Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    21. Kolovoz 2019. 11:21

Imam pitanje, prosla O, cekam M ili + ( jos 10 ak dana do M) jucer i danas imam bijeli iscjedak onako kao sirasti gusti, bez mirisa, ne pece me nista ni boli. Jednom dnevno je bio jucer i danas. Nikad to nisam imala.
    Jesam obilniji uz svrbez i miris jednom davno.  ali onda su bile gljivice, dobila sam th. Ovo mi je nesto nepoznato, imate li iskustva?

It’s a baby boy💙

Reni
    21. Kolovoz 2019. 11:49

Agonija je zavrsena,napokon smo potvrdili trudnocu u maternici,hvala vam na podršci..za 10 dana novi pregled.

Ivonal
    21. Kolovoz 2019. 12:01

Kako vi uspijete izdrzat do dana kad trebate radit test ja trebam dobit 4.9 pa cemo nekako nez kako istrpit da tek tada radimo jedino ako ne dobijem kakve simptome mjesecnice inace znam cak i dva tjedna ranije dobit lagane grceve i sto je m blize to je jace i cesce nadam se da nist od toga nebude al kako da sto prije prodje 15 dana 😱😵😳 treba mi vremeplov!!! Hahahahah

Mallla
    21. Kolovoz 2019. 12:05

Reniii rekla sam tiiii ❤️ čestitammmm! Čuda su moguća i događaju se svaki dan. Bravo sad udahni duboko, mazi točkicu ❤️
    Ivonal ja obično ranije testiram jer sam nestrpljiva, nabavim kineze i udri 😂😂

url=https://lilypie.com]

Fever
    21. Kolovoz 2019. 12:07

Reni

Agonija je zavrsena,napokon smo potvrdili trudnocu u maternici,hvala vam na podršci..za 10 dana novi pregled.

Cestitam Reni♥️♥️♥️

It’s a baby boy💙

• Mamino
    21. Kolovoz 2019. 12:12

Reni

Draga Reni, cestitam ti od srca!! 🎉🎉🎉🎉🎉🎉

Ivcy1306
    21. Kolovoz 2019. 12:40

Reni, cestitke!!!!!! 😍
    Netko je pitao za odnose, mi za sad kako nam dodje, priroda je cudo i taman za vrijeme plodnih meni muz mirise na kilometre, visila bi valjda stalno na njemu tako da te dane pokrijemo jako dobro a opet ne forisramo i ne tempiramo. 
    Ne mogu reci da ne mislim o tome ali sam jos uvijek opustena.

Grizli
    21. Kolovoz 2019. 13:01

Rita mm je najcesce isto ima takav nalaz. Nazalost kod sporih spermija bolja je duza apstinencija. I mojem je jako popravila se situacija nakon sto je uzimao 3mj maticnu mlijec sve one ostale dodatke sta reklamiraju kao super  ista nije pomoglo. Nama je i sa takvom spermio uspjevala trudnoca jedino sto nisu bile uspjesne, a rijetko se dogadja da spori spermiji uzrokuju spontane no nama ocito je smetalo bezbroj inace nevaznih sitnica. Naravno sa ivf je to puno lakse jer oni proberu samo brze pa je i oplodnja sigurnija.
    Reni 😊😊😊😊😊💞 cestitam! 

Ivonal
    21. Kolovoz 2019. 13:03

Reni cestitam!!! ❤️😍 

Ivonal
    21. Kolovoz 2019. 13:04

Mallla

Reniii rekla sam tiiii ❤️ čestitammmm! Čuda su moguća i događaju se svaki dan. Bravo sad udahni duboko, mazi točkicu ❤️
    Ivonal ja obično ranije testiram jer sam nestrpljiva, nabavim kineze i udri 😂😂

Di nabavis?? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.