Što ja sve neću naučiti tu kod vas, hehe..ja inaće kad mi nije baš dobro stavim toplomjer i ono mi pokaže temp. mpr. 35,6 - ja uvijek mislila da nešto nije ok samnom kad je tako niska, a sad čitam da je to ok hehehe…
Ja obično ujutro skačem iz kreveta pa mi se neda još sa temp. zezat, ali jade možda probam i to..kako mjerite? Usta , pazduh i digitalnim ili živinim topl?
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Jutros 36,8 ispod jezika, 36,4 ispod pazuha. Ali u prvom delu je meni 35,3, otpr na dan ovulacije 35,2 bila. Prilicno niska ugl
Ja mjerim samo ispod pazuha :/
Meni pak na dan ovulacije skoci i onda posli ostane visa nego u prvom dijelu ciklusa. Ja mjerim digitalnim , svaki dan ujutro nakon sta jedem .
Cure u pon vadim progesteron ,da se utvrdi ovulacija, citala sam da bi trebao biti visi od 22. Je li mozda to ko vadio sad zadnjih ciklusa?
Ja merim i usta i pazuh ovaj mesec, digitalnim sa jednom decimalom .
I meni muz kaze da sam hladnokrvna jer mi je prirodno niska temp 😁
url=https://lilypie.com]
Niza tjelesan temperatura moze biti znak da je cirkulacija usporena, imam manjak zeljeza, najcesce zbog usporenog rada stitnjace, premala kilaza, cak i jaka zaraza candidom, veliki stres. Normalana se racuna pd 36-37 ovisi o dijelu dana i kod zena o dijelu ciklusa. Zato bi trebale malo se posavjetovat da ne postoji koji problem vezan uz takvu temp. Moja mama ima oduvijek temp 35.4 i boluje od hipotireoze.
Grizli, ja sam bazalnu pocela meriti nakon sto su svi hormoni provereni i stitna radi savrseno. Candidu nemam, kg jedno 4 viska po mojoj proceni mada je bmi idealan i stres hvala Bogu nemam. Jednostavno, niska je. Nemoj me molim te plasiti sad, ja sam inace hipohondar malo 😁😉 salim se, hvala na savetu.
url=https://lilypie.com]
Ajd probat ću i ja ujutro mjeriti hehe
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Cure molim pomoć..
Danas mi je 29 dan ciklusa. Imam policisticne jajnike(sa urednim hormonima osim malo povisen slobodni testesteron) i inzulinsku rez. I od ovog mjeseca sam pocela piti metamorfin. Bila sam na folikometriji ovaj ciklus i ginekolog je rekao da misli da ništa od ovog mjeseca. Isla sam na preglede do 17. dana ciklusa. Ali naime 22. dan ciklusa mi je krenila sluz kao ovulacijska i trajala je 6 dana. Isla sam provjeriti situaciju sa lh trakicama koje mi zadnja 3 dana ujutro i navecer pokazuje negativnu lh trakicu ali ona rađena oko 11 sati bude skoro pa pozitivna, nikad mi nije bila toliko tamna. Sad me zanima vase misljenje, je li stvarno moguće da je bila ovulacija ovako na samom kraju ciklusa. Meni su inace ciklusi oko 33-35 dana, al ponekad, jako rijetko) zna produzit do 45 dana. Nikad nisam uzimala nesto za izazivanje menstruacije, uvijek dode sama. Molimm za pomooć
Drage ženice molim za pomoć!
Prošli ciklus mi je bio prvi nakon vađenja Mirene i prema trakicama bez ovulacije, tj.bez pika... Trajao 40 dana.
Danas mi je 10. dan novog ciklusa i najdonja trakica je od danas. Ovo bi trebalo značiti da se ovulacija bliži??
Nadam se da će je biti ovaj mjesec. 😢
Inače, pila sam vrkutu i marulju 15 dana prošlog ciklusa i može biti da je trajao 40 dana i radi tih čajeva...
Više ništa ne pijem, nego Tardyferon, Folacin i Prenatal.
Imam problema s jako niskim feritinom, i čitala sam da je Tardyferon jako dobar. Po novom je odobren od našeg ministarstva i ima ga kupiti u većini ljekarni! Pije se jedna tableta dnevno, također ima i Tardyferon s dodatkom folne kiseline... Eto jedna info za sve koji ne znaju! 🤩
Cekalica moguce da ti je O bila ali onda ce ti ovaj ciklus biti duzi nego inace.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Sortiraj odgovore
Najstariji