Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Čekalica
    17. Svibanj 2018. 14:01

Pozdrav curke, ja sam jedna od vas! 
    Koliko vam je najduže trajao ovulacijski iscjedak? Meni evo već 6 dana iscjedak kao bjelanjak od jajeta i sad ne znam je li to normalno ili se radi o nečemu drugom. 

• ANYMANY
    17. Svibanj 2018. 15:01

LOTUS - dobro nam došla. Želim ti da što prije bude plus. Jesi sigurna da je O bila 2og?
    MONIKAHARMONIKA - s obzirom na godine, i ja mislim da je vrijeme da poduzme se nešto. Bit ć to sve oke.
    Anavi88 - kako si već tri puta imala u 40 dana? Što tebi ciklus traje 13 dana samo sada?? Vrkuta zna biti zeznuta, ja sam ju pila i čitala sam svašta ali eto ipak sam odlučila probat, i kod mene nije imala ok učinak. Produžila mi je ciklus još više. Najbolje da odeš ginekologu.
    Čekalica dobro došla. Ja ti baš nemam iskustva sa time, sačekaj druge curke.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Lalla
    17. Svibanj 2018. 15:17

Pozdrav... evo ja sumnjam da bih mogla biti trudna pa vam se pridružujem. Neću još raditi test jer nemam redoviti ciklus. Idući tjedan ga napravim, ako ne dobijem do tad. Možda već i u ponedjeljak.

Grizli
    17. Svibanj 2018. 16:24

Pozdrav svim curama koje su nam tek dosle ili se vratile nakom nekog vremena. 
    Monika bas dobro da ste krenuli s obradom bilo je i vrijeme, drzim fige da nadju sto je problem i da sto prije urodi + sve to mucenje. 
    Anavi meni se ovo tvoje desilo samo kad sam imala spontani, pa dok su hormoni se vratili u normalnu.mozda ti je zaista vrutika zdrmala hormone, al za svaki slucaj probaj test napraviti jer meni je buo pozitivan kad sam treci put u 30 dana imala M s time da ja jesam krvarila kao M al ne bas tako puno, i jake grceve sam imala.
    Cekalica plodna sluz ti se moze pojaviti kroz sve plodne dane u istom intenzitetu. Pa drzim fige da imas uspjeha ovaj mjesec posto obicno kad je puno sluzi znaci visoku plodnost. 😉
    Eliza drzim fige onda za +++++ 
    Deja zao mi je sto je beta negativna. Nadam se da ce slijedeci ciklus biti vise uspjeha. 

• anavi88
    17. Svibanj 2018. 16:40

Grizli tocno tako sam imala sad tjedan dana uzasne bolove i grceve,juce pocela smedarit i nocas u 2h dobila i jos imam grceve ali ne tako jake kao proteklih dana
    evo ovako sam ju imala od proslog mj.
    od8.-do12.04  pa od 27.-do30.04. i sad dobila 17.05.!!???

Tinchy_07
    17. Svibanj 2018. 16:51

Cure hvala na dobrodoslici
    Anavi- koliko vremena pijes vrkutu? Jer meni je isto na prvu poremetila jos vise, ali nakon tri mjeseca pijenja mi dovela u red uz minimalne bolove koje imam sad kad dobijem tako da mozda samo treba strpljenja i navikavanja. 
    Anymany-ma bila sam na folikulometriji 01.05. i kaze da ce bit o kroz maksimalno dan i po, a posto je 02.05. bio praznik rada kod gin sam otisla tek 03.05. ujutro i rekla da je o bila jer da folikuli nisu prerasli u ciste, ali da jos ne vidi jako zuto tijelo tako da je bila sigurno frisko, unazad par sati 
    Eliza i sve ostale cure u iscekivanju saljem pozitivne vibre da bude 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Tinchy_07
    17. Svibanj 2018. 16:51

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• anavi88
    17. Svibanj 2018. 17:07

Lotus ma nisam je pila ni jedan cjeli ciklus,ali je sve krenulo nizbrdo,poremetilo se postalo bolno...

Grizli
    17. Svibanj 2018. 17:29

Ana ja bi ti preporucila da sad napravis pauzu pa vidi dal ce ae vratiti u normalu. Mozda ti je previse povisila progesteron p ti se to dogadja. Dal mozda uzimas inace tablete kakve jer i to moze na nju utjecat

• anavi88
    17. Svibanj 2018. 17:52

Grizli prestala sam je piti jos prosli mjesec,pila sam je samo u 3mj.,a tablete nikakve ne uzimam pa cak ni za bolove,tak da neznam sta je...a kad prode kod ginica pa cemo vidjet,ma da citam sad malo da kad je ciklus bez ovulacije da se moze dobit svakih 15dana i to 2mjeseca za redom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.