Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaTajna222
    28. Svibanj 2018. 08:50

Monika, cestitke od ❤!
    Grizli, sretno ti ovaj ciklus i 🙏za uspjeh , nikada se ne zna 🤞
    U mene nista novoga , tj.grudi narasle za broj ali ono ako ne i broj ipo ali ne bole nesta , nego ono cvrste. Tako da se nadam da ce sto prije doc da se krene ispocetka 😀

• ANYMANY
    28. Svibanj 2018. 09:27

Monika cestitaaam...neka bude i plus za dva tjedna

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

tata_me_zove_zlato
    28. Svibanj 2018. 11:24

Cestitke, Monika. 
    Grizli, uzivam, nego sta. Ali imam svakako wifi u sobi, a moram se sad i sklanjati sa jakog sunca, pa vam se eto javljam i pratim sve. U vodu ne ulazim, samo lezim u hladu i citam... Milina. Da li je to inace slucaj da ako je rana O  jajna stanica ne bude bas kvalitetna? Meni su prethodna 3 meseca O bile 13idan,a ciklus 27,a ranije su mi ciklusi bili i 23,24,25 dana sa veoma ranim O. Mozda zato nije uspevalo prvih meseci... 

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    28. Svibanj 2018. 12:03

Cure mislim da ne mora znaciti da ako je rana O da nije zrela jajna stanica, ne znam, meni je ovulacija bila 12dc, odnosno na 10dc 16mm primila sam stopericu i mislila sam da je prerano jer sam mislila da je najbolje da ju dobijem 12dc pa da mi 14dc bude ovulacija ali eto dr nije tako mislila i ja sam ovulirala 12dc i evo me, nadam se da ce sve biti ok. Prije dva dana sam imala smedjeg iscjetka pa mi je pojacala duphaston 3x1, a inace se cudim otkud smedje jer sam bila 2x1 duphaston i injekcije progesterona svaki peti dan i eto opet smedje. Sad mirujem i nadam se da ce biti ok vec dva dana nema nista.

• ANYMANY
    28. Svibanj 2018. 12:04

Tata - bolje se nemoj kupati da. Sumnjam da bi ti škodilo, ali bolje miruj sada. Ja nemam iskustva sa ranim ovulacijama.
    Jutros sam išla doktoru, kad on radi popodne.
    Ne osjećam neke promjene, osim što mi temp. raste..kako ono ide? Koliko dana prije očekivane m počne padati ili kako već?

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• ANYMANY
    28. Svibanj 2018. 12:06

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• fantasia
    28. Svibanj 2018. 12:23

Drage sve s plusićom i bez:)
    informativno, koliko dugo radite na bebi?
    Ja čekam svoj drugi nakon prvog neuspjelog:(
    I moram priznat da ga čekam sa strahom da se ne ponovi ista situacija -.-

• ANYMANY
    28. Svibanj 2018. 13:03

Fantasia - moj suprug i ja se ne pazimo cca godinu dana, s tim da ja imam neredovite cikluse, i tek dva mj. imam trakice za O pa smo onda imali ciljano odnos.
    Što se tiće straha, zbilja nemaš razloga bojati se. Svaka je trudnoća zasebna, i ako je prva bila neuspjela, ne znači da će i druga biti takva.
    Moja prva trudnoća je bila puna komplikacija, ležala sam i porodila se u 35om tt. Pratila su me krvarenja, rano otvaranje, serklaža, jako puno upala... Druga trudnoća kad je došla, strahovala sam od 7 tt jer sam u prvoj T tada prokrvarila, ali nije se dogodilo ništa, a onda šok u 15 tt srce je stalo.
    Kada je došla treća T, bila sam u strahu zbog prve komplicirane i druge izgubljene, a T je na kraju bila savršena i moja cura došla je par dana prije termina.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

MiniCooper26
    28. Svibanj 2018. 13:41

Pozdrav cure 😁 ima li ko neki link s kojeg narucuje ove ovulacijske trakice.. Vise sam se izludila listajuci po e bayu.. Ne znam koje bih narucila 🙄

Grizli
    28. Svibanj 2018. 15:14

Tata super cuvaj se i da imas samo slatkih briga! 
    Anymany ako nije doslo do trudnoce bazalna temp padne 25.dc, ako je naravno ovulacija bila 14 dc, dakle rekli bi neka 3 dana onda prije M. Ako dobro racunam.
    Fantasia dobro dosla. Zelim ti sto prije plusic. Mi evo 2,5 godine, 4 spontana i jako te rezumijem al moras biti hrabra i vjerovat da ce ave biti u redu. Mi dogurali do IVF postupka i upravo smo u procesu ovaj mjesec. Ako ti treba bilo kakva info ili pomoc ili bilo sta slobdono pitaj jer cure ovdje imaju hrpu iskustva nazalost pa ti mozemo pomoc. Sretno zenska.
    Mini ja sam si ih bila narucila s prvi koja mi se otvorila kad sam isla na ebay i dosle su za 4 dana. Tako da mislim da ne moras puno mozgat.
    Inace ja danas bila folikul narastao na 17,5 mm, dobila stopericu za veceras i u srijedu ako se sve karte i sreca posloze imam punkciju jajne stanice. Nadam se da ce mm ovaj put imat bolji doprinos i da nece punkut prije i da ce stanica biti dobra. Danas me dr umirila oko rane O jer vec od 10 dc se smatra normalnim terminom za O i dobru stanicu a meni ce punkcija biti tocno 10 dan, endometrij je 6mm, al da bi trebao narast jos je rekla, eatradiol mi je idealan za perdovulaciju tako da sad samo malooo srece nam fali.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.