Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaTajna222
    29. Svibanj 2018. 18:50

Btw kako si ti ima li.kakvih simptoma? 😍

_svjesna
    29. Svibanj 2018. 19:04

Hmmm mogu reci da od pravih simptoma jos nista, na pola sam sedmog tjedna... 
    Ostao mi je taj iscjedak kao kod ovulacije, rastezljiv kao bjelance bukvalno, i dan danas ga imam bijele je boje. 
    Grudi su me počele uzasno boljeti po zakasnjenju menge i to samo bradavice i onda je to prestalo u petom tjednu.
    Dodju mi naleti muke, ali je to zanemarivo i mislim da ne bih ni primijetila da ne znam da sam trudna.
    I naravno menstrualni grcevi kao da cu svakog trena dobiti i dalje traju, ranije su bili jaci, a sad su malo slabiji.
    I to je sve kod mene, nadam se da ce sve biti ok pa budemo vidjeli hoce li se javiti jos neki simptom. 

tata_me_zove_zlato
    29. Svibanj 2018. 21:55

Mala Tajna, ponovi test sutra. 🤞Da,meni su ciklusi bili max 27dana.Nemam simptoma, bas pitala Svesnu o iskustvu.
    Svesna, mozdai ostane tako neprimetno, bar sto se simptoma tice.
    Devojke, svima zelim srecu i saljem morske pozdrave i sve pozitivne misli koje imam.🤗💦🏖️🏝️

url=https://lilypie.com]

MalaTajna222
    29. Svibanj 2018. 22:13

tata_me_zove_zlato

Mala Tajna, ponovi test sutra. 🤞Da,meni su ciklusi bili max 27dana.Nemam simptoma, bas pitala Svesnu o iskustvu.
    Svesna, mozdai ostane tako neprimetno, bar sto se simptoma tice.
    Devojke, svima zelim srecu i saljem morske pozdrave i sve pozitivne misli koje imam.🤗💦🏖️🏝️

Ma draga nema sanse da je T, doce M pitanje je sata. Bas kontam 15 dana od ovulacije...ono mislim si pa kako nije dosla jos. 
    Cure, je li iko koristio test onaj iz mullera ljubicasti? 

• ANYMANY
    29. Svibanj 2018. 22:15

Mala tajna koliko ja znam druga faza nemoze biti tako duga...Prva se mjenja ali druga je uvijek 14 dana.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

MalaTajna222
    29. Svibanj 2018. 22:26

ANYMANY

Mala tajna koliko ja znam druga faza nemoze biti tako duga…Prva se mjenja ali druga je uvijek 14 dana.

Hm sad ne znam je li da se brinem sta je 🤔
    Sta ima s tobom, kad trebas ne dobiti?

Grizli
    30. Svibanj 2018. 06:08

Lutealna faza je najcesce 10-16 dana u 28. dnevnom ciklus. Ako je ona krava najcesce se curama prepise B6 recimo, a isto tako meze lutealna faza biti produzena zbog hormona, stresa i td. Ponovi ti testic draga mozda samo nije beta bila divoljno visoka. A ako inace imas duze ciklusa mozes imat i duzu tu zadnju fazu samo je ovulacija bila uranila. 

MaybeBaby 😘
    30. Svibanj 2018. 06:30

Grizli

Lutealna faza je najcesce 10-16 dana u 28. dnevnom ciklus. Ako je ona krava najcesce se curama prepise B6 recimo, a isto tako meze lutealna faza biti produzena zbog hormona, stresa i td. Ponovi ti testic draga mozda samo nije beta bila divoljno visoka. A ako inace imas duze ciklusa mozes imat i duzu tu zadnju fazu samo je ovulacija bila uranila.

Jeli to Grizli samo ako je krava 🤣 ili smo mi klokanice 🤣🤣🤣🤣 je sam se nasmijala, kuzim da si falila 🤣🤣

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

MaybeBaby 😘
    30. Svibanj 2018. 06:48

Cure, meni je ovaj mjesec kada je bila O bilo prvi put da sam imala nekakav smeckasti iscjedak, pvo mi se prvi puta dogodilo, pa ne znam dali je to normalno ili je to los znak? Inace ne ocekujem M u subotu i vec danima imam stravicne glavobolje, bila jucer u Dr. al mi je rekla da sacekam da dobijem mengu, ako sam slucajno trudna da ne bi isla na snimanje glave radi zracenja

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

Grizli
    30. Svibanj 2018. 06:48

Hahaha sad sam se i sama sebi nasmijala, a muka mi jutros od svega. Ispricavam se nije krava nego kratka. 😁😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.