Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Breskvica123
    20. Kolovoz 2019. 10:12

Cure moje nista opet negativan test, sad mi kasni 1 dan ne znam sta da mislim izgubila sam i volju i sve ☹️☹️

Polly
    20. Kolovoz 2019. 10:24

Mallla

Pila sam macu i vrkutu, u kombinaciji jako dugi ciklusi. Oskudnija M, izraženiji simptomi O, a gotovo bez PMS.
    Sama vrkuta - velike grudi, oskudna i crna-smeđa M.
    Sama maca - izraženija O, povećan libido, bez PMS, žarko crvena M kraćeg trajanja, ciklus trajanjem ne promjenjen.
    Nakon 3 mj pijenja obavezno 1 mj pauze. Maca se pije se od kraja krvarenja do ovulacije, poželjno stati dan prije O jer može istu odgoditi. Vrkuta se pije od kraja krvarenja do otprilile 25dc jer nije poželjna u ranim stadijima T. Macu nikako piti nakon O jer je visoko abortivna, a za vrkutu nema dokaza pa se prva 3mj T izbjegava a nakon 3mj je blagotvorna za trudnoću.
    Mogu vam se u početku zbrkati ciklusi ali dajte vremena čajevima\kapsulama da prodjeluju.
    Oni utječu izravno na hormone tako da ih reguliraju. Jednom je grizli tu pisala pa ponavljam maca i vrkuta ne mogu znati kada ste trudni, oni i tada reguliraju hormone, a hormoni u trudnoći su znatno drugačiji nego bez trudnoće.
    Sretno i nadam se da će vam pomoći!

Hvala ti na puuno korisnih informacija 🤗💓

Polly
    20. Kolovoz 2019. 10:26

Breskvica123

Cure moje nista opet negativan test, sad mi kasni 1 dan ne znam sta da mislim izgubila sam i volju i sve ☹️☹️

Ajooj, glavu gore, pričekaj koji dan, navijamo da ne dođe i ponovi test! Nadamo se s tobom plusiću 🙏🏼🙏🏼

Nova19
    20. Kolovoz 2019. 10:40

Breskvica neka ti onda brzo dođe i tako prođe 💪🏼
    Novi ciklus nova nada, jednom će biti dobitna vjeruj mi 💕
    Polly meni je maca (marulja) pomogla... kupila u apoteci za 13kn...

• Breskvica123
    20. Kolovoz 2019. 10:47

Polly

Breskvica123

Ajooj, glavu gore, pričekaj koji dan, navijamo da ne dođe i ponovi test! Nadamo se s tobom plusiću 🙏🏼🙏🏼

Ne znam mozda je lazno negativan?? 🤔🤔 Vise nisam sigurna, nemam mucnine, nisu mi osjetljive grudi jedino me zna dolje zabolit trbuh ko grcevi, imala sam jucer i prekjučer kao proljev sad pise da cak i to moze biti nuspojava ne znam niti sama.. Sva sam razdražljiva nista mi se ne da, pospana sam... Tko ce znati?? 🤞🤞 Preostaje mi jedino jos pricekati par dana 

sneguljica1
    20. Kolovoz 2019. 10:58

Ja pijem macinu travu do O,a virak pijem po jednu solju do O,a posle po dvije solje..uklopim povremeno po jednu solju zdravca da popijem..mislim da je sto se virka tice bolji efekat ima tinktura i caj kad se uzimaju..a macina trava da se pije prije obroka..to je moje iskustvo..srecnoo..
    Breskvice neki test najosetljiviji koji imas kupiti u obliznjoj apoteci i ponovi ga ujutru..eventualno uradi betu..drzim 🤞🤞🤞

Lavica27
    20. Kolovoz 2019. 12:05

Reni jel stigla beta? Kakvo je stanje...

Reni
    20. Kolovoz 2019. 12:26

Beta je 1647... Je li moguce da se s tolikom betom jos ne moze potvrditi trudnoca u maternici? Neredoviti ciklusi,sutra pregled opet i ravno 6 tjedana od zadnje M. 😥

Rita88
    20. Kolovoz 2019. 12:32

Reni s tom betom se treba vec vidjeti nesto,nadam se da ce se sutra na pregledu vec jasnije sve vidjeti. Sretno!! 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Polly
    20. Kolovoz 2019. 12:58

Breskvica123

Polly

Breskvica123

Ne znam mozda je lazno negativan?? 🤔🤔 Vise nisam sigurna, nemam mucnine, nisu mi osjetljive grudi jedino me zna dolje zabolit trbuh ko grcevi, imala sam jucer i prekjučer kao proljev sad pise da cak i to moze biti nuspojava ne znam niti sama.. Sva sam razdražljiva nista mi se ne da, pospana sam… Tko ce znati?? 🤞🤞 Preostaje mi jedino jos pricekati par dana

Koliko sam čitala, razna su iskustva s tim testovima i naravno vraćamo se opet na to da je kod svake žene drugačije.. Puno iskustava je bilo sa par negativnih pa treći, četvrti bude pozitivan zbog kasnije ovulacije.. A što se tiče simptoma, u potpunosti te razumijem, ali sumnjam da prave simptome možemo imati do kašnjenja menstruacije, kako pišu, tek od 6. tjedna kreću. A ja kao i ti, osluškujem svaki signal na svom tijelu i nadam se da je simptom T, a kolko smo mi žene zaje... može značiti sve! 😩 Ne sikiraj se, pričekaj, a ako dođe zajedno idemo u sljedeći mjesec 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.