Vecer, upravo prijavljujem da sam dobila .. tocno 28.dan, tocna u sat valjda.. novi mjesec i nova nada ispred nas.
Sretno svima
zao mi je Ivcy, al nema predaje, novi ciklus i nadajmo se dobitni 💪
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
a varira mi o 24 pa sve do 27 a danas mi 27 dan…pa sad ni sama vise ne znam..ali nikad mi nije kasniila uvijek mi redovna
ako sutra ne dobijes, napravi ponovo test preksutra, javljaj u svakom slucaju 😊
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Vecer, upravo prijavljujem da sam dobila .. tocno 28.dan, tocna u sat valjda.. novi mjesec i nova nada ispred nas.
Sretno svima
Zao mi je Ivcy,ali kao sto i sama kazes,novi mjesec nova nada,,jednom cemo svi mi ugledati nase plusice..nisi sama 😍😍😍
Ja jos nisam dobila 🤔🤔🤞🤞 jos cekam i nadam se + 🙏🙏
Breskvice drzimo svi fige 🤞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Pozzz cure!!! Tu sam pratim vas, ali ludnica mi je na poslu, pa vodi djecu na more...... Uglavnom ne stignem vas uvijek pratiti, ali tu sam i navijam s vama. Mjesečnica je gotova i ja krećem u akciju ponovno😊. Možda se ovaj mjesec po sreći, jer dala sam otkaz na poslu, veoma je stresnoj i možda je upravo to i razlog što ne uspjevamo. Jednostavno sam pukla i unatoč stalnom zaposlenju, dala sam ga(naravno do 31.09.mi je otk. rok 🙄
Tnx cure, hB pa sam si jos cool i ne stresiram se previse.. muz kaze: alaaa kako cu se izgustati😂 tako da dobro njemu dobro meni😂😂
Salu na stranu, bit ce iduci mjesec kad vec nije sada a i takoder mislim da stres ima veliku ulogu u svemu tome..
Kad sezona prodje i malo se opustimo, plusica ce bir ma sve strane😉😉
Tnx cure, hB pa sam si jos cool i ne stresiram se previse.. muz kaze: alaaa kako cu se izgustati😂 tako da dobro njemu dobro meni😂😂
Salu na stranu, bit ce iduci mjesec kad vec nije sada a i takoder mislim da stres ima veliku ulogu u svemu tome..
Kad sezona prodje i malo se opustimo, plusica ce bir ma sve strane😉😉
Dijelim mišljenje!!!
Cure ja imam jednu situaciju,od kad sam bila zadnji put kod ginekologa(petak) pa sjutra dan je pocelo da me svrbucka dolje..a zadnja 2 dan bas malo jace..nije mi jasno zasto..u petak radim papu test al plasim se oce li uticari to svrbuckanje na rezultate pape..mislim od cega svrbi..ja jos uvijek povremeno malo curnem,al vecinom kafenkasto,juce je bilo svijetlo rozo🤔🤔🤔🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji