Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    17. Kolovoz 2019. 09:05

Bebalove Normalna si! 😀 Vidjet ces tek kad zatrudnis koliko strahova, pa kad dobiješ bebu u ruke uhhh al to su pozitivni strahovi. Strah je emocija koja nam čuva glavu na ramenima. Kad se rađa dijete rađa se i mama. Nakon poroda ti gledaš bebu a beba tebe i pitaš se a šta sad. Nitko ne može biti spreman na ono što ga čeka u smislu 100% spreman. Kad se djete rodi život se okreće naglavačke ito doslovno. Iako ovo što pišem zvuči loše zapravo je najljepše što mi se dogodilo i želim opet. Jedna situacija: nisam paničar inače sam mirna za sve - znala sam sve o autosjedalicama, o tome kako montirati bebu sve super, rodila u bolnici 3 dana sve super. Izlazimo iz bolnice, montirala sam bebu u autosjedaalicu i počinje panika: ajme jesam li dobro, plače zašto plače, presvuci daj sisu, opet plače 🙄🙄 dok se nisam posvađala s Mužem, koji me pitao a šta je bebi a okom? 🙄 A ja okoopm, šta je s okom (beba natečena od poroda, nije kao s reklame ispeglana)... I tako jedna od X situacija koje su slijedile. Zapamtite da ste svom djetetu najbolja mama i da ste spremne na sve, učit ćete vi dijete ali ono će puno naučiti vas.
    Sama želja da pokušavate biti T je dovoljna za sve ono što slijedi.... Strahovi će biti još veći kada budete T pa još veći kada rodite ali ako ga shvatite kao pokretač sve će biti u najboljem redu. Čekaju negdje gore male dušice što će nam život učiniti šarenijim. 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    17. Kolovoz 2019. 09:08

I da htjela sam dodati da je mene jako smetalo što su svi očekivali da znam sve o bebama i da sve znam najbolje.... Ugl. Ne znamo sve i neće se to čudom roditi u vama ali ćete davati sve od sebe saznati, učiniti ono što vam se čini najbolje i na kraju će baš to i biti najbolje. 

Mallla
    17. Kolovoz 2019. 09:09

Fever

Cure koliko imate godina ako nije tajna, ja 24 😃

U 11mj 30 okruglih! 

sneguljica1
    17. Kolovoz 2019. 09:30

Fever

29,u februaru trideseta 😁😁

KK_29.03
    17. Kolovoz 2019. 10:38

sneguljica1

Fever

29,u februaru trideseta 😁😁

27, u 10- om 28 😘

• Breskvica123
    17. Kolovoz 2019. 11:08

24.10. Cu imati 23 🤗🤗

Nova19
    17. Kolovoz 2019. 11:48

Fever navršila 40, imat ću 41 kada rodim... uvijek sam govorila da je to prestaro, da nikad ne bi imala djecu tako kasno... ali u životu ne ide sve kako planiramo...
    Prvu rodila sa 35, i nakon 3 god pokušaja konačno se druga mrvica primila 🥰

Fever
    17. Kolovoz 2019. 12:25

Super, nikada nije kasno! Jedna poznanica moje prijateljice je rodila s 48, odustala nakon milion pokusaja, s 47 mislila da je usla u menopauzu jer nije imala M, samo je jednom osjetila ritanje ( nikakve druge simptome trudnoće nije imala). 

It’s a baby boy💙

• Bebalove
    17. Kolovoz 2019. 12:46

Cure mnogo vam hvala,em ste me rasplakale al u pozitivnom smislu em ste me.ohrabrile.Stvarno je lijepo procitati vasa iskustva i dobiti saznanje da nisam jedina ta koja ima takve strahove.
    Razlog svega ovog sto sam.napisala je to da imam poznanice koje su vec rodile i koje mi pricaju bajke kao one se nisu plasile,imale su jednostavno taj osjecaj spremnosti i da su unaprijed znale kako sa bebom i porodjajem.Te tolike njihove price su mene i dovele do toga da se ja preispitam pa jesam li ja spremna.Ali sad kada vase postove procitam jednostavno vidim da je to sve u normali za svaku zenu pogotovo za one koje nisu nikako radjale.
    Fever  Ja sam 9tog juna navrsila 22 godine okruglo 😀

Bebalove

Mallla
    17. Kolovoz 2019. 12:51

Bebalove

Cure mnogo vam hvala,em ste me rasplakale al u pozitivnom smislu em ste me.ohrabrile.Stvarno je lijepo procitati vasa iskustva i dobiti saznanje da nisam jedina ta koja ima takve strahove.
    Razlog svega ovog sto sam.napisala je to da imam poznanice koje su vec rodile i koje mi pricaju bajke kao one se nisu plasile,imale su jednostavno taj osjecaj spremnosti i da su unaprijed znale kako sa bebom i porodjajem.Te tolike njihove price su mene i dovele do toga da se ja preispitam pa jesam li ja spremna.Ali sad kada vase postove procitam jednostavno vidim da je to sve u normali za svaku zenu pogotovo za one koje nisu nikako radjale.
    Fever Ja sam 9tog juna navrsila 22 godine okruglo 😀

Moja Prva izjava nakon poroda bila je Svi su me lagali, tko je rekao da boli kao malo jača M 😂😂 ja nisam nikad za uljepšavanje nego za čistu neobrađenu istinu. Pusti bajke i pričice. Lako je biti general nakon bitke. Ima onih kojima se poklopi laganica ali rjetki su. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani