Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    20. Kolovoz 2019. 21:56

Ivcy1306

Vecer, upravo prijavljujem da sam dobila .. tocno 28.dan, tocna u sat valjda.. novi mjesec i nova nada ispred nas.
    Sretno svima

zao mi je Ivcy, al nema predaje, novi ciklus i nadajmo se dobitni 💪

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    20. Kolovoz 2019. 21:57

ivkica12

ivkica12

a varira mi o 24 pa sve do 27 a danas mi 27 dan…pa sad ni sama vise ne znam..ali nikad mi nije kasniila uvijek mi redovna

ako sutra ne dobijes, napravi ponovo test preksutra, javljaj u svakom slucaju 😊

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Breskvica123
    20. Kolovoz 2019. 21:58

Ja jos nisam dobila 🤔🤔🤞🤞 jos cekam i nadam se + 🙏🙏

sneguljica1
    20. Kolovoz 2019. 22:14

Ivcy1306

Vecer, upravo prijavljujem da sam dobila .. tocno 28.dan, tocna u sat valjda.. novi mjesec i nova nada ispred nas.
    Sretno svima

Zao mi je Ivcy,ali kao sto i sama kazes,novi mjesec nova nada,,jednom cemo svi mi ugledati nase plusice..nisi sama 😍😍😍

sneguljica1
    20. Kolovoz 2019. 22:14

Breskvica123

🤞🤞🤞🤞🤞

Rita88
    20. Kolovoz 2019. 22:22

Breskvica123

Breskvice drzimo svi fige 🤞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Ma08
    21. Kolovoz 2019. 05:24

Pozzz cure!!! Tu sam pratim vas, ali ludnica mi je na poslu, pa vodi djecu na more...... Uglavnom ne stignem vas uvijek pratiti, ali tu sam i navijam s vama. Mjesečnica je gotova i ja krećem u akciju ponovno😊. Možda se ovaj mjesec po sreći, jer dala sam otkaz na poslu, veoma je stresnoj i možda je upravo to i razlog što ne uspjevamo. Jednostavno sam pukla i unatoč stalnom zaposlenju, dala sam ga(naravno do 31.09.mi je otk. rok 🙄

Ivcy1306
    21. Kolovoz 2019. 07:19

Tnx cure, hB pa sam si jos cool i ne stresiram se previse.. muz kaze: alaaa kako cu se izgustati😂 tako da dobro njemu dobro meni😂😂 
    Salu na stranu, bit ce iduci mjesec kad vec nije sada a i takoder mislim da stres ima veliku ulogu u svemu tome.. 
    Kad sezona prodje i malo se opustimo, plusica ce bir ma sve strane😉😉 

• Ma08
    21. Kolovoz 2019. 07:45

Ivcy1306

Tnx cure, hB pa sam si jos cool i ne stresiram se previse.. muz kaze: alaaa kako cu se izgustati😂 tako da dobro njemu dobro meni😂😂
    Salu na stranu, bit ce iduci mjesec kad vec nije sada a i takoder mislim da stres ima veliku ulogu u svemu tome..
    Kad sezona prodje i malo se opustimo, plusica ce bir ma sve strane😉😉

Dijelim mišljenje!!!

sneguljica1
    21. Kolovoz 2019. 08:02

Cure ja imam jednu situaciju,od kad sam bila zadnji put kod ginekologa(petak) pa sjutra dan je pocelo da me svrbucka dolje..a zadnja 2 dan bas malo jace..nije mi jasno zasto..u petak radim papu test al plasim se oce li uticari to svrbuckanje na rezultate pape..mislim od cega svrbi..ja jos uvijek povremeno malo curnem,al vecinom kafenkasto,juce je bilo svijetlo rozo🤔🤔🤔🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.