Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • misica35
    20. Svibanj 2018. 12:29

ANYMANY točno kako si i rekla, ova najdonja je od jutros i pozitivna je?? Više ne vjerujem svojim očima 🤦🏻‍♀️

MalaTajna222
    20. Svibanj 2018. 12:42

misica35

ANYMANY točno kako si i rekla, ova najdonja je od jutros i pozitivna je?? Više ne vjerujem svojim očima 🤦🏻‍♀️

Je, sad u akciju 😉🤞

_svjesna
    20. Svibanj 2018. 12:52

MalaTajna222

_svjesna

MalaTajna222

_svjesna

MalaTajna222

_svjesna

MalaTajna222

Svjesna,jesi li ti pila glucophage ako sam dobro zapamtila ? Jesi li imala probleme sa zatvorom?

Sasvim suprotno od toga :)
    Mislim da se smrsa od ovih tableta jer se nista u organizmu ne zadrzava hahahah 😂
    Nije valjda da ti zatvor imas?

Neznan s cime je to povezano ali nikad nisam imala problema sa probavom. Mozda nije taj lijek niti kriv ali bas mi cudno sve to.

Mozda zaista uzimas malu dozu pa ti ne radi nikakve nuspojave, ja pijem 3 dnevno po 500mg. Prvo sam krenula sa Sioforom koji mi je radio uzas od života zgadio mi sve sto postoji na svijetu a onda sam presla na glucophage i bilo je puno bolje. Na osnovu cega ti je odredjena doza, jesi li radila ogtt test?

Zbog pcos, i kad sam donila nalaze hormona. Pa mi je tako dala da svaki dan 1 tabletu pijem nakon dorucka.nisam radila taj test.

Malo mi je neozbiljno davati dozu lijeka napamet a niti ne zna vrijednosti inzulina nakon dva sata od opterecenja, mozda ti treba veca doza mozda ovako budes pila mjesecima uzalud ako je premala. Ja sam dobila dozu na osnovu vrijednosti glukoze i inzulina nakon sto sam uradila oGtt test.

A vidit cemo , svakako ne izaziva nista lose barem zasada. A mozda se meni poremetilo nesta neovisno o tome. Jesi li vadila progesteron nakon stimulacije, kakve vrijednosti bi trebale biti (ako si vadila…) ?

Nisam vadila progesteron, primila sam stopericu i nakon ovulacije pocela sam piti duphaston 2x1. 

Tinchy_07
    20. Svibanj 2018. 12:53

Cure ja na 33 dc dobila m,znaci 18 dan od o. Prije mi uvijek m dosla na 14 dan od o, a i mislim da sam citala da treba daj dio bit od 12-16 dana ili je i 18 ok? 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Tinchy_07
    20. Svibanj 2018. 12:54

Anymany sretno 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Mika111
    20. Svibanj 2018. 13:26

Pozdrav, već dugo vas pratim a sada sam se odlučila i uključiti.
    Iza mene je jedan spontani u 2.mj.ove godine u 7.tjednu trudnoće. Iako sam mislila da necu godinama htjeti bi pomisliti o novoj trudnoći ipak smo odlučili ponovno probati, za 2 dana imam pregled kod doktorice pa cu vidjeti sto ona predlaže sto se tice obavljanja nekih pretraga i onda kroz koji mjesec ponovno probati.
    Nadam se da cemo se ovdje i dalje lijepo druziti i izmijenjivati iskustva

• misica35
    20. Svibanj 2018. 13:28

Mika111 sretno!!! Da što prije uspije i bude sve kako treba!! 🙌🏻

• ANYMANY
    20. Svibanj 2018. 13:40

TATA ME ZOVE ZLATO - kod mene tek O dolazi. Izgleda da su krenuli plodni dani jer sam se jutros probudila sa mokrim gačicama, tj. bilo je plodne sluzi na njima. Danas piškim opet trakicu pa ćemo vidjeti.

Misica - to je to, kreni u akciju :)

Lotus - hvala ti. Ja ti nemam iskustva baš sa time, ali s obzirom da ja imam koma ciklus, meni je dr.rekla da je bitno da druga faza bude 14 dana.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• ANYMANY
    20. Svibanj 2018. 13:49

Misica - kad piškiš ti na trakicu? I koliko trpiš prije toga?

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• misica35
    20. Svibanj 2018. 13:59

ANYMANY a piškim par puta dnevno, ovisno kako se potrefi da sam kući, a minimalno 2-3h gledam da trpim prije... Ova najdonja (pozitivna) je bila jutros na prvi jutarnji urin, što kažu kao da ne valja jer je koncentracija ujutro manja?! Svakako ću ponoviti kasnije i napraviti i Clear blue digital, nadam se smajlu 😀
    A šta se sexa tiče, pokrili smo i jučer i danas ćemo i prekosutra, pa što bude. Krajem ljeta smo pozvani na svadbu u SAD i sada nam o ovome hoće li uspijeti i kada ovisi put, ali beba i želja za ovim je na prvom mjestu naravno! ☺️
    ANYMANY piški danas obavezno, ako trebaš trakica javi mi se pa ti ja pošaljem!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.