Fantasia moj muz ima los spermio pa ja ostala 4 put trudna ali i 4 spontana imala tako da nije pravilo da ako si ostala trudna da je ok. Bolje nek provjeri.
Mala tajna tako i ja imam tsh to je super nalaz. 👍 a meni su zile na grudima bile jako vidljive samo kad sam imala pozitivne testove. Po tome sam i posumnjala zapravo. Tako da mozda ipak je nesto.
Aurora ja imam astmu i alergije jako. Sad ne uzimam nista trenutno nibza astmu ni za alergiju. Ja sam ti isla na terapiju bioenergiju po domancicu i ja vec 2 godine nisam imala napadaj astme, a alergijska reakcija i kad dodje bude toliko blaga da prodje jednostavno bez lijekova samo se izdvojim od alergena, cesto se umivam sad ovaj period kad je puno peludi, izbjegama biti po vani kad puse a ako jesam obavezno operem kosu kad dodjem doma i ispirem nos svako vecer sa fiziloskom. Malo je neugodno al gle ja sam se spasila. Doslovce za to nisam lijek uzela vec mjesecima. Naravno hranu na koju sam alergicna izbjegavam u sirokom luku, kao i razne parkove isl.Jedino mi je problem kod astme sto mene je znalo uhvatiti i zbog stresa pa sam naucila kako se opustiti i umanjiti stres.
fantasia tako je, nakon M. Išla sam čitati opet. Znam da sam joj sala poruku taman sam trebala dobiti, i neznam onda zašto rekla mi je onda nemojte sada kasno je, nego kao drugi ciklus. Ja trebam dobiti za 10 dana M, pa ćemo viditi
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Fantasia dobro dosla, i sto prije otisla na drugu temu 🤗 mi pokusavamo 4+ godine, od toga smo mozda sest mjeseci zaobisli O..od nalaza nam je sve u redu, kroz godine smo ih i ponavljali, no do trudnoce jednostavno ne dolazi. Prosli mjesec sam bila obaviti prohodnost jajovoda i sredinom sljedećeg mjeseca idem na dogovor za inseminaciju s obzirom da je takav dogovor s doktoricom koja me primila na humanoj.
A na price zasto jos nemamo djecu, pa te fore da se moramo opustiti vise ni ne cujem, jer o tome najcesce progovaraju oni koji ne znaju koliko truda ulazemo upravo u sve to..
Meni je tsh bio 4,5 no uz lijekove sam ga dovela na 1,5 i terapiju i dalje uzimam..
I danas je opet dosla M, no nisam toliko bedirana jer se veselim i totalno sam pozitivna prema postupku koji je pred nama..
Saljem samo dobre vibre 🤗
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Ja vas citam malo sa zakasnjenjem, ali eto me..
Monika cestitke od srca na zarukama i da za 9.mj.nazdravite u drugo ime
Grizli- koliko tretmana akupunkture si prosla? Ja se pripremam za ic zbog nekih zdravstvenih problema i nikako da se pokrenem i odem, ali sada kad sam procitala tvoje pozitivno iskustvo mislim da mi je vrijeme da odem.
Tko ne ocekuje m ovih dana?
Ja sam u iscekivanju o, danas mi 10 dc, za 2 dana cu ic na folikulometriju, ali vec pratim trakicama kad sam vec pola ebaya opustosila
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
prosla sam 3 tretmana, jer mi se blizi punkcija ako je bude. inace za plodnost je normalno 2 puta tjedno ici. ja sam bas jako zadovoljna s time. tocno sam osjetila strujanje kroz tijelo i jos kad su mi potvrdili da se folikul lijepo razvija i da su mi hormoni u redu sve kako treba biti ne mogu se buniti. idi jer bas ta doktorica je rekla mogu raditi tretmane za vise stvari istovremeno, a za plodnost ima bas taj neki poseban tretman. samo provjeri akupunkturologa dal radi taj tretman jer su mi vecina rekli da rade za bol tretmane a ove neke posebne ne. sretno ti
U principu ja bi isla jer se ne nosim dobro sa stresom pa dobivam osipe po kozi i imam problema s celjusti. Tako da nije bas da bi bilo za bol vec opustanje. Bas cu probat nazvat da vidim dali rade za plodnost. Hvala ti :)
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Opcenito koliko sam skuzila svaka akupunkturu zapravo djeluje na principu opustanja i smanjenja stresa. Nadam se da ce ti pomoci
Mala Tajna, ako tebi sad kasni 3 ili 4 dana, a znas da ti je O bila kad i meni, tebi luteinska ne moze ovoliko trajati. Jedino ako ti je kasnije bila O. Znas li tacno koji dc je bila?
url=https://lilypie.com]
Svesna, kad su ti poceli simptomi T i da li su poceli?
😊
url=https://lilypie.com]
Mala Tajna, ako tebi sad kasni 3 ili 4 dana, a znas da ti je O bila kad i meni, tebi luteinska ne moze ovoliko trajati. Jedino ako ti je kasnije bila O. Znas li tacno koji dc je bila?
Znam , bila je tocno 14.5. , test sam radila ned jutro dakle ne prerano. I meni je cudno da jos nije dosla ocekivala sam je juce/danas. Hm danas je 30 dc..kod tebe su ciklusi par dana kraci nego moji ali ovaj put je ovulacija bila ranije zbog stimulacije...
Sortiraj odgovore
Najstariji