Nadamo se zajedno.😊 Hvala na lepim zeljama, bilo bi divno da se ostvari i da vidimo po koji plusic konacno.
Mala Tajna, u petak ne trebam. To je 27dc,a O bila 13dc.I ja tebi drzim palceve 🤞kad je ti ne cekas?
url=https://lilypie.com]
Ana Donna - možda je to od O vlažnost...mislim da ti to nije od tableta, jer ja kad uđem u plodne dane isto nekad imama takvu situaciju. Bude mi čisto neugodno tokom odnosa, jer imam osjećaj kao da sam se popišala. E sad kod mene ti je ili sam suha užas jedan, ili je tako kako je sada. Nema ti šta biti neugodno radi toga, da ti nisi to spomenula, vjeruj mi nebi ni on. E sad ovi bolovi, ja znam imat jedan dan u ciklusu te bolove, lude, do sada nisi bili na dan O. Vjerujem da nisu ugodni, ali ja bi popila nešto za bolove, i bacila se u akciju. Jeste imali jučer odnos? Možda je ostalo što od jučer.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Anna Donna jesi otišla na folikulometriju, da vidis što se zbiva sa folikulima?
ANA DONNA
"Možemo odrediti ovulaciju koja je uobičajeno 14 dana prije očekivanje menstruacije. Primjerice, 14. dan je u ciklusu koji traje prosječno 28 dana. Plodni dani su nekoliko dana prije ovulacije jer ukoliko je sjeme kvalitetno, moguće je da preživi nakon odnosa i do četiri dana dok jajna stanica nakon ovulacije preživi maksimalno 12 do 24 sata. Stoga je bitno tempirati odnose kroz 3 do 4 dana prije očekivane ovulacije i dan nakon ovulacije",
Znači ako si imala odnos unazad 3 dana, ili ako budeš imala sutra - to je sasvim oke.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Nadamo se zajedno.😊 Hvala na lepim zeljama, bilo bi divno da se ostvari i da vidimo po koji plusic konacno.
Mala Tajna, u petak ne trebam. To je 27dc,a O bila 13dc.I ja tebi drzim palceve 🤞kad je ti ne cekas?
U ponediljak , za tj dana ....ovulacija bila prije 8 dana , na 14dc. A vidicemo , prvi je mjesec sa stimulacijom ovulacije pa mi je svakako sve drukcije, trudili se jesmo sad samo ostaje 🙏
Mene je jedino iznenadilo da je temp ostala povisena jer imam nisku inace. A vidila sam da i kod tebe ne pada :)
Anna Donna jesi otišla na folikulometriju, da vidis što se zbiva sa folikulima?
Evo taman sam sad zvala Ginek idem na pregled oko 17h, da vidi...uzasno me boli, i da vidim jesu pukli folikuli pa cu ga pitat odmah sta je sa tim vodopadima dole...
Ana Donna - možda je to od O vlažnost…mislim da ti to nije od tableta, jer ja kad uđem u plodne dane isto nekad imama takvu situaciju. Bude mi čisto neugodno tokom odnosa, jer imam osjećaj kao da sam se popišala. E sad kod mene ti je ili sam suha užas jedan, ili je tako kako je sada. Nema ti šta biti neugodno radi toga, da ti nisi to spomenula, vjeruj mi nebi ni on. E sad ovi bolovi, ja znam imat jedan dan u ciklusu te bolove, lude, do sada nisi bili na dan O. Vjerujem da nisu ugodni, ali ja bi popila nešto za bolove, i bacila se u akciju. Jeste imali jučer odnos? Možda je ostalo što od jučer.
Nismo :( htjeli imat prije 3-4 dana i sto problem dole sa vlažnosti, sve je prepre mokro...prije nisam imala taj problem bilo bi normalno, ono normalna vlažnost...ali ovaj ciklus uzas...vidit cu sta ce mi Ginek reci
Javi baš, i ako bol stane u aukciju večeras.
Gledam po netu grafove bazalne temp. i vidim da u prvom djelu ciklusa žene bilježe temp. tipa 36,2 a onda im na dan O bude 36,8 ... a kod mene bazalna 35,7 :/ jel to prenisko malo?
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Tata me zove zlato, imas li ti kakav iscjedak u ovoj sada fazi?
Sortiraj odgovore
Najstariji