Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    blossom
    22. Svibanj 2018. 12:38

Pozdrav trudilice 

Nisam se dugo javljala - malo sam se odmaknula od svega i posvetila drugim stvarima...
    Preletila sam postove - ima novih trudilica - a i "starih" 
    no kako smo sve tu sa istom željom - zelim vam svima da se ona što prije ostvari!

Ja više ne pratim temp. ni ništa...kako Grizli kaže točno osjetim kad mi je O - bol i povećan libido
    Zapišem kad M dode, kad ode i to je to...
    Sad ćemo par mjeseci tako neopterećeno - pa iza ljeta, ako ništa ne bude krećemo sa detaljnijim pretragama

Djevojke koje mjerite temp. i one koje će mjeriti
    - ona se mjeri oralno ili vaginalno
    - ja sam mjerila oralno jer mi je praktičnije bilo
    - uvijek ispod jezika na istom mjestu, obavezno ujutro - prije nego se ustanete u isto vrijeme (jer cim se krenes kretat temp. tijela ti se automatski povisi)
    - znaci toplomjer iznad/pored glave, da ga samo rukom dohvatiš i stavis u usta
    - ako ste dan prije bili vani i duze spavate - možete izmjeriti, zapisat, ali napišite si natuknicu da znate
    - ako imate najbolje je digitalni toplomjer bas za baz.temp - ja sam kupila u ljekarni oko 70tak kn - super je jer zapišti kad je gotovo mjerenje, pa nisam imala brige koliko još držati 

Nakon 2 ciklusa već ćete vidjeti kako vam se kreće temp. - i kako izgleda nakon neprospavane noci 
    Nemojte se zamarati sa tem. drugih jer nitko od nas nije isti - gledajte samo svoju temp. i graf.
    Eto želim vam da vam temp. ode u nebesa i tako ostane 

Sretno svima koje ne očekuju 
    tata me zove zlato - imenjakinjo moja drzim ti srecice 

blossom
    22. Svibanj 2018. 12:39

joj kak ne volim kad napisem i lijepo sve razdvojim da bude citljivo
    a on meni posta sve skupa ...grr

Grizli
    22. Svibanj 2018. 12:46

Oo blossom drago mi je da si nam se malo vratila. I naravno navijam i dalje za tvoj +! Ps ne sekiraj se kako ti post izgleda bitan je smisao posta a ne ljepota. 😉 da je do ljepote moje bi zakonom zabranili. 

tata_me_zove_zlato
    22. Svibanj 2018. 12:48

Blossom!!! Spominjala sam te i pitala se gde si?? Bas si me obradovala. Hvala ti puno, stvarno imam neki osecaj, ali zacudjujuce sam mirna. Potpuno razumem potrebu da se malo sklonis i opustis, i ja sam bila blizu toga. 😍

url=https://lilypie.com]

blossom
    22. Svibanj 2018. 13:10

ma drage moje nisam ja vas zaboravila 
    i nadam se da ce i vas i moj + sto prije - da se druzimo i na drugoj temi

zlato neka si mirna i treba biti - nema odustajanja - sad ne mozes otic kad sam ja dosla
    tj. mozes otic sam na temu bebe 
    ujutro ćeš test, a kad ju neočekuješ?

grizli bas prolazim kroz postove i vidim da ste krenuli dalje...vjerujem da ce sada sve biti u redu - kad krecete u postupak?

tata_me_zove_zlato
    22. Svibanj 2018. 13:25

Nadam se da je to to i da necu morati kroz jos jedno razocarenje i da necu morati da se sklonim na jedno vreme... U petak je 14 dana od O i 27i dc. Ne znam da li je rano ujutro za test, a ne znam hocu li moci izdrzati do cetvrtka. Videcu ujutro. Ti si vidim stvarno pozitivna i drago mi je da ti je prijalo i da se ne opterecujes vise racunanjem. U kojoj si sad fazi ciklusa? 

url=https://lilypie.com]

• ANYMANY
    22. Svibanj 2018. 14:26

Danas je 24ti dan ciklusa...zadnja je od danas...Izgleda de ce opet biti 26ti dan

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Čekalica
    22. Svibanj 2018. 14:51

Svjesna bas mi je drago zbog tebe! 
    Ostale cure, nadam se da cete brzo ugledat svoj plusic.

Pisala sam prije bila da mi je ovulacijska sluz isla nekih sve skupa 9 dana. Pocela sam se cudno osjecat i jucer ujutro sam napravila test, clear blue. Pojavila se crtica ali jako svjetla. Onda sam malo citala po forumima da se to cesto dogada a nema trudnoće. Pa sam malo poludila. Jutros sam ponovila test, gravignost mini  al cini mi se nista, mozda neka sjena al nisam sigurna jel je cak umisljan. 
    Najradije bih sad prespavala sljedecih 10 dana pa da vidimo sta je. 

4 sreća
    22. Svibanj 2018. 14:55

Čekalica

Svjesna bas mi je drago zbog tebe!
    Ostale cure, nadam se da cete brzo ugledat svoj plusic.

Pisala sam prije bila da mi je ovulacijska sluz isla nekih sve skupa 9 dana. Pocela sam se cudno osjecat i jucer ujutro sam napravila test, clear blue. Pojavila se crtica ali jako svjetla. Onda sam malo citala po forumima da se to cesto dogada a nema trudnoće. Pa sam malo poludila. Jutros sam ponovila test, gravignost mini al cini mi se nista, mozda neka sjena al nisam sigurna jel je cak umisljan.
    Najradije bih sad prespavala sljedecih 10 dana pa da 

Draga pa kada imas dobiti

MalaTajna222
    22. Svibanj 2018. 14:59

Mene izgleda hvata neka prehlada :/ primjetila sam dok sam tu nesta radila u kuci da me oblijeva vrucina, i ono bol u nogama rukama .kad ono skocilo na 37, 3.valjda nece potrajat da mi ne poremeti se sad sve :/
    Cekalica, nadam se da ce ipak biti plusic 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.