Bebalove navijamooo
A Ivona slažem se sa snjegiljicom, kalendar je najnepouzdanija metoda tako da ne bi ja prestala ako gospodin ima volje za nastavak akcijanja do daljnjeg. Npr. Moje ovulacije su obično između 17 i 19dc a ovaj ciklus je bila 24dc.
url=https://lilypie.com]
Pa imala sam bijeli iscjedak ovih dana izrazen mislila sam moguce da je to to.. M sam imala 4.8do9.8 i nije bas redovna
Kao i sve drugo tako i maca ne djeluje na svaku od nas isto, kamo srece da ti pomogne draga odmah prvi mjesec 😍✌🏻 Cula sam i takva iskustva da su zene odmah ostale trudne pijuci macinu travu. Ja narucujem fertil up za mene i za muza to ovdje u Njemackoj hvale na sav glas pa idemo da vidimo.
Pa imala sam bijeli iscjedak ovih dana izrazen mislila sam moguce da je to to.. M sam imala 4.8do9.8 i nije bas redovna
E to ti je vec pouzdanije,u osnovi treba biti providan,ne bi bilo lose da bar jedan mjesec propratis trakicama,,mada eto postoji mogucnost da ti ni nece trebati,ja se iskreno nadam i navijam da ste uspjeli ovaj mjesec..po skolskom primjeru ciklusa,O se desava 14 dan od prvog dana menstruacije,ali kao sto rekosmo nike svima tako..npr meni bude i 17-18 dan..mojoj prijateljici je 21 dana bila..ovo samo dajem primjere..u svakom slucajmo vidjeces uskoro na cemu si..😉😉
A ko zna ovaj mj cemo vidit sta ce bit ako nebude nista sljedeci s trakicama i akcija..samo me zanima ako se sexamo svaki drugi dan jos ovaj tjedan i cekamo 4.9 za test pa da vidimo sta ce bit nije moguce da se desi da se dva puta oplodi? Ja drzim fige i bas osjecam da bi nesta moglo bit 😁😁
A ko zna ovaj mj cemo vidit sta ce bit ako nebude nista sljedeci s trakicama i akcija..samo me zanima ako se sexamo svaki drugi dan jos ovaj tjedan i cekamo 4.9 za test pa da vidimo sta ce bit nije moguce da se desi da se dva puta oplodi? Ja drzim fige i bas osjecam da bi nesta moglo bit 😁😁
Nemoj me drzat za sigurno,ali mi se cini da sam negdje citala da postoji mogucnost da zena ima 2 ovulacije tokom mjeseca,,u svakom slucaju nece skoditi keksanje svaki drugi dan 😁😁 i nadajmo ss da ce ovaj mjesec biti dobitni 😉😉😉
Kao i sve drugo tako i maca ne djeluje na svaku od nas isto, kamo srece da ti pomogne draga odmah prvi mjesec 😍✌🏻 Cula sam i takva iskustva da su zene odmah ostale trudne pijuci macinu travu. Ja narucujem fertil up za mene i za muza to ovdje u Njemackoj hvale na sav glas pa idemo da vidimo.
Da li se taj fertil up moze uzeti bez recepta i nalaza,da se pije na svoju ruku npr i ja i mm?
Nemoj me drzat za sigurno,ali mi se cini da sam negdje citala da postoji mogucnost da zena ima 2 ovulacije tokom mjeseca,,u svakom slucaju nece skoditi keksanje svaki drugi dan 😁😁 i nadajmo ss da ce ovaj mjesec biti dobitni 😉😉😉
Okeeej tnx na inf i savjetima javim se uskoro s informacijama o testuu
😁😁😁😁🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Da li se taj fertil up moze uzeti bez recepta i nalaza,da se pije na svoju ruku npr i ja i mm?
moze bez recepta, ja sam jucer narucila i danas vec dobila na adresu. Platila sam tri kutije znaci za 3 mjeseca 661 kn, MM ima los spermiogram. Ima i za zene, na google ce ti sve izac.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Drage cure i zene 😘
Nova sam u ovome svemu, ali odlucila sam se i ja javiti da se utjesim.
Imam 29 godina i decko i ja vec neko vrijeme pokusavamo dobiti bebicu..do sada nismo imali nikakve rezultate pa tjesim sama sebe da je to sve radi stresa na poslu i uzurbanog nacina zivota....
No ovaj mj. me zabrinuo lagani iscjedak (ili jako slabo krvarenje) te sam citala ovdje po forumu da to moze biti znak ovulacije. A obzirom da mi je M bila prije jedno 14 dana mozda i je. Ciklus mi je od 35 do 42 dana i tako od kada sam prvi put dobila M, ginekolog mi je rekao da to nije razlog za brigu i da nigdje u kamenu nije upisano da mora biti 28 dana.
S obzirom da ovulaciju do sada nikada nisam mogla pratiti normalno radi neredovite M odlucila sam iz fore kupiti test za ovulaciju u Mulleru, i pokazalo mi je 2 crtice (stavim i sliku) s obzirom da sam svaki put do sada imala jednu crticu. Moje pitanje je dali je ovo sada nasa sansa? I dali je moguce da sam pogodila plodne dane i dali je vrijeme za akciju? 😊🤣😂😋
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji