Cekalica ja bi rekla da je to negativan test.
ovako je meni bio Clear bluea a Beta bila 3
:(
Pretuzno
Taman se razveselis kad ono nista
Nažalost..ja sam imala test kao Monika, zamisli...i naručim se na pregled kod ginekologa kao trudnica, dođem tamo, na stol ona kaže nema tu ništa...da mi njihov test, test negativan.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Ma lazem vam clearblue je uzas. Dakle moja prva T, taj test negativan nisam imala ni jedan simptom, a M bila slaba jako pa nisam ni posumnjala u ispravnost testa.Saznala za T tek nakon spontanog, a bila uvijerena da nisam T. Onda 2.prilikom muz kupio taj test nisam bila T, a isto ovako test kao kod Monike pokazao.To je bilo nakon 3. spontanog shvatiti cete i same euforiju, strah i hitan poziv gin da imam +, a kad ono beta 1,5 bila.I zadnji put kad ga kupila jer nisu imali drugi test izgledao ako vec koristen, ona kontrolna crta je bila na testu vec izrazena skroz kad sam ga odpakirala. Tako da clearblue nikad vise. Radje cu ici krv vaditi nego to kupit.
Cure moje, idem ja u Grcku sa dvoje dece i jednim svetlim plusicem! ☺️😍😮Oboje smo jos u soku, muz moj stalno gleda u tu crtu i ponavlja, jbt ja je vidim 😁
url=https://lilypie.com]
ja vam saljem sa M profila jer mu je bolja kamera nego meni.kazite da je tu crta!!🙏
Dragaaaa vidim vidim i ti jako dobro! Cestitam ti od sveg srca! ❤️❤️❤️❤️
Ja i MM smo neki dan bili na druzenju sa jednim svecenikom mladim koji je bio ovdje u gradu pa otisao u Rim, kad je drzao ovdje propovijedi bile su kolone ljudi iz svih gradova koji su dolazili ga slusati. S nama je sjedio, pricao kao i obican covjek, ali dokazao je tisucu puta i kada mi je spasio MM kad je imao neka jaka krvarenja iz nosa, da stvarno ima nesto posebno u sebi... pricali smo i o djeci i o nasoj zelji i trudu, on nam je samo rekao da se opustimo, i jednu jako dobru stvar- za dobiti dijete trebaju 3 volje- muzeva, zenina i Bozja.. svo vrijeme koje cekate je vrijeme dano od Boga koji je to vrijeme dao samo vama za zblizavanje i da budete spremni za taj dar koji vas ceka.. s nama se pomolio i samo nam rekao da setamo, putujemo, uzivamo jedno u drugom i u svom nasem vremenu, i vjerujemo u Boga.
Toliko sam se osjecala drugacije i ohrabrujuce da vam to ne mogu opisati.
A bas smo bili razmisljali da odemo kod nekog na razgovor, kad ono iz vedra neba cujemo da je stigao iz Rima i da je tu u gradu, i primi nas bez problema, iako ga svi povlace na sve strane.
Navijam i za vas cure ❤️
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Divno zaista, i ja verujem da je to vreme iza nas vrlo korisno, nikako baceno. Hvala ti puno, ja sam zaista jos uvek u neverici. Muz otisao na posao, ja sedim i gledam u test. 🙄 Svima vam zelim ovaj osecaj uskoro.🤗
Divno zaista, i ja verujem da je to vreme iza nas vrlo korisno, nikako baceno. Hvala ti puno, ja sam zaista jos uvek u neverici. Muz otisao na posao, ja sedim i gledam u test. 🙄 Svima vam zelim ovaj osecaj uskoro.🤗
Cestitam ti ... predivan osjecaj 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji