Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Monikaharmonika
    22. Svibanj 2018. 18:46

ANYMANY

Cekalica ja bi rekla da je to negativan test.

• Čekalica
    22. Svibanj 2018. 18:53

Monikaharmonika

ANYMANY

Cekalica ja bi rekla da je to negativan test.

ovako je meni bio Clear bluea a Beta bila 3

:(

Pretuzno
    Taman se razveselis kad ono nista

• ANYMANY
    22. Svibanj 2018. 20:02

Nažalost..ja sam imala test kao Monika, zamisli...i naručim se na pregled kod ginekologa kao trudnica, dođem tamo, na stol ona kaže nema tu ništa...da mi njihov test, test negativan.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Grizli
    22. Svibanj 2018. 20:09

Ma lazem vam clearblue je uzas. Dakle moja prva T, taj test negativan nisam imala ni jedan simptom, a M bila slaba jako pa nisam ni posumnjala u ispravnost testa.Saznala za T tek nakon spontanog, a bila uvijerena da nisam T. Onda 2.prilikom muz kupio taj test nisam bila T, a isto ovako test kao kod Monike pokazao.To je bilo nakon 3. spontanog shvatiti cete i same euforiju, strah i hitan poziv gin da imam +, a kad ono beta 1,5 bila.I zadnji put kad ga kupila jer nisu imali drugi test izgledao ako vec koristen, ona kontrolna crta je bila na testu vec izrazena skroz kad sam ga odpakirala. Tako da clearblue nikad vise. Radje cu ici krv vaditi nego to kupit.

tata_me_zove_zlato
    23. Svibanj 2018. 05:27

Cure moje, idem ja u Grcku sa dvoje dece i jednim svetlim plusicem! ☺️😍😮Oboje smo jos u soku, muz moj stalno gleda u tu crtu i ponavlja, jbt ja je vidim 😁

url=https://lilypie.com]

tata_me_zove_zlato
    23. Svibanj 2018. 05:35
    Dobro jutrooooo!!😘😊😱
    Dobro jutrooooo!!😘😊😱

ja vam saljem sa M profila jer mu je bolja kamera nego meni.kazite da je tu crta!!🙏

MaybeBaby 😘
    23. Svibanj 2018. 06:13

Dragaaaa vidim vidim i ti jako dobro! Cestitam ti od sveg srca! ❤️❤️❤️❤️

Ja i MM smo neki dan bili na druzenju sa jednim svecenikom mladim koji je bio ovdje u gradu pa otisao u Rim, kad je drzao ovdje propovijedi bile su kolone ljudi iz svih gradova koji su dolazili ga slusati. S nama je sjedio, pricao kao i obican covjek, ali dokazao je tisucu puta i kada mi je spasio MM kad je imao neka jaka krvarenja iz nosa, da stvarno ima nesto posebno u sebi... pricali smo i o djeci i o nasoj zelji i trudu, on nam je samo rekao da se opustimo, i jednu jako dobru stvar- za dobiti dijete trebaju 3 volje- muzeva, zenina i Bozja.. svo vrijeme koje cekate je vrijeme dano od Boga koji je to vrijeme dao samo vama za zblizavanje i da budete spremni za taj dar koji vas ceka.. s nama se pomolio i samo nam rekao da setamo, putujemo, uzivamo jedno u drugom i u svom nasem vremenu, i vjerujemo u Boga.

Toliko sam se osjecala drugacije i ohrabrujuce da vam to ne mogu opisati. 
    A bas smo bili razmisljali da odemo kod nekog na razgovor, kad ono iz vedra neba cujemo da je stigao iz Rima i da je tu u gradu, i primi nas bez problema, iako ga svi povlace na sve strane. 
    Navijam i za vas cure ❤️

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

tata_me_zove_zlato
    23. Svibanj 2018. 06:23

Divno zaista, i ja verujem da je to vreme iza nas vrlo korisno, nikako baceno. Hvala ti puno, ja sam zaista jos uvek u neverici. Muz otisao na posao, ja sedim i gledam u test. 🙄 Svima vam zelim ovaj osecaj uskoro.🤗

• Petrisa
    23. Svibanj 2018. 06:33
    Drage trudilice i nama se napokon nakon godinu dana posrecilo 😍😍😍😍 taman kad smo krenuli radit sve nalaze i eto ga 😍😍 ovaj test je 13 dpo  a prvi mi je dosao pozitivan 11 dpo navecer i to one trakice s ebaya. Svima zelim sto prije da ugledate svoje ++++ 😍😍😍
    Drage trudilice i nama se napokon nakon godinu dana posrecilo 😍😍😍😍 taman kad smo krenuli radit sve nalaze i eto ga 😍😍 ovaj test je 13 dpo  a prvi mi je dosao pozitivan 11 dpo navecer i to one trakice s ebaya. Svima zelim sto prije da ugledate svoje ++++ 😍😍😍
  • Petrisa
    23. Svibanj 2018. 06:34

tata_me_zove_zlato

Divno zaista, i ja verujem da je to vreme iza nas vrlo korisno, nikako baceno. Hvala ti puno, ja sam zaista jos uvek u neverici. Muz otisao na posao, ja sedim i gledam u test. 🙄 Svima vam zelim ovaj osecaj uskoro.🤗

Cestitam ti ... predivan osjecaj 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.