Vjerovatno da dodje do trudnoce bi temp sa 36,5-36,7 skocila na 36,9 , 37,0 sto se vrime odmice.
To zna bolje nasa Tata me zove 😊😊
Mala Tajna, ima li sta od jutros?
Cure evo me jutros rano isla nesta obavit. sinoc sam nasla na dnevnom ulosku malo smedjeg iscjetka i jos na papiru kad sam se brisala.nocas jos nije dosla i sad opet iscjedak vidim na ulosku. Vjerovatno ce kroz koji sat krenut.i tocno je 16dpo i to se poklapa.
Hihihi nadajmo se novom ciklusu 🤞🤞🤞
Vama koje ju n3 cekate , svima sretno !!🤞🤞
Mini koji je tebi dc danas?
Meni je 31.dan ciklusa danas... Ne znan sta da kazem nemam nekih simptoma.. Osim me malo zaboli dole na desnoj strani.. Sad ne znam jeli to jajnik ili sto na poslu stojim na nogama 6 sati svaki dan 🙄
Za alergije je najsigurnije korisiti kratkotrajno lijekove posebno u prvom tromjesjecju. Relativno sigurni su loratadin i cetirizin. Obicno ti se u trudnoci alergija lijeci kontaktnim lijekovima npr kapi, kreme i sl. Ili u slucaju astme inhalatore jer su ucinkovitiji i manje stetni od tabletica. Uh da doktorirala ja sam takva da kopam dok ne saznam nemam mira.
Anaymany drzimo 🤞🤞 za rodjendanski poklon.
Anymany, bice poklon. 🤞
Grizli, diivnoo, jako sam se obradovala, bice, bice 😊
Ja koristim inhalator, da(sibmikort) medjutim nos mi je katastrofalno zapusen poslednjih idana. Ne znam koje bih kapi smela. Sipam fizioloski, ali ne pomaze. Danju mi nije problem, nocu samo. 😐
Sto se temp tice, da, meni ciklusi ugl bili 25, 26,27 dana i sad kada mi nije spala ispod 36,4 23dc,uradila sam test jer su i ostali simptomi pms izostali.
url=https://lilypie.com]
Tata jesi probala sa spricom uzmes 5ml fizioloske zatvoris jednu nosnicu i u drugu ustrcas i tako ponovis i s drugom. Nakon cca 1-2 min ispusem nos.Neugodan osjecaj je bar meni, al najbolje mi pomogne. Ja to prakticiram vec mjesecima ujutro i navecer prije spavanja.
Mene od jucer bole jajnici i evo imam neki iscjedak bez mirisa..temp. mi je jucer pala danas opet porasla ali mislim da to kod mene nije tocno jer ja ustajem vise puta u noci
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Cure,zene,sto se tice ovulacije nakon spontanog ako koja zna...prokrvarila sam nesto sitno u srijedu,a u ponedjeljak potvrden spontani i tad sam dobila injekciju za ciscenje. Posto bi se spontani trebao voditi pod menstruaciju, zanima me od kad se u tom slucaju racuna ciklus?od dana kada sam prokrvarila ili od tog ponedjeljka? A na pregledu nakon 4 dana od injekcije je dr.vec vidjela folikul...sad vise niti ne znam kad da ocekujem M...ma sva sam zbunjena😑
Fantasia obicno prva prava M dodje 30 dana od prvog dana krvarenja kod spontanog. S time da se racuna kao prvi dan onaj kad se pojavila svjeza krv. Moguce ako se nisi spontano ocistila vec su ti dali injekciju da se i oduzi, ali i da ranije dodje ovisi o tijelu. Vec nakon prve prave M bi se ciklus trebao unormaliti. Moguce je i sad ima O, meni se dogadjala cca 15dana nakon spontanog.
Mene od jucer bole jajnici i evo imam neki iscjedak bez mirisa..temp. mi je jucer pala danas opet porasla ali mislim da to kod mene nije tocno jer ja ustajem vise puta u noci
Mene bole jajnici vec par dana... Ne konstantno nego nekad ujutro a nekad navecer... Malo ne kao probada vise kao neka neugoda. I u mene iscjedak neki dan proziran i rastezljiv ko bjelanjak.. Jutros isto
Sortiraj odgovore
Najstariji