 2018. 11:37

Grizli

Ana Donna nas su odmah poslali na ivf u prirodnom postupku jer muz je imao 3 puta los spermiogram, a ja 4 spontana za koja zapravo nisu sigurni dal uopce taj los spermio je kriv tako da smo odmah na taj postupak dosli kako bi izbjegli da se jajna stanica oplodi sa "krivim" spermijem. Racunaj ako krenes na jesen na humanu, najmanje 5-6 mjeseci ces odradivat sve nalaze isl.sto traze jer ne daju bas odmah postupak. Mozda ako zelis skratiti si to i ne uspijete da odradis ranije recimo friske nalaze hormona spolnih, stitnjace, papa test, briseve, torch, spermiogram isl.pretrage pa ces mozda prije doc do postupka ako treba. Dosta je cura protiv inseminacije al meni su 3 cure koje poznajem ostale trudne u tim postupcima.I dal slucajno ili ne sve 3 u 2. pokusaju i sve su rodile curice. 😀
    Fantasia skoro pa bi mogla i doktorirat na svemu tome, inace spremam svoj doktorat iz drugog podrucja istrazivanja pa dodjem do svakakvih informacija korisnih i sve ti ja isprobam na sebi ako mogu.a sta se prica tice jooj jos ces ih se naslusat a moras odrveniti na njih i pocet ignorirat jer ce te samo jos vise opterecivat to.Meni su svasta rekli od toga da sam karijerista, do sebicna, mrziteljica djece pa sve do cure zeljne putovanja i avanture… A nitko od tih pametnjakovica ne zna istinu i da boli ponekad jako kad vrijedjaju al naucila sam to ignorirat i ne opterecivat se s time.cak stovise nekad me veseli kad im dizem tlak jos potpaljivanjem vatre da mislim samo na posao, da necemo dijete nego samo psa i macku eee to ko da ih neko iglom u guzicu ubode onda pocnu…
    Cure hvala na lijepim zeljama i pozitivnim vibrama, treba samk izdrzati da folikulic ne pukne do punkcije i da se oplodi i da se ugnjezdi i da srceko zakuca i da… Jooj previse toga treba se jos dogoditi, tako da se ne
    smijem prepustiti euforiji.
    Mini Cooper kod planiranja trudnoce tsh ne bi smio biti iznad 2,0 max.2,5 pa je dobro da se pozabavis stitnjacom jer to moze jako utjecat na sretan ishod. Tsh u trudnoci raste ne pada ako si ti na gornjoj granici znaci da u startu si vec presla tu granicu i rizicna si skupina.

Grizli hvala na informaciji, počet ću onda već krajem ljeta prikupljat nalaze....tebi puno sreće sa IvF 😊

• ANYMANY
    29. Svibanj 2018. 11:56

Mala tajna super ti je tsh

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

MalaTajna222
    29. Svibanj 2018. 12:26

ANYMANY

Ajde super , barem nesta :)
    Ana donna, ma tesko da ista ovaj mj, zapravo ne osjecam  nista. Spremno ju ocekujem.Jedino mi se grudi povecale al ono bas bas. Jel se vama cure isticu zile na grudima pred M? Prvi puta sam to primjetila kod sebe , pa si mislim stalno nesta novo .

• fantasia
    29. Svibanj 2018. 12:35

MalaTajna222

ANYMANY

Ana donna, ma tesko da ista ovaj mj, zapravo ne osjecam nista. Spremno ju ocekujem.Jedino mi se grudi povecale al ono bas bas. Jel se vama cure isticu zile na grudima pred M? Prvi puta sam to primjetila kod sebe , pa si mislim stalno nesta novo .

Meni su uvijek zile istaknute prije M tako da prema tome ne mogu prepoznat jel pms ili trudnoca. Jedino dok sam ostala trudna su me pocele boljet 3 dana prije ocekivane M, a inace me bole cak i 10 dana prije.

• fantasia
    29. Svibanj 2018. 12:38

ANYMANY narucila sam preparat od ramize,sad cekam:)
    Mada je meni rekla da se pocne piti poslije menstruacije:/

MiniCooper26
    29. Svibanj 2018. 13:40

MalaTajna222

ANYMANY

Ana donna, ma tesko da ista ovaj mj, zapravo ne osjecam nista. Spremno ju ocekujem.Jedino mi se grudi povecale al ono bas bas. Jel se vama cure isticu zile na grudima pred M? Prvi puta sam to primjetila kod sebe , pa si mislim stalno nesta novo .

I meni je tako isto istaknute žile na grudima 🙄  i ja ocekujem M ovih dana... Mrzim iscekivanje te M.. Zavidim curama kojima je točna u dan... Sad bih najvise htjela da dođe da mogu otic vadit nalaze

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.