Beta je 1647… Je li moguce da se s tolikom betom jos ne moze potvrditi trudnoca u maternici? Neredoviti ciklusi,sutra pregled opet i ravno 6 tjedana od zadnje M. 😥
Iznad 1000 bi se trebalo vidjeti u maternici,ali ti kažeš da se jučer nešto naziralo,znači da ima nešto. Držim fige za sutra!
Reniii bravo za betu, navijamo da Sutra vidiš sve, meni se na 6+4 vidjelo i srce kucalo a u tako ranoj trudnoći je i sat važan a kamoli ne dan. Misli pozitivno i čekamo s tobom sutra.
url=https://lilypie.com]
Pozdrav buduće mamice. Ja već imam dvoje djece i voljeli bi imati treće. M je bila 2.8. Radili smo na bebi za vrijeme plodnih dana, i dan prije ovulacije, poslije više nismo. To je bilo prošli tjedan, a od jučer osjećam grčeve, kao menstrualni, pa me već sad uhvatila fjaka da i ovaj mjesec neće biti ništa. Iduća M bi trebala doći 30.8. Znam da je rano za test ali ovo čekanje mi je grozno. U prošlim trudnoćama sam imala ta probadanja i jedan specifičan simptom: i prije testa sam osjećala grozne bolove dolje, kao da mi se šire kosti. Sad toga nema... Zanima me koliko prije očekivane M mogu napraviti test, da znam na čemu sam.
Ja uradila biopsiju jutros. Doktor kaze da nije strasno i da nije mnogo grlica zahvaceno te da je vecinu promjene otklonio biopsijom. Nalazi za 2-3 sedmice. Rekao mi je da malo dizem imunitet i da nastavimo oko pravljenja bebe pa se opet vidimo nakon nalaza biopsije.
Rastika, zaboravila sam ga pitati koliko treba da zaraste sve odnosno koliko ne smijemimati odnose?
Mene sinoc stomak bolio bas kao pred mengu a vec danas nista,juce sam na donjem vesu uvidjela kao tackice smedje,nadam se da se pozitivno nesto desava dole 😁
Pozdrav.. E ovako prvi puta radimo na bebi ne znamo puno stvari i imali smo sex 15.8 i izgleda nista jer plodni su nam dani kako moj kalendar kaze od nedelje do sutra mi smo u nedelju imali sex opet bez zastite cak sam mirovala pola sata s dignutom guzom i mislili smo jucer imat sex al neko je bio umoran i zaspo taj neko je moj muz hahahah pa nas zanima dal da se jos sexamo dal je moguce da je u ned bilo sta ili da jos koji put pokusamo jer ne znam sta ako je bilo sta i ako se primilo a mi pokusavamo opet dali se moze opet primit ili ne? ili da sad malo cekamo trebam dobiti 4.9 nadam se da necu dobit ali ko zna!! Pozdrav svim curama ovdje😁❤️
Pozdrav.. E ovako prvi puta radimo na bebi ne znamo puno stvari i imali smo sex 15.8 i izgleda nista jer plodni su nam dani kako moj kalendar kaze od nedelje do sutra mi smo u nedelju imali sex opet bez zastite cak sam mirovala pola sata s dignutom guzom i mislili smo jucer imat sex al neko je bio umoran i zaspo taj neko je moj muz hahahah pa nas zanima dal da se jos sexamo dal je moguce da je u ned bilo sta ili da jos koji put pokusamo jer ne znam sta ako je bilo sta i ako se primilo a mi pokusavamo opet dali se moze opet primit ili ne? ili da sad malo cekamo trebam dobiti 4.9 nadam se da necu dobit ali ko zna!! Pozdrav svim curama ovdje😁❤️
E ovo je zazvucalo kao javljanje na konkurs za posao..😉😉 mi otkad radimo na bebači se trudimo da imamo odnose svaki drugi dan,nekad smo i cesce ali onda smo saznali da to nije preporucljivo..Ovulacija se desava jednom u mjesecu,ali znaj da aplikacija ne moze tacno znati kad je to..mozes se posluziti LH trakicama,,a samim tim kad bi se sexali svaki drugi dan kad god da je pokricete O..srecnooo..drzimo figeee..😍😍
Pozdrav buduće mamice. Ja već imam dvoje djece i voljeli bi imati treće. M je bila 2.8. Radili smo na bebi za vrijeme plodnih dana, i dan prije ovulacije, poslije više nismo. To je bilo prošli tjedan, a od jučer osjećam grčeve, kao menstrualni, pa me već sad uhvatila fjaka da i ovaj mjesec neće biti ništa. Iduća M bi trebala doći 30.8. Znam da je rano za test ali ovo čekanje mi je grozno. U prošlim trudnoćama sam imala ta probadanja i jedan specifičan simptom: i prije testa sam osjećala grozne bolove dolje, kao da mi se šire kosti. Sad toga nema… Zanima me koliko prije očekivane M mogu napraviti test, da znam na čemu sam.
Do 30og je još 10 dana pa ne bi preporučila još testiranje, 4 dana prije mogu proći ali s rezervom jer tko zna kad je zapravo bila Ovulacija. Dakle idealno bi bilo čekati da zakasni ali ako si baš nestrpljiva možeš maksimalno 4 dana prije što ne znači da će biti tada točan rezultat. Sretno i želim ti veliki debeli plus.
Ja uradila biopsiju jutros. Doktor kaze da nije strasno i da nije mnogo grlica zahvaceno te da je vecinu promjene otklonio biopsijom. Nalazi za 2-3 sedmice. Rekao mi je da malo dizem imunitet i da nastavimo oko pravljenja bebe pa se opet vidimo nakon nalaza biopsije.
Rastika, zaboravila sam ga pitati koliko treba da zaraste sve odnosno koliko ne smijemimati odnose?
Super vijesti, barem iz ove moje perspektive. Juj da još i taj ostatak ode i selo veselo... Bravo bravo.
Sortiraj odgovore
Najstariji