Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniCooper26
    28. Svibanj 2018. 15:21

Grizli

Tata super cuvaj se i da imas samo slatkih briga!
    Anymany ako nije doslo do trudnoce bazalna temp padne 25.dc, ako je naravno ovulacija bila 14 dc, dakle rekli bi neka 3 dana onda prije M. Ako dobro racunam.
    Fantasia dobro dosla. Zelim ti sto prije plusic. Mi evo 2,5 godine, 4 spontana i jako te rezumijem al moras biti hrabra i vjerovat da ce ave biti u redu. Mi dogurali do IVF postupka i upravo smo u procesu ovaj mjesec. Ako ti treba bilo kakva info ili pomoc ili bilo sta slobdono pitaj jer cure ovdje imaju hrpu iskustva nazalost pa ti mozemo pomoc. Sretno zenska.
    Mini ja sam si ih bila narucila s prvi koja mi se otvorila kad sam isla na ebay i dosle su za 4 dana. Tako da mislim da ne moras puno mozgat.
    Inace ja danas bila folikul narastao na 17,5 mm, dobila stopericu za veceras i u srijedu ako se sve karte i sreca posloze imam punkciju jajne stanice. Nadam se da ce mm ovaj put imat bolji doprinos i da nece punkut prije i da ce stanica biti dobra. Danas me dr umirila oko rane O jer vec od 10 dc se smatra normalnim terminom za O i dobru stanicu a meni ce punkcija biti tocno 10 dan, endometrij je 6mm, al da bi trebao narast jos je rekla, eatradiol mi je idealan za perdovulaciju tako da sad samo malooo srece nam fali.

Draga hvala ti.. Zelim ti svu srecu da ti uspije ❤️ bit ce plusića.. Osjeća se u zraku  😁

• ANYMANY
    28. Svibanj 2018. 16:56

Obavila doktora. Dobila sam uputnicu za vaditi TSH, FT4 I anti-TPO

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• ANYMANY
    28. Svibanj 2018. 16:58

Aurora mislim da bi ti mogla biti O onda, javi kakva će sutra biti jer piše kao da dan nakon O skoči.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

MiniCooper26
    28. Svibanj 2018. 17:33

ANYMANY

Obavila doktora. Dobila sam uputnicu za vaditi TSH, FT4 I anti-TPO

I ja sam isto dobila uputnicu za te stvari

• fantasia
    28. Svibanj 2018. 17:36

Ajmmee zene, svaka vam cast na borbi za bebicu! Ja sam nakon prvih 6 neuspjelih mjeseci plakala i kukala da vise ne mogu; mogu se pokrit po glavi.
    Pila sam duphastone zbog cistica, bila na folikulometriji, mjerila bazalnu, pratila sluz, piskila na trakice,caj od vrkute.itd, ali sam odlucila malo predahnut od toga svega, mozda me samo iznenadi:)
    Kakve ste sve preparate koristile (kemija ili na biljnoj bazi) da mozete reci da su vam pomogli pri zacecu?

• ANYMANY
    28. Svibanj 2018. 17:38

Ja sam pila caj od vrkute i stolisnika svako dan i Femisan A kapi al nike koristi. Caj mi je samo.pogorsao ciklua. 

Mini kad vadis nalaze?

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

tata_me_zove_zlato
    28. Svibanj 2018. 18:17

Fantasia, mi smo 11 neuspelih ciklusa imali i 12i dobitan sad kada sam se spremala da insistiram na ozbiljnijim intervencijama. Uhvatila sam bas O pik, u sat sam je bukvalno pokrila i kao da sam odmah znala da je uspelo. Drzi se, ne predaj se, svi smo mi imali posustajanja samo kad bi prelistala unazad forum, videla bi. Srecno u daljoj borbi, da ne potraje jos dugo! 

url=https://lilypie.com]

tata_me_zove_zlato
    28. Svibanj 2018. 18:18

Anymany, super, krecete bar sa proverama i dr te poslusao! 

url=https://lilypie.com]

Grizli
    28. Svibanj 2018. 18:36

Aurora ja dok sam jerila bazalnu znala mi je neke cikluse temp dan prije O pasti. Slijedeci opet narast i onda dan iza O jos narasti. To govorim o porastu i padu cca 0,4-0,6 stupnja.
    Procitala zanimljivost da lijekovi tipa ibuprofen, voltaren isl.mogu odgoditi ovulaciju taj mjesec odnosno pranuce folikula ako se uzimaju vece doze par dana pa pripaziti s lijekovima curke. 
    Anymany i Mini super stos te dobile uputnice da bar to si rijesite i vidite da nije stitnjaca problem mozda jer to se onda da rijesiti najcesce vrlo uspjesno. 
    Fantasia dakle ja cu brze zavrsit nabrajat sto nisam probala - cajeve i trave razno razne zbog straha od alergijske reakcije posto sam teski alergicar. Al evo probala inofolic (nisam sigurna dal je pomogao za kvalitetu stanice), duphastone (uzas uneredio mi cikluse), jadrankin jod sa svim popratnim preparatima (nikakav efekt ni pomoc u mom slucaju), bioenergija po domancicu (endometrij mi se vratio u normalno zadebljanje nakon spontanog bio jako tanak mjesecim, rijesila se ciste na jajniku, psihicki velika pomoc da se ohrabrim probat ponovno nakon 3.spontanog), psihoterapija (ok, za samnjiti stres), maca prah (ne znam dal je imalo efekta), prenetale (valjda ce jednom biti od koristi), tretmani ljekovitim blatom (poboljsala se cirkulacija i unormalio mi se ciklus nakon 1.spontanog drugo nisam primjetila), trenutno idem na akupunkturu i moram priznat da sam bas zadovoljna jer je i dr danas rekla da sve izgleda odlicno iako ne bi trebalo posto ce mi ovulacija uraniti ovaj mjesec, al hormoni mi super, folikul raste po pravilu, a ja se osjecam nikad opustenije. Hm dal sam sto zaboravila ne znam ako se sjetim javim. Naravno isprobano i ono sa nogama gore, dole, lijevo desno, pauza 2 dana bez pauze 3-4 dana, mjerenje bazalne, lh trakice i vodenje dnevnika o plodnoj sluzi...

• ANYMANY
    28. Svibanj 2018. 18:59

TATA ME ZOVE ZLATO - Je, poslušao me. I rekao mi je da on vidi u povijesti nalaza, da sam ja imala TSH 5,16 (normalno je  do 4,20). Rekao je da mu se ne sviđa što TSH raste i pada tako bezveze jer je zadnje bio 3,60..i dao mi je uputnice za TSH, FT4, i ta Anti nešto. Ali mi je dao i cijelu krvnu sliku da izvadim. Vadim u srijedu i rekao je da dođem u četvrtak popodne, da će pogledati nalaze i da onda idemo dalje dok se ne riješi to. 

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.