Hej zenske, vezano za vlaznost ja u plodnim danima ima uvijek dosta vlaznu situaciju i nama to ne smeta iskreno.Neke pute u vrijeme O imam dole bolove intenzivne i jake al malo potrpim kad mi je to zapravo znak dobar da je folikul puko.
Tata me zove zlato da ja imam astmu, al meni temp najniza bude 36.2 nisam iskreno nikad cula da zbog toga bude nniza.Ja trenutno ne pije nikakve lijekove za to pa mozda lijekovi utjecu.
Eto da vam javim danas sam bila na dogovoru i od ponedjeljka krecemo u postupak sa prvom folikulometrijom.Posto je prirodni ivf ne daju previse nade za uspjeh, al ne odustajemo i ne odbacujem nista.ciklusi su se vratili u normalu i sad mi je odmah lakse.
Inace ako ko razmislja o jadrankinom jodu, ja sam isprobala iskreno nisam vidila neki efekt.mozda ima kod cura sa problemima stitnjace, al meni osobno nije pomoglo uopce zapravo mi je cijeli tretman bio prenaporan. Al dobila sam prwporuku za akupunkturu.posebno da je super u kombinaciji sa mpo postupkom, al da dobro rijesava probleme neplodnosti.preporuke sam dobila i na drugim temama tako da evo i to cu isprobati nema sta skoditi, a ima puno znanstvenih radova na tu temu koji govore u korist akupunkture i dobrom utjecaju.
Ubacujem se kao padobranac ali mislim da je ovo prikladna tema za to. Neko vrijeme smo planirali bebu no nismo uspjevali, mužev spermiogram je bio lošiji, spori plivači.. pa sam u očaju po preporuci cura ovdje na forumu naručila lubrikant preseed. Dogodilo se čudo i pojavio se plusić taj ciklus prije nego je lubrikant stigao na moju adresu. Ako neka cura želi, svakako bi ga prodala jer nama nadam se neće trebati :) Prodajem ga cijeni po kojoj sam i naručila, po njuškalu se vrte cifre od 200-300 kn ali to su preprodavači, ja sam ga platila 28 dolara, 9 aplikatora ima, sve je zapakirano kako je i stiglo. Ako koja treba, imam i 20-ak trakica za ovulaciju, to poklanjam uz njega. Sretno svima i želim Vam da što prije ugledate svoje plusiće <3
5+2 danas cure, sve u redu, srceko kuca ❤
Jooooj super bas sam sretna zbog tebe 😍🤩
Ja u srijedu idem na pregled oa da vidim sta ce mi reci s obzirom da mi je nalaz krvi stitnjace 4.220
Cure, ustala za posao pre 45 min-grudi ispuvane, potpuno bezbolne,temp od juce tu.
Mala Tajna, za iscedak si me pitala i nije gabilo. Juce popodne isla do marketa i mokre gacice, neprijatno. Kad sam proverila, bezbojno je bilo, nije ni kao za O, nije ni zuckasto, eto. Videcemo vec za koji dan. 😍
url=https://lilypie.com]
Cure, ustala za posao pre 45 min-grudi ispuvane, potpuno bezbolne,temp od juce tu.
Mala Tajna, za iscedak si me pitala i nije gabilo. Juce popodne isla do marketa i mokre gacice, neprijatno. Kad sam proverila, bezbojno je bilo, nije ni kao za O, nije ni zuckasto, eto. Videcemo vec za koji dan. 😍
Ja isto mjerila sad 36,7 idalje.meni je blago zuckasti bas, nekad ga vise nekad manje(tokom dana)ali uvijek je tu. Mene grudi ne bole ko ni tebe ,ni najmanje, pa se i mislim da to nije bas neki znak 🤔ali nisu onako ispuhane ko inace
Anymany kod mjerenja bazalne se gleda samo prva jutarnja vrijednost. Nemoj se zamarat temp kasnije tokom dana zbog kretanja, stresa, hrane,tekucine i td.temperatura raste zato se kaze bazalna jer je to temp tjela u mirovanju.po ovome znaci da si jos u prvoj fazi ciklusa.
Mala Tajna 🤞🤞 imas suncani iscjedak. To je neki znakic. Nema veze sto grudi nisu napuhane, bolne... Ne moraju biti nisu svi simptomi isti. Cak ako inace imas u pms bolne grudi simptom T moze biti bas to sto sad nisu. Ajde jedan + da nam posaljes ovaj mjesec
Anymanykod mjerenja bazalne se gleda samo prva jutarnja vrijednost. Nemoj se zamarat temp kasnije tokom dana zbog kretanja, stresa, hrane,tekucine i td.temperatura raste zato se kaze bazalna jer je to temp tjela u mirovanju.po ovome znaci da si jos u prvoj fazi ciklusa.
Mala Tajna 🤞🤞 imas suncani iscjedak. To je neki znakic. Nema veze sto grudi nisu napuhane, bolne… Ne moraju biti nisu svi simptomi isti. Cak ako inace imas u pms bolne grudi simptom T moze biti bas to sto sad nisu. Ajde jedan + da nam posaljes ovaj mjesec
Hvala draga ❤🙏
Ma ne nadam se da se ne razocaram(uvijek sam oprezna :)), ali sad da smo se trudili jesmo. Grudi me inace bole u pms, a sad ne znam mozda je i do klomifena pa je sad sve drugacije. Ko ce znat 🙄😘
Mala Tajna, srvarno se nadam sa tobom. Moja ovulacija je bila pre 11 dana. Kada bih mogla test jer ga imam tu bode mi oci 🙄
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji