Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaTajna222
    21. Svibanj 2018. 16:49

ANYMANY

Javi baš, i ako bol stane u aukciju večeras.

Gledam po netu grafove bazalne temp. i vidim da u prvom djelu ciklusa žene bilježe temp. tipa 36,2 a onda im na dan O bude 36,8 … a kod mene bazalna 35,7 :/ jel to prenisko malo?

Nije jer to znaci da kod tebe jos nije bila ovulacija.meni je isto i ispod 36,0 kad imam mensrruaciju i koji dan posli

tata_me_zove_zlato
    21. Svibanj 2018. 16:56

Mala Tajna, pa nemam, to mi ubija nadu. 
    Anymany, bazalnu ugl mere ispod jezika. Pricala sam detaljno o toj temp juce sa dr. U mom slucaju, ona tvrdi da je normalno zbog astme. 
    Grizli, to imas astmu, zar ne? Rekla mi da je kod astmaticara to hronicno i normalno. Tsh ponovljen 1,3,,ne sumnja da je stitna usporena. Tako da je meni temp trenutno 36,7 previsoka za ovaj period ciklusa.
    I ja imam graf, imala sam u prvom mesecu i sad opet, ovaj mi lepse izgleda. Jedino me brine, pocelo me grlo boleti, mozda je viroza. A u prethodne dve trudnoce na pocetku sam imala gnojne angine. Bas se nadam.... Ne treba tako, jako cu se razocarati ako dodjeM. 😔

url=https://lilypie.com]

MalaTajna222
    21. Svibanj 2018. 17:23

tata_me_zove_zlato

Mala Tajna, pa nemam, to mi ubija nadu.
    Anymany, bazalnu ugl mere ispod jezika. Pricala sam detaljno o toj temp juce sa dr. U mom slucaju, ona tvrdi da je normalno zbog astme.
    Grizli, to imas astmu, zar ne? Rekla mi da je kod astmaticara to hronicno i normalno. Tsh ponovljen 1,3,,ne sumnja da je stitna usporena. Tako da je meni temp trenutno 36,7 previsoka za ovaj period ciklusa.
    I ja imam graf, imala sam u prvom mesecu i sad opet, ovaj mi lepse izgleda. Jedino me brine, pocelo me grlo boleti, mozda je viroza. A u prethodne dve trudnoce na pocetku sam imala gnojne angine. Bas se nadam…. Ne treba tako, jako cu se razocarati ako dodjeM. 😔

U mene je neki zuti iscjedak. Onako bilo ga je danas na dnevnom ulosku dosta. Jedva sam cekala otusirati se.i meni je 36,7,i.ujutro i popodne.hm...

• Čekalica
    21. Svibanj 2018. 17:27

_svjesna

I ja sam nakon 1 spontanog na svoju ruku povadila sve nalaze iako mi je tadasnji ginekolog rekao da nema potrebe jer sam mlada i to je bila greska prirode. Hvala Bogu da je nisam poslusala i tjesim se time da je tako trebalo biti da saznam za trombofiliju jer mozda bih kasnije u trudnoci imala veci problem.

Grizli nakon kojeg spontanog si krenula na vadit nalaze, jesi li u jednoj od trudnoca primala heparin cini mi se da imas neku mutaciju ako se dobro sjecam?

Svjesna kako je prosao danas pregled? 

_svjesna
    21. Svibanj 2018. 17:55

5+2 danas cure, sve u redu, srceko kuca ❤

tata_me_zove_zlato
    21. Svibanj 2018. 17:57

I ja sve cekam da Svjesna javi, a sve mislim mozda nije bila jos. 
    Mala Tajna, pa taj zuti je navodno dobar znak 🤞
    Muz mi kaze malopre, vidim da si jako zamisljena, opet se previse nadas 😊 a sta cu... 

MalaTajna222
    21. Svibanj 2018. 18:20

tata_me_zove_zlato

I ja sve cekam da Svjesna javi, a sve mislim mozda nije bila jos.
    Mala Tajna, pa taj zuti je navodno dobar znak 🤞
    Muz mi kaze malopre, vidim da si jako zamisljena, opet se previse nadas 😊 a sta cu…

A moja ti, ko ce ga znat vise 🤔😉
    Je li ti mjeris ispod pazuha i ispod jezika , ili samo jedno od toga?sorry izludit cu te sa time hihihi

MalaTajna222
    21. Svibanj 2018. 18:21

_svjesna

5+2 danas cure, sve u redu, srceko kuca ❤

Ajme kako lipo ❤❤❤❤😘😘😘

tata_me_zove_zlato
    21. Svibanj 2018. 18:28

Joj divno Svjesna ❤️💘 uzivaj sad i opusti se koliko mozes... 
    Mala Tajna, ujutro na oba mesta, a sad u toku dana samo pazuh. Neces, ne brini, lakse mi je dok se kuckamo tu 😁

• ANYMANY
    21. Svibanj 2018. 19:23

Ana Donna jesi obavila?

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.