Ana Donna - kako je meni nekad ginekolog objašnjavao, moguće je da žena nema O svaki ciklus. Možda je samo bio takav ciklus.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
ANYMANY svejedno ti prati trakicama svaki dan (nadam se da i jesi), mozda i urani...
U mene danas jos tamnije, nadam se da ce sutra biti pik, sutra je 12.dan ciklusa!
Stiglo mi je jučer 200 komada trakica s neta, neznam jeli to bolje ili gore, ali nemogu si pomoći... 😂
I da, ima li netko ovdje iskustva s Clear blue digital testom za ovulaciju? On pokaže smile kada je pik, pa nekako mislim da je lakše vjerovati baš tome smješku kao da/ne nego ovo moje tumačenje nijansi na običnim trakicama! Zadnjih dva puta sam našla paket Clear bluea u Dm-u 60% snižen pred istek roka trajanja 💪🏻
Pa rekoh ajde, da probam i to!
Svjesna,jesi li ti pila glucophage ako sam dobro zapamtila ? Jesi li imala probleme sa zatvorom?
Sasvim suprotno od toga :)
Mislim da se smrsa od ovih tableta jer se nista u organizmu ne zadrzava hahahah 😂
Nije valjda da ti zatvor imas?
Neznan s cime je to povezano ali nikad nisam imala problema sa probavom. Mozda nije taj lijek niti kriv ali bas mi cudno sve to.
Misica cini se da ce biti sutra pozitivna
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Svjesna,jesi li ti pila glucophage ako sam dobro zapamtila ? Jesi li imala probleme sa zatvorom?
Mislim da se smrsa od ovih tableta jer se nista u organizmu ne zadrzava hahahah 😂
Neznan s cime je to povezano ali nikad nisam imala problema sa probavom. Mozda nije taj lijek niti kriv ali bas mi cudno sve to.
Mozda zaista uzimas malu dozu pa ti ne radi nikakve nuspojave, ja pijem 3 dnevno po 500mg. Prvo sam krenula sa Sioforom koji mi je radio uzas od života zgadio mi sve sto postoji na svijetu a onda sam presla na glucophage i bilo je puno bolje. Na osnovu cega ti je odredjena doza, jesi li radila ogtt test?
Curke koje pijete Inofolic dal ga pijete cijeli ciklus i kad imate M ili pauzirate u nekom dijelu ciklusa?
Svima sa lh trakicama drzim 🤞. Ja vam preporucam cak i ako nemate pik imajte redovite odnose jer moze biti samo da niste uhvatile ili ste previse tekucine unjele pa je konc.mala u urinu.
Mozda zaista uzimas malu dozu pa ti ne radi nikakve nuspojave, ja pijem 3 dnevno po 500mg. Prvo sam krenula sa Sioforom koji mi je radio uzas od života zgadio mi sve sto postoji na svijetu a onda sam presla na glucophage i bilo je puno bolje. Na osnovu cega ti je odredjena doza, jesi li radila ogtt test?
Zbog pcos, i kad sam donila nalaze hormona. Pa mi je tako dala da svaki dan 1 tabletu pijem nakon dorucka.nisam radila taj test.
Zbog pcos, i kad sam donila nalaze hormona. Pa mi je tako dala da svaki dan 1 tabletu pijem nakon dorucka.nisam radila taj test.
Malo mi je neozbiljno davati dozu lijeka napamet a niti ne zna vrijednosti inzulina nakon dva sata od opterecenja, mozda ti treba veca doza mozda ovako budes pila mjesecima uzalud ako je premala. Ja sam dobila dozu na osnovu vrijednosti glukoze i inzulina nakon sto sam uradila oGtt test.
Srecno sa pracenjem trakica devojke Ja sam uhvatila pik svog 13og dc, nije bila tamna kao kontrolna, ali znam da je to bilo to jer se poklopilo sa bolovima i prethodna 2 ciklusa.
Anymany, i meni je danas 22dc s tim da ja vec dobijam simptome pmsa, a ti jos lovis O. Po svemu sudeci, ja u Grcku umesto sa plusicem putujem sa uloscima... Kad se vratim, ozbiljnije se okrecem i ja stimulaciji jer ne uspeva mi nikako. I dr je spominjala produvavanje jajovoda, a onda mi rekla da probam jos ovaj ciklus sama da propratim. Videcu sta predlaze kad se vratim.
Svima
🤞🤞🤞
url=https://lilypie.com]
Malo mi je neozbiljno davati dozu lijeka napamet a niti ne zna vrijednosti inzulina nakon dva sata od opterecenja, mozda ti treba veca doza mozda ovako budes pila mjesecima uzalud ako je premala. Ja sam dobila dozu na osnovu vrijednosti glukoze i inzulina nakon sto sam uradila oGtt test.
A vidit cemo , svakako ne izaziva nista lose barem zasada. A mozda se meni poremetilo nesta neovisno o tome. Jesi li vadila progesteron nakon stimulacije, kakve vrijednosti bi trebale biti (ako si vadila...) ?
Sortiraj odgovore
Najstariji