MalaTajna22 nemoj biti tako sigurna bas, obicno bas i bude kada se najmanje nadamo!
Meni je danas 20. dan ciklusa, ja planiram već od četvrtka piškiti svako jutro. I u prošloj trudnoći je jako rano (23.dan ciklusa) test bio pozitivan, točnije bila je jedva vidljiva crtica tada, ali je bila…
Držim svima fige!
ANYMANY što je na kraju s tobom? Misliš da ima šanse ovaj ciklus ili???
Misica, imas osjecaj da bi moglo to biti to ovaj mj kod tebe ??🤞🤞🤞
Ajme ja se tako nadam, a znam da to ne valja i znam da ću se razočarati ako ne bude... Iako znam da smo tek počeli doslovno, ali imam osjećaj da sam nakon vađenja Mirene pod utjecajem nekih cudnih hormona, stalno mi se place, osjetljiva sam, itd. Još sam sada i ok, obzirom kako sam bila prvi mjesec nakon vađenja!
A uhvatili smo lh pik i pokrili 💃🏽 par dana poslije i prije svaki dan do pika... Pa sada, šanse ima, a hoće se spojiti kako kaže moj ginić “Mars i Venera”, to je teško znat...
Zapravo sam baš sinoć razmišljala o tome koliko je zapravo složen proces i slučajno i treba se sve potrefiti da bi došlo do začeća, pa svega ostalog...
Pa mi opet nisu jasni svi oni koji su slučajno napravili dijete... I ja sam jedna od te “slučajne” djece 😂🤦🏻♀️
Aurora, ma nikako se ne treba brigat sta ko misli. Ma neka misle , tracaju, "oplakuju" nas, mi koje smo tu znamo kako stvari stoje. Ja im recem onako, ma nismo se nauzivali muz i ja dovoljno pa neka si misle.btw koji ti je dan ciklusa?
Fantasia, ti imas pcos?
Misica, zelim ti svu srecu svita da ste uspili!!!🤞
Ja to ne razumim, majke mi , pokeksa se s likom vidi ga 1.put u zivotu ostane trudna. Rodi , dite ima koji mj.tek eto nje pokeksa se i opet trudna...
MalaTajna, pcos su mi dijagnosticirani u 1.mjesecu. Tada sam dobila terapiju s duphastonima i nesto cistica mi je popucalo, pomogli su mi donekle,ali ih imam jos no zadnja dva gin.su rekli da oni to nebi nazvali policisticnim jajnicima,da kao imam nekoliko cistica,ali zbilja malo. U 1.mjesecu nisam imala niti ovulaciju,a menstruacija mi je dolazila uobicajeno sto mi bas nije jasno...al ok. Vidjet cemo sto ce i kako dalje biti.
Koliko se vec vi trudite?
Aurora jel to tebe boli glava pred O? Imas li glavobolje kad trebas dobiti M ili tokom M? Mozes za bolove koristiti lekadol ili lupocet, odnosno lijekove di je paracetamol dijelatna tvar ona nema dokazani ucinak na O. Cak se i u trudnoci ako se mora moze uzimati. Pitam za glavobolje jer meni se dogodilo kad sam imala povisen progesteron prvi dio ciklusa da sam imala glavobolje u toku O. A pred M i tokom uvijek imam glavobolje razlicitog intenziteta i to sam rijesila pijuci andol 100 i puuuno tekucine, jest da mozda uzrokuje malo jace krvarenje ne sad jako ali misli da je malo jace bilo, al bar me ne ubija glavobolja. Ocito stvar cirkulacije.
Joj cure ima bogami sretnica koje doslovno pogledaju onu stvar i ostanu trudne i onda jos u drustvu se kao hvale time ili pak jadikuju. A ja kuham i kuham, nisu nis svjesne koliko je to donro zapravo.
MalaTajna22 nemoj biti tako sigurna bas, obicno bas i bude kada se najmanje nadamo!
Meni je danas 20. dan ciklusa, ja planiram već od četvrtka piškiti svako jutro. I u prošloj trudnoći je jako rano (23.dan ciklusa) test bio pozitivan, točnije bila je jedva vidljiva crtica tada, ali je bila…
Držim svima fige!
ANYMANY što je na kraju s tobom? Misliš da ima šanse ovaj ciklus ili???
Misica, imas osjecaj da bi moglo to biti to ovaj mj kod tebe ??🤞🤞🤞
Ajme ja se tako nadam, a znam da to ne valja i znam da ću se razočarati ako ne bude… Iako znam da smo tek počeli doslovno, ali imam osjećaj da sam nakon vađenja Mirene pod utjecajem nekih cudnih hormona, stalno mi se place, osjetljiva sam, itd. Još sam sada i ok, obzirom kako sam bila prvi mjesec nakon vađenja!
A uhvatili smo lh pik i pokrili 💃🏽 par dana poslije i prije svaki dan do pika… Pa sada, šanse ima, a hoće se spojiti kako kaže moj ginić “Mars i Venera”, to je teško znat…
Zapravo sam baš sinoć razmišljala o tome koliko je zapravo složen proces i slučajno i treba se sve potrefiti da bi došlo do začeća, pa svega ostalog…
Pa mi opet nisu jasni svi oni koji su slučajno napravili dijete… I ja sam jedna od te “slučajne” djece 😂🤦🏻♀️
Mojim roditeljima su se seke desile.. prva se desila mama je bila exstra mlada.. onda druga kad je ova starija imala 6 god mami ginic rekao da pauzira sa pilulama malo.. i u toj pauzi odma se druga seka desila 😂😂😂 a mene.. mene u 6 god nakon druge seke planirali i onda su me cekali godinu dana 😂😂.. eto sto ti je zivot 🤣🤣
MalaTajna, pcos su mi dijagnosticirani u 1.mjesecu. Tada sam dobila terapiju s duphastonima i nesto cistica mi je popucalo, pomogli su mi donekle,ali ih imam jos no zadnja dva gin.su rekli da oni to nebi nazvali policisticnim jajnicima,da kao imam nekoliko cistica,ali zbilja malo. U 1.mjesecu nisam imala niti ovulaciju,a menstruacija mi je dolazila uobicajeno sto mi bas nije jasno…al ok. Vidjet cemo sto ce i kako dalje biti.
Koliko se vec vi trudite?
Hm tako ti je i u mene , redovni ciklusi 32 ili 33 dana ali svako par mj izostane poneka ovulacija.. i onda kad izostane O tad mi dodje nakon 37-38 dana...to mi se desava otp.3x godisnje...isto kao vise manje sve ok, ka neki blazi oblik pcos(mozda je to termin koji koriste da ne plase pacijentice, nezz).jedino mi je ova moja sada kod koje idem privatno, direktno uvijek kaze sta je. Ja sam ti draga krenula sad sa stimulacijom ovulacije, prvi mj.je iza mene , rekla je da cemo 3-4 mj.max tako sa klomifenima i tempiranim odnosima, a onda cemo raditi prohodnost jajovoda i aih. Nadam se da ce ipak se desiti prije 😣😣🤞mi se nismo pazili otp 6-7 mjeseci, nismo koristili nikakve zastite , a zadnjih isto tako 6, 7 mj. je bas da radimo na bebi. Uzimam i gynositol vec skoro mj.dana nadam se da ce i on pomoc stogod.
Koliko tebi traju ciklusi, ides li ti na kakve stimulacije(jer vidim navodis da imas nekad anovulatorne cikluse)...?
Babylove, vidis kad nesta planiras onda ko da zivot rece-e nes...jaooo
Ma ja sam sad sve prestala voditi i pratiti,previse sam bila u tome i bas me iscrpilo. Trudimo se cca.godinu dana, u 3.mjesecu sam ostala trudna, 14.5.spontani:(
Tako da sam trenutno "izbacila" pracenje svih simptoma i sve terapije osim folne.
Ciklus mi je od 30-32 dana. Poslije prvog mjeseca sam imala ovulaciju svaki mjesec(prije nisam jer bih ovulaciju uvijek osjetila).
Jesi li ti bila na nekim kompletnijim pretragama/kontrolama?
Ma ja sam sad sve prestala voditi i pratiti,previse sam bila u tome i bas me iscrpilo. Trudimo se cca.godinu dana, u 3.mjesecu sam ostala trudna, 14.5.spontani:(
Tako da sam trenutno "izbacila" pracenje svih simptoma i sve terapije osim folne.
Ciklus mi je od 30-32 dana. Poslije prvog mjeseca sam imala ovulaciju svaki mjesec(prije nisam jer bih ovulaciju uvijek osjetila).
Jesi li ti bila na nekim kompletnijim pretragama/kontrolama?
Zao mi je jako , toliko truda i onda se desi 😕
Vadila sam sve hormone , muz radio spermiogram ,nema tu nekih vecih problema zasada samo fali i srece malo.muzev je nalaz dobar. Sad sam u iscekivanju M. Jutros me rano bolilo dole ali nista jos.🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji