Uzimala sam Femaru, i jako sam ju dobro podnijela ona je bolja od klomifena jer nema nuspojava i jako sam dobro reagirala uspjeli smo iz prve.
Ovulacija mi je bila 12dc pa dr očekuje da sa 5+3 vidi plod i cuje otkucaje sto mi je jako nerealno ali ne zelim da joj se mijesam u posao, radim sto mi kaze. Bila sam sa tocno 4+0 vidjela je g.mjesak od 3mm.
Nisam radila betu, znat cu narednih dana sve. Čudno mi da su se grudi vratile u normalu. Ne svidja mi se to.
Nije mi jasno zasto ti nije odmah dala betu vadit? To svi ginekolozi odmah daju da se vidi jel se dobrl dupla.. Koliko znam, u tako malim trudnoćama to je prvi znak da je sve okej.
Nadam se da ce bit sve dobro :*
Misica - nije mi bila O 12.05. tj. 14DC, jer ja imam cikluse po 40 dana..prošli mj. je bila 28mi dan.
Grizli - trakice su ultra sensitive 20mlU. Dobre su trakice, sjećaš se da je prošli mj. bila ono tamna jako kad smo pisali da je možda trudnoća pa je tamna, ali se kasnije ispostavilo da sam nakon 12 dana dobila M.
Nije meni O još bila, još nisam imala ni iscjedak. Temp. mjerila jutros 35.9
Svjesna - ne brini. Simptomi T su zbilja čudo jedno, i može ti biti da ih imaš jedan dan, a drugi uopće ne. Meni su trudnoće bile tako različite da je to nevjerovatno. Što se tiće otkucaja, ja sam svaki put išla na pregled kad bi imala poz test, znači 5-6 tjedana, ali svaki put bi me naručila da dođem sa 7 tjedana i tek onda bi mi otvarala trudnoću i sve ostalo.
Čekalica - nisu svi ginekolozi tako radni hehe..moja doktorica mene nikad nije slala da vadim betu, a 3 puta sam trudna bila.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Cure molim pomoć..
Danas mi je 29 dan ciklusa. Imam policisticne jajnike(sa urednim hormonima osim malo povisen slobodni testesteron) i inzulinsku rez. I od ovog mjeseca sam pocela piti metamorfin. Bila sam na folikometriji ovaj ciklus i ginekolog je rekao da misli da ništa od ovog mjeseca. Isla sam na preglede do 17. dana ciklusa. Ali naime 22. dan ciklusa mi je krenila sluz kao ovulacijska i trajala je 6 dana. Isla sam provjeriti situaciju sa lh trakicama koje mi zadnja 3 dana ujutro i navecer pokazuje negativnu lh trakicu ali ona rađena oko 11 sati bude skoro pa pozitivna, nikad mi nije bila toliko tamna. Sad me zanima vase misljenje, je li stvarno moguće da je bila ovulacija ovako na samom kraju ciklusa. Meni su inace ciklusi oko 33-35 dana, al ponekad, jako rijetko) zna produzit do 45 dana. Nikad nisam uzimala nesto za izazivanje menstruacije, uvijek dode sama. Molimm za pomooć
Moguce da ti je bila. Kod mene slicna situacija isto policisticni janici i ciklusi mi bili do 38 dana. Ovaj mjesec o je bila 26dc ( po lh ) i znam da bi trebalo po tome dobit 40 dan.
Ma zbunjuje me samo to sto mi je ujutro i navecer skroz svijetla… Onda je ne ocekujemo zajedno!? :)
Uzimas li ista posebno od preparata za policisticne? J
Sada idem vadit hormone 3-4 dc i suprug na spermiogram. Nakon toga ce mi stimulirat ovulaciju tabletama. Meni je ginokologica rekla da to mogu najbolje poboljsat uz prehranu i vjezbanje tako da sam krenula u teretanu i svakodnevno brzo hodanje po sat i pol.
ANYMANY koji ti je danas dan ciklusa onda? Misliš da se po ovome sada bliži ovulacija?
Danas mi je 21 DC, O bi trebala imati za par dana..neznam kakav će ciklus biti, ali trebala bi biti 24-26-28 dan - jedan od tih
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Anymany evo po prvi put da ovaj ciklus nisam uhvatila pik...znači zadnja 4-5ciklusa O uredno 14-15 dc, i sad jučer i prekjučer idem testirat a ono crta se uopće ne nadzire...znači niti sjene nema, ništa... bas cudno..ne znam sta se dogadja, pila sam ovaj mjesec prvi put klomifen 5.-9.dc, šta mislite jel moguće da mi onda ranije bila O? To mi nema logike, vidit cu sad kad cu dobit M...ako mi se poremeti ciklus ne znam jel cu pit uopce vise klomifen...
Svjesna,jesi li ti pila glucophage ako sam dobro zapamtila ? Jesi li imala probleme sa zatvorom?
Curke vidim da su borbe s trakicama.. rado bi dala koji savijet ali kad ih nisam nikada koristila... zelim vam srecu da uhvatite pik 🤞🤞
Svjesna da ni meni nije jasno zasto te betu nije slala vaditi.. ali ne brini biti ce sve ok 💖💖
Svjesna,jesi li ti pila glucophage ako sam dobro zapamtila ? Jesi li imala probleme sa zatvorom?
Sasvim suprotno od toga :)
Mislim da se smrsa od ovih tableta jer se nista u organizmu ne zadrzava hahahah 😂
Nije valjda da ti zatvor imas?
Sortiraj odgovore
Najstariji