Snjeguljice, moguće da su gljivice. Neće to uticati na rezultate pape, samo ne znam da li ćeš moći trpiti do petka. Ja sam ih jednom imala i uzela sam na svoju ruku canesten vaginaletu. Prošlo je odmah i nije se ponavljalo više. E sad, budući da ideš kod ginekologa u petak, ne znam da li je pametno išta stavljati.
Ja jos nisam dobila 🤔🤔🤞🤞 jos cekam i nadam se + 🙏🙏
Sretnoooooo!!!
P.s. koliko se cesto keksate oko ovulacije I na dane kad ovulirate? Znam da je najbolje svaki drugi dan, al pitam cisto eto 😂
Snjeguljice, moguće da su gljivice. Neće to uticati na rezultate pape, samo ne znam da li ćeš moći trpiti do petka. Ja sam ih jednom imala i uzela sam na svoju ruku canesten vaginaletu. Prošlo je odmah i nije se ponavljalo više. E sad, budući da ideš kod ginekologa u petak, ne znam da li je pametno išta stavljati.
Pa da..a ewo zovem ne javljaju mi se da pitam..mada ono na mahove zasvrbi..nije mi samo jasno kako to dobih..najvise me zasvrbi posle mokrenja,fuj..a ovako se i moze pretrpjet..😣😣😣😣
Pad imuniteta, antibiotici, poremećaj ph vrijednosti. Vjerovatno je povezano sa spontanim, nema šta drugo biti. Ako ne staviš ništa do tada, svakako će ti ginekolog dati terapiju, a na papi će pisati da imaš gljivice.
Mene je svrbilo stalno, još gore mi je bilo kada počešem, stvarno za izluditi, ali Canesten je to riješio
Raštika, ima li te? Šta ima novo? Ne znam da li si vidjela moj post za biopsiju?
Pad imuniteta, antibiotici, poremećaj ph vrijednosti. Vjerovatno je povezano sa spontanim, nema šta drugo biti. Ako ne staviš ništa do tada, svakako će ti ginekolog dati terapiju, a na papi će pisati da imaš gljivice.
Mene je svrbilo stalno, još gore mi je bilo kada počešem, stvarno za izluditi, ali Canesten je to riješioRaštika, ima li te? Šta ima novo? Ne znam da li si vidjela moj post za biopsiju?
E bas je jos gore kad se pocesem..uspjela sam ih dobiti,dr rece da ne stavljam nista,zbog pape..pa ako mogu da izdrzim do petka,a ako ne da dodjem sjutra..vidjecu nesto..pa sigurno je nesto zbog spontanog..iziritirano vjerovatno..mene vec drma nervoza kakav ce mi biti nalaz pape..jer sam cula da se u ne tako dugom roku moze pogorsati papa,iako mi je npr prije 7-8mj bila uredna..uuf..citav zivot neko iscekivanje 🙃🙃🙃🙃🙃
Nema pravila, meni je prije 9 mjeseci papa bio uredan, a sad je cin 2. Ni to nije strašno, moglo je biti gore. Nemoj razmišljati negativno. Javljaj šta ti je doktor rekao.
jutro cure, imam pitanje ako zna koja odgovore. S obzirom da mi muz ima los spermiogram i smanjeni su progresivno pokretni spermici, kak se ponasat u plodnim danima, dal hopsat svaka dva dana ili svaka tri dana, on ima dobro koncentraciju i sveukupan broj spermica al malo je tih pokretnih, dal ima sanse uopce prirodno, u pon idem na konzultacije pa ce mi i dr. objasnit al u ponedjeljak mi je taman ovulacija, pa da vidim s vama sta vi mislite.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ja jos nisam dobila 🤔🤔🤞🤞 jos cekam i nadam se + 🙏🙏
Sretnoooooo!!!
P.s. koliko se cesto keksate oko ovulacije I na dane kad ovulirate? Znam da je najbolje svaki drugi dan, al pitam cisto eto 😂
Pa ne bas cesto iskreno muz ima posao koji je zahtjevan fizicki dosta pa radi toga ni nemamo bas puno odnose jer je on umoran i htio bi se odmoriti itd 🤞🤞
jutro cure, imam pitanje ako zna koja odgovore. S obzirom da mi muz ima los spermiogram i smanjeni su progresivno pokretni spermici, kak se ponasat u plodnim danima, dal hopsat svaka dva dana ili svaka tri dana, on ima dobro koncentraciju i sveukupan broj spermica al malo je tih pokretnih, dal ima sanse uopce prirodno, u pon idem na konzultacije pa ce mi i dr. objasnit al u ponedjeljak mi je taman ovulacija, pa da vidim s vama sta vi mislite.
Joj, to I mene zanima... Koliko puta, svako koliko... Strah me da ne promasin bas taj dan ovulacije...
Sortiraj odgovore
Najstariji