Javi baš, i ako bol stane u aukciju večeras.
Gledam po netu grafove bazalne temp. i vidim da u prvom djelu ciklusa žene bilježe temp. tipa 36,2 a onda im na dan O bude 36,8 … a kod mene bazalna 35,7 :/ jel to prenisko malo?
Nije jer to znaci da kod tebe jos nije bila ovulacija.meni je isto i ispod 36,0 kad imam mensrruaciju i koji dan posli
Mala Tajna, pa nemam, to mi ubija nadu.
Anymany, bazalnu ugl mere ispod jezika. Pricala sam detaljno o toj temp juce sa dr. U mom slucaju, ona tvrdi da je normalno zbog astme.
Grizli, to imas astmu, zar ne? Rekla mi da je kod astmaticara to hronicno i normalno. Tsh ponovljen 1,3,,ne sumnja da je stitna usporena. Tako da je meni temp trenutno 36,7 previsoka za ovaj period ciklusa.
I ja imam graf, imala sam u prvom mesecu i sad opet, ovaj mi lepse izgleda. Jedino me brine, pocelo me grlo boleti, mozda je viroza. A u prethodne dve trudnoce na pocetku sam imala gnojne angine. Bas se nadam.... Ne treba tako, jako cu se razocarati ako dodjeM. 😔
url=https://lilypie.com]
Mala Tajna, pa nemam, to mi ubija nadu.
Anymany, bazalnu ugl mere ispod jezika. Pricala sam detaljno o toj temp juce sa dr. U mom slucaju, ona tvrdi da je normalno zbog astme.
Grizli, to imas astmu, zar ne? Rekla mi da je kod astmaticara to hronicno i normalno. Tsh ponovljen 1,3,,ne sumnja da je stitna usporena. Tako da je meni temp trenutno 36,7 previsoka za ovaj period ciklusa.
I ja imam graf, imala sam u prvom mesecu i sad opet, ovaj mi lepse izgleda. Jedino me brine, pocelo me grlo boleti, mozda je viroza. A u prethodne dve trudnoce na pocetku sam imala gnojne angine. Bas se nadam…. Ne treba tako, jako cu se razocarati ako dodjeM. 😔
U mene je neki zuti iscjedak. Onako bilo ga je danas na dnevnom ulosku dosta. Jedva sam cekala otusirati se.i meni je 36,7,i.ujutro i popodne.hm...
I ja sam nakon 1 spontanog na svoju ruku povadila sve nalaze iako mi je tadasnji ginekolog rekao da nema potrebe jer sam mlada i to je bila greska prirode. Hvala Bogu da je nisam poslusala i tjesim se time da je tako trebalo biti da saznam za trombofiliju jer mozda bih kasnije u trudnoci imala veci problem.
Grizli nakon kojeg spontanog si krenula na vadit nalaze, jesi li u jednoj od trudnoca primala heparin cini mi se da imas neku mutaciju ako se dobro sjecam?
Svjesna kako je prosao danas pregled?
I ja sve cekam da Svjesna javi, a sve mislim mozda nije bila jos.
Mala Tajna, pa taj zuti je navodno dobar znak 🤞
Muz mi kaze malopre, vidim da si jako zamisljena, opet se previse nadas 😊 a sta cu...
I ja sve cekam da Svjesna javi, a sve mislim mozda nije bila jos.
Mala Tajna, pa taj zuti je navodno dobar znak 🤞
Muz mi kaze malopre, vidim da si jako zamisljena, opet se previse nadas 😊 a sta cu…
A moja ti, ko ce ga znat vise 🤔😉
Je li ti mjeris ispod pazuha i ispod jezika , ili samo jedno od toga?sorry izludit cu te sa time hihihi
5+2 danas cure, sve u redu, srceko kuca ❤
Ajme kako lipo ❤❤❤❤😘😘😘
Joj divno Svjesna ❤️💘 uzivaj sad i opusti se koliko mozes...
Mala Tajna, ujutro na oba mesta, a sad u toku dana samo pazuh. Neces, ne brini, lakse mi je dok se kuckamo tu 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji