Svjesna bas mi je drago zbog tebe!
Ostale cure, nadam se da cete brzo ugledat svoj plusic.
Pisala sam prije bila da mi je ovulacijska sluz isla nekih sve skupa 9 dana. Pocela sam se cudno osjecat i jucer ujutro sam napravila test, clear blue. Pojavila se crtica ali jako svjetla. Onda sam malo citala po forumima da se to cesto dogada a nema trudnoće. Pa sam malo poludila. Jutros sam ponovila test, gravignost mini al cini mi se nista, mozda neka sjena al nisam sigurna jel je cak umisljan.
Najradije bih sad prespavala sljedecih 10 dana pa da
Draga pa kada imas dobiti
Danas mi je 32. dan ciklusa. Kako imam policisticne jajnike, dobivam uglavnom izmedu 33 i 35 dana. Mislim da mi je ovulacija krenila 22 dan ciklusa. Znam da sam malo nestrpljiva, sta da ti kazem :)
Svjesna bas mi je drago zbog tebe!
Ostale cure, nadam se da cete brzo ugledat svoj plusic.
Pisala sam prije bila da mi je ovulacijska sluz isla nekih sve skupa 9 dana. Pocela sam se cudno osjecat i jucer ujutro sam napravila test, clear blue. Pojavila se crtica ali jako svjetla. Onda sam malo citala po forumima da se to cesto dogada a nema trudnoće. Pa sam malo poludila. Jutros sam ponovila test, gravignost mini al cini mi se nista, mozda neka sjena al nisam sigurna jel je cak umisljan.
Najradije bih sad prespavala sljedecih 10 dana pa da
Draga pa kada imas dobiti
Danas mi je 32. dan ciklusa. Kako imam policisticne jajnike, dobivam uglavnom izmedu 33 i 35 dana. Mislim da mi je ovulacija krenila 22 dan ciklusa. Znam da sam malo nestrpljiva, sta da ti kazem :)
Draga znam da jesi jer sam i sama u toj kozi.a da probas za 2 dana opet napravit test ili ujutro.a naj sigurnija ti je beta.Drzim fige da si ulovila
Nadam se da je to to i da necu morati kroz jos jedno razocarenje i da necu morati da se sklonim na jedno vreme… U petak je 14 dana od O i 27i dc. Ne znam da li je rano ujutro za test, a ne znam hocu li moci izdrzati do cetvrtka. Videcu ujutro. Ti si vidim stvarno pozitivna i drago mi je da ti je prijalo i da se ne opterecujes vise racunanjem. U kojoj si sad fazi ciklusa?
svjesna je napisala da joj je pokazalo 12dpo...
tebi je to sutra ako zelis napravi test...svakako javi
ja nekak uvijek cekam da zakasni 2/3 dana jer ciklusi mi variraju
veli kalendar da sam trenutno u plodnoj fazi i jucer sam osjetila laganu bol tako da se volimo ovih dana, pa cemo vidjeti...
Da, mislim da cu morati ujutro da se testiram 😊 volite se onda i srecnoo
🤞🤞🤞
url=https://lilypie.com]
Cekalica clearblue je meni osobmo najgori test i ne volim ih nikako. Bolje si uzmi gerather ili gravidnost mini ti su bolji. Probaj ako mozes izdrzat jos 2 dana pa napraviti ujutro i ocekujemo +++ 😀
Mala tajna nadam se sa ce ti brzo proc prehlada.
Blossom da mi dobili napokon ivf postupak u prirodnom ciklusu za pocetak jer eto mladi smo pa ne treba za sad stimulacija. Mos mislit da smo za to mladi, a u drugoj recenici stari. Al dobro. Sad u pon krecem sa prvom folikulometrijom pa cemo vidit sto se uopce dogadja sa js i oplodnjom.mozda budemo szogod pametniji.
Cekalica clearblue je meni osobmo najgori test i ne volim ih nikako. Bolje si uzmi gerather ili gravidnost mini ti su bolji. Probaj ako mozes izdrzat jos 2 dana pa napraviti ujutro i ocekujemo +++ 😀
Mala tajna nadam se sa ce ti brzo proc prehlada.
Blossom da mi dobili napokon ivf postupak u prirodnom ciklusu za pocetak jer eto mladi smo pa ne treba za sad stimulacija. Mos mislit da smo za to mladi, a u drugoj recenici stari. Al dobro. Sad u pon krecem sa prvom folikulometrijom pa cemo vidit sto se uopce dogadja sa js i oplodnjom.mozda budemo szogod pametniji.
Jojjj cure zelim vam svima pluseve velike ko kuca 😍meni danas 22.dan ciklusa.. Nisam primjetila bas neku sluz preveliku. Malo me probode u jajnicima i to je to... Sutra idem na pregled pa cu vidit sta i kako.. Moram vise znati na cemu sam.. Izluđujem samu sebe i muza... Da ne govorim kolikom smo stresu izlozeni zadnje vrijeme... Puno radimo a jos i njegova mama zavrsi u bolnici.. Joj da mi je negdje otic 7 dana i iskljucit mobitel i da smo samo nas dvoje 😑
Clearblue je koma, još ako su plave crtice - užas! On često pokaže onu drugu crticu jaaaako blijedo, a da nema trudnoće.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Tata me zove-obraduj nas ujutro , mislit cu na tebe ❤❤
Cekalica, i ja ti preporucam geratherm.clearblue je koma, bas sta cure kazu.
A vi ostale sve , nadam se da cete uhvatit pik i javit plusic !!! Ljudi stvarno je vrime za seriju plusica 🙏
Mini, zao mi ke sto prozivljavas teske stvari , nadam se da ce biti sve ok.
Cekalica ja bi rekla da je to negativan test.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Sortiraj odgovore
Najstariji