5+2 danas cure, sve u redu, srceko kuca ❤
Odlične vijesti Svjesna 💕💕💕
Ana Donna jesi obavila?
Evo bila na pregledu...još nije bila ovulacija, vidio je na ultrazvuku na desnom jajniku dva vodeća folikula, rekao je akcija danas, sutra, i ako mognemo prekosutra...rekla sam mu ako ovo ljeto ne uspijemo da zelim na jesen ici na inseminaciju...on se slozio sa time, ali tek na jesen da još probamo ovako...
I dao mi je utrogestan 100mg da koristimo 2put na dan po 10 dana...jel tko koristio taj lijek?
Upravo me uhvatila ona moja bol. Cini mi se da se raspadam.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Cure moje, je pozitivna trakica, ali od akcije ništa, tako da ni ovaj mjesec ništa…mene je ovaj klomifen dotukao i neću ga više uzimat, nema šanse…šta bude, bit će…ne znam zasto sam ga uopće htjela uzet…
Mene jajnici doslovno rasturaju, nekad me tako boli da ne mogu niti sjesti…a o odnosima da ne pričam, sve me boli…i šta još, ovo će vam možda sad zvučati čudno, ne znam jel to isto id tableta, ali meni je dole vodopad :/ znači, sve je prevlažno, nema trenja dok se keksamo, on ništa ne osjeća niti ja, jedino bol u jajnicima :((
Tako sam se jutros razočarala, nema uopće užitka, sve neki presing, tako da sam od bijesa bacila sve lhtrakice, izbrisala aplikaciju na mob, neću uopće više ništa pratit…pun mi je kufer svega! Tak sam ljuta, tuzna ne znam ni ja više sta…kad sam pila antibaby pilule imala sam problema sa suhoćom a sad ovo :( treba mi odmor od svega…
Anymany, prati ovih dana zelim ti puno srece da uhvatis pik :)
Tata nadam se da ces nam javit lijepe vijesti :)
Monikaharmonika sta ima sa tobom? Koliko vi pokusavate?
AnaDonna mi ne pokušavamo dugo, tek od 11 mj prošle godine kada sam prestala sa pilulama koje sam pila 12 god. Svaki mjesec od prestanka sam dobila menstruaciju. Ciklus je 29 do 37 dana kako kad. Uhvatim O svaki mjesec s trakicama i to lijepa tamna crta bude. Mi smo vrijedni ali nešto ne radimo očito dobro. Neki dan sam bila na konzultacijama kod ginekologa. Ovaj mjesec sam zakasnila s vađenjem krvi za hormone tako da me to čeka u 6 mj kad počne menga.21.06. radim briseve na CUM i Papu. On mora napraviti spermogram. I onda je doktorica odlučila da nas pošalje na Odjel za humanu reprodukciju da čujemo što oni imaju za reći i što je dalje činiti.
Ja sam pila Utrogestan u trudnoci. Prokrvarila sam.sa.7 tj..i onda sam to pila ostatak trudnoce. Mislim da je to nesto tipa cuvar trudnoce ili tako nesto.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Zadnje dve su od danas...jedna je od jutra a druga od sada...mislim da je sutra dan D
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Cure jutros temp. 35,7 a sad 37.7
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Cure jutros temp. 35,7 a sad 37.7
36.7
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Zadnje dve su od danas…jedna je od jutra a druga od sada…mislim da je sutra dan D
Sutra isto testiraj ujutro i kasno popodne...a bazalnu temp samo ujutro mjeri, prije nego što ustaneš...stavi toplomjer kraj glave i čim otvoriš oči mjeri si
Sortiraj odgovore
Najstariji