Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ANYMANY
    18. Svibanj 2018. 22:59

Misica ne mira znaciti...kod mene je bila tako kao tamnija a onda je umjesto jos tamnija postala svjetlija..

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• ANYMANY
    18. Svibanj 2018. 23:00

Vidis 12.05. je bila tamna i ja sam mislila da je to to i da ce biti sigurno jos tamnija ali nije. Postala je svjetla i evo jos nije potamnila.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• misica35
    18. Svibanj 2018. 23:06

ANYMANY misliš da ti je onda 12.05 bila ovulacija, ili je još čekaš? Jesi imala neke druge simptome?

Grizli
    18. Svibanj 2018. 23:21

Anymany koje osjetljivosti su ti trakice? Jer ako su manje osjetljive nego sto trebas mozda neces nikad imat pozitivan test. Jer ovo po pravilu su sve negativni testovi. Meni pozitivan je bila testa crta bas full jako obojena, kad se osusio jos jace je dosla do izrazaja.

Grizli
    18. Svibanj 2018. 23:26

Misica ne mora znaciti da se blizi. Trakica ne tamni kako dolazi blize o, barem sto ja znam. U 3 mj sta sam probala s njima skuzila sam da prije o varira iz dana u dan ta testa crta jedan dan je jace vidljiva jedan slabije, ovisi koliko tekucine pijes prije.najbolje je raditi oko 11h i 2 sata prije ne piti nista ili mininalno. A na dan O testa bude bas jako izrazena.

• Petrisa
    19. Svibanj 2018. 08:10

Čekalica

Cure molim pomoć..

Danas mi je 29 dan ciklusa. Imam policisticne jajnike(sa urednim hormonima osim malo povisen slobodni testesteron) i inzulinsku rez. I od ovog mjeseca sam pocela piti metamorfin. Bila sam na folikometriji ovaj ciklus i ginekolog je rekao da misli da ništa od ovog mjeseca. Isla sam na preglede do 17. dana ciklusa. Ali naime 22. dan ciklusa mi je krenila sluz kao ovulacijska i trajala je 6 dana. Isla sam provjeriti situaciju sa lh trakicama koje mi zadnja 3 dana ujutro i navecer pokazuje negativnu lh trakicu ali ona rađena oko 11 sati bude skoro pa pozitivna, nikad mi nije bila toliko tamna. Sad me zanima vase misljenje, je li stvarno moguće da je bila ovulacija ovako na samom kraju ciklusa. Meni su inace ciklusi oko 33-35 dana, al ponekad, jako rijetko) zna produzit do 45 dana. Nikad nisam uzimala nesto za izazivanje menstruacije, uvijek dode sama. Molimm za pomooć

Moguce da ti je bila. Kod mene slicna situacija isto policisticni janici i ciklusi mi bili do 38 dana. Ovaj mjesec o je bila 26dc ( po lh ) i znam da bi trebalo po tome dobit 40 dan. 

• Čekalica
    19. Svibanj 2018. 08:23

Petrisa

Čekalica

Cure molim pomoć..

Danas mi je 29 dan ciklusa. Imam policisticne jajnike(sa urednim hormonima osim malo povisen slobodni testesteron) i inzulinsku rez. I od ovog mjeseca sam pocela piti metamorfin. Bila sam na folikometriji ovaj ciklus i ginekolog je rekao da misli da ništa od ovog mjeseca. Isla sam na preglede do 17. dana ciklusa. Ali naime 22. dan ciklusa mi je krenila sluz kao ovulacijska i trajala je 6 dana. Isla sam provjeriti situaciju sa lh trakicama koje mi zadnja 3 dana ujutro i navecer pokazuje negativnu lh trakicu ali ona rađena oko 11 sati bude skoro pa pozitivna, nikad mi nije bila toliko tamna. Sad me zanima vase misljenje, je li stvarno moguće da je bila ovulacija ovako na samom kraju ciklusa. Meni su inace ciklusi oko 33-35 dana, al ponekad, jako rijetko) zna produzit do 45 dana. Nikad nisam uzimala nesto za izazivanje menstruacije, uvijek dode sama. Molimm za pomooć

Moguce da ti je bila. Kod mene slicna situacija isto policisticni janici i ciklusi mi bili do 38 dana. Ovaj mjesec o je bila 26dc ( po lh ) i znam da bi trebalo po tome dobit 40 dan.

Ma zbunjuje me samo to sto mi je ujutro i navecer skroz svijetla... Onda je ne ocekujemo zajedno!? :)

Uzimas li ista posebno od preparata za policisticne? J

_svjesna
    19. Svibanj 2018. 09:48

Cure evo da se i ja javim, i ja imam policisticne jajnike i prepoznajem se u ovom ganjanju lh trakica sta sve nisam radila i tumačila. Prvi put sam ostala trudna kada mi je ta druga crta bila tamna ali ne tamnija od kontrolne i nazalost spontani jer ovulacija nije bila kvalitetna.
    Sada sam trudna ponovo zahvaljujuci stimulaciji ovulacije. Ako niste sigurne imate li ovulaciju, i ako se nakon 3 ciklusa nista ne dogadja javite se dr za stimulaciju ovulacije zasto cekati.. 

Ja imam pregled preksutra, tada cu biti 5+3, medjutim danas mi je jedini simptom trudnoce a to su bolne grudi, nestao. Nisu vise osjetljive i nadrazene. Tako se bojim i samo crno mislim.. 

• Čekalica
    19. Svibanj 2018. 09:58

_svjesna

Cure evo da se i ja javim, i ja imam policisticne jajnike i prepoznajem se u ovom ganjanju lh trakica sta sve nisam radila i tumačila. Prvi put sam ostala trudna kada mi je ta druga crta bila tamna ali ne tamnija od kontrolne i nazalost spontani jer ovulacija nije bila kvalitetna.
    Sada sam trudna ponovo zahvaljujuci stimulaciji ovulacije. Ako niste sigurne imate li ovulaciju, i ako se nakon 3 ciklusa nista ne dogadja javite se dr za stimulaciju ovulacije zasto cekati..

Ja imam pregled preksutra, tada cu biti 5+3, medjutim danas mi je jedini simptom trudnoce a to su bolne grudi, nestao. Nisu vise osjetljive i nadrazene. Tako se bojim i samo crno mislim..

Ja sam na klomifenu od sljedeceg ciklusa ako ovaj ne uspije. Jesi provjeravala betu jel se pravilno dupla? Bit ce to sve dobro, simptomi mogu varirati iz dana u dan, nemam osobnog iskustva ali tako sam čula.. Mozda ti ne bude puno mogla reci na ultrazvuku ali neka te to ne brine.. Meni moja ginek. uvik kaze da je bolje da priroda napravi svoje nego da posli bude velikih problema. Koliko si dugo uzimala klomifen? 

_svjesna
    19. Svibanj 2018. 10:08

Uzimala sam Femaru, i jako sam ju dobro podnijela ona je bolja od klomifena jer nema nuspojava i jako sam dobro reagirala uspjeli smo iz prve. 
    Ovulacija mi je bila 12dc pa dr očekuje da sa 5+3 vidi plod i cuje otkucaje sto mi je jako nerealno ali ne zelim da joj se mijesam u posao, radim sto mi kaze. Bila sam sa tocno 4+0 vidjela je g.mjesak od 3mm. 
    Nisam radila betu, znat cu narednih dana sve. Čudno mi da su se grudi vratile u normalu. Ne svidja mi se to.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.