I ja sam nakon 1 spontanog na svoju ruku povadila sve nalaze iako mi je tadasnji ginekolog rekao da nema potrebe jer sam mlada i to je bila greska prirode. Hvala Bogu da je nisam poslusala i tjesim se time da je tako trebalo biti da saznam za trombofiliju jer mozda bih kasnije u trudnoci imala veci problem.
Grizli nakon kojeg spontanog si krenula na vadit nalaze, jesi li u jednoj od trudnoca primala heparin cini mi se da imas neku mutaciju ako se dobro sjecam?
Svjesna, ako sam dobro upamtila ti imaš i IR i na terapiji si metforminom. Kad su ti to dijagnosticirali? Ja sam u prethodnij trudnoći radila guk i bio je 6 sto je poviseno u trudnoci ali tada sam već krvarila pa nitko na to nije posebno obracao pažnju
Tako je, dijagnozu sam dobila prije spontanog tako sam ostala i trudna jer su mi ti lijekovi vratili ovulacije koje nisam imala samo sto se nije sve bilo dovelo u red.
Nadam se da ce ovaj put sve biti ok cure luda sam od razmisljanja ne mogu normalna biti nikako. Sutra je pregled i jako se bojim.
I ja sam nakon 1 spontanog na svoju ruku povadila sve nalaze iako mi je tadasnji ginekolog rekao da nema potrebe jer sam mlada i to je bila greska prirode. Hvala Bogu da je nisam poslusala i tjesim se time da je tako trebalo biti da saznam za trombofiliju jer mozda bih kasnije u trudnoci imala veci problem.
Grizli nakon kojeg spontanog si krenula na vadit nalaze, jesi li u jednoj od trudnoca primala heparin cini mi se da imas neku mutaciju ako se dobro sjecam?
Svjesna, ako sam dobro upamtila ti imaš i IR i na terapiji si metforminom. Kad su ti to dijagnosticirali? Ja sam u prethodnij trudnoći radila guk i bio je 6 sto je poviseno u trudnoci ali tada sam već krvarila pa nitko na to nije posebno obracao pažnju
Tako je, dijagnozu sam dobila prije spontanog tako sam ostala i trudna jer su mi ti lijekovi vratili ovulacije koje nisam imala samo sto se nije sve bilo dovelo u red.
Nadam se da ce ovaj put sve biti ok cure luda sam od razmisljanja ne mogu normalna biti nikako. Sutra je pregled i jako se bojim.
Držim fige da sutra bude sve u redu, pokušaj se opustiti iako znam da je to jako teško, ali vjeruj i sve ce biti dobro.
Anymany jel ovo pozitivna, jel tak? Ako je, ne mogu vjerovat...sad se isla popiškit onak bezveze prije spavanja, ostala mi predzadnja trakica nisam ju čak gledala i vratila se i ovo mi pokaže, a danima ništa, niti sjena...
Znači sutra O 16dc, ujutro napadam muža 😂
Ana Donna daaaa!
I u mene ista situacija danas, napokon pozitivno i smile! 😀
Gornja trakica je osjetljivosti 20, donja 40.
Akcijaaaa
😂
Svjesna da ja imam PAI-1 heterozigot mutaciju, kod 10 lijecnika bila svima je to mala mutacija neznacajna koju ima hrpa ljudi. Tako da sam ja uvijek samo na andolu 100. Kod mene je bila malo na ppcetku situacija cudna jer prvi spontani se desio zbog nesrece, nisam znala da sam trudna uopce niti 1 simptom nisam imala, tek na hitnom prijemu nakon nesrece su skuzili al vec je bilo kasno tako da nista nisu poduzimali. 8 mj nakon sam imala spontani 2.i onda su me poslali vaditi za trombofiliju zbog mamine tromboze i briseve, al jos uvijek nisam imalal dijagnozu habitualnih pobacaja jer se prvi nije racunao kao problem vec stjecajem okolnosti. Tako da sam tek komplet obradu dobila nakon 3.spontanog jer sam pocela inzistirat i dosadjivat. Problem je i sto neki gin obicno stara skola ako nije bilo otkucaja srca racunaju to kao biokemijsku i tu sam se isto natezala jer to se kao ne racuna. A meni nikad plodu nije zakucalo srce srecom moja gin to nije tako shvacala.U praksi najcesce ako si mladja osoba ti ne daju pretrage tek iza 3. ponavljajuceg. Mene ne vode kao neplodnost jer ja sam lako zatrudnjivala i eto na kraju problem ocito u spermijima.
Misica i Ana Donna kod vas sad akcija 2-3 dana pa da za 15 dana dobijemo neki plus. Vec dugo plusica nema na vidiku.
Ja jos sve nade polazem u tata me zove zlato 😉
O koliko pozitivnih trakica, neka budu i za 15tak dana pozitivne. U akciju cure. Kod mene ništa još, danas mi je 23dc, temp. 35,7/35,9/35,8/35,7 - pretpostavljam da ću imati O opet kasno i baš sam razočarana i vrkutom i Femisanom, i svime.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Alo alo ANYMANY nema razocaranja!!!
Bitno je da ovulacija bude i da hvatate pik, sada dan gore/dole, sta je/tu je!!!
Misica, Ana Donna, sreeecnooo! 🤞🤞
Grizli, joooj drzi mi fige! 23dc,blagi povremeni grcevi i to je sve. 36,4 jutros opet,nije pala. Sad samo sluti da ce u toku dana poceti grudi i sve pasti u vodu. 😱Sta se kod tebe desava, kako napredujete?
url=https://lilypie.com]
Drage sve, temp mi je u blagom porastu. Isto lagani grcevi i to je to. Nadati se ili ne vidit cemo ubrzo.
Tata 🤞btw kohega trebas ne dobiti?
Cure moje, je pozitivna trakica, ali od akcije ništa, tako da ni ovaj mjesec ništa...mene je ovaj klomifen dotukao i neću ga više uzimat, nema šanse...šta bude, bit će...ne znam zasto sam ga uopće htjela uzet...
Mene jajnici doslovno rasturaju, nekad me tako boli da ne mogu niti sjesti...a o odnosima da ne pričam, sve me boli...i šta još, ovo će vam možda sad zvučati čudno, ne znam jel to isto id tableta, ali meni je dole vodopad :/ znači, sve je prevlažno, nema trenja dok se keksamo, on ništa ne osjeća niti ja, jedino bol u jajnicima :((
Tako sam se jutros razočarala, nema uopće užitka, sve neki presing, tako da sam od bijesa bacila sve lhtrakice, izbrisala aplikaciju na mob, neću uopće više ništa pratit...pun mi je kufer svega! Tak sam ljuta, tuzna ne znam ni ja više sta...kad sam pila antibaby pilule imala sam problema sa suhoćom a sad ovo :( treba mi odmor od svega...
Anymany, prati ovih dana zelim ti puno srece da uhvatis pik :)
Tata nadam se da ces nam javit lijepe vijesti :)
Monikaharmonika sta ima sa tobom? Koliko vi pokusavate?
Sortiraj odgovore
Najstariji