Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    17. Kolovoz 2019. 09:08

I da htjela sam dodati da je mene jako smetalo što su svi očekivali da znam sve o bebama i da sve znam najbolje.... Ugl. Ne znamo sve i neće se to čudom roditi u vama ali ćete davati sve od sebe saznati, učiniti ono što vam se čini najbolje i na kraju će baš to i biti najbolje. 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    17. Kolovoz 2019. 09:09

Fever

Cure koliko imate godina ako nije tajna, ja 24 😃

U 11mj 30 okruglih! 

sneguljica1
    17. Kolovoz 2019. 09:30

Fever

29,u februaru trideseta 😁😁

KK_29.03
    17. Kolovoz 2019. 10:38

sneguljica1

Fever

29,u februaru trideseta 😁😁

27, u 10- om 28 😘

• Breskvica123
    17. Kolovoz 2019. 11:08

24.10. Cu imati 23 🤗🤗

Nova19
    17. Kolovoz 2019. 11:48

Fever navršila 40, imat ću 41 kada rodim... uvijek sam govorila da je to prestaro, da nikad ne bi imala djecu tako kasno... ali u životu ne ide sve kako planiramo...
    Prvu rodila sa 35, i nakon 3 god pokušaja konačno se druga mrvica primila 🥰

Fever
    17. Kolovoz 2019. 12:25

Super, nikada nije kasno! Jedna poznanica moje prijateljice je rodila s 48, odustala nakon milion pokusaja, s 47 mislila da je usla u menopauzu jer nije imala M, samo je jednom osjetila ritanje ( nikakve druge simptome trudnoće nije imala). 

It’s a baby boy💙

• Bebalove
    17. Kolovoz 2019. 12:46

Cure mnogo vam hvala,em ste me rasplakale al u pozitivnom smislu em ste me.ohrabrile.Stvarno je lijepo procitati vasa iskustva i dobiti saznanje da nisam jedina ta koja ima takve strahove.
    Razlog svega ovog sto sam.napisala je to da imam poznanice koje su vec rodile i koje mi pricaju bajke kao one se nisu plasile,imale su jednostavno taj osjecaj spremnosti i da su unaprijed znale kako sa bebom i porodjajem.Te tolike njihove price su mene i dovele do toga da se ja preispitam pa jesam li ja spremna.Ali sad kada vase postove procitam jednostavno vidim da je to sve u normali za svaku zenu pogotovo za one koje nisu nikako radjale.
    Fever  Ja sam 9tog juna navrsila 22 godine okruglo 😀

Bebalove

Mallla
    17. Kolovoz 2019. 12:51

Bebalove

Cure mnogo vam hvala,em ste me rasplakale al u pozitivnom smislu em ste me.ohrabrile.Stvarno je lijepo procitati vasa iskustva i dobiti saznanje da nisam jedina ta koja ima takve strahove.
    Razlog svega ovog sto sam.napisala je to da imam poznanice koje su vec rodile i koje mi pricaju bajke kao one se nisu plasile,imale su jednostavno taj osjecaj spremnosti i da su unaprijed znale kako sa bebom i porodjajem.Te tolike njihove price su mene i dovele do toga da se ja preispitam pa jesam li ja spremna.Ali sad kada vase postove procitam jednostavno vidim da je to sve u normali za svaku zenu pogotovo za one koje nisu nikako radjale.
    Fever Ja sam 9tog juna navrsila 22 godine okruglo 😀

Moja Prva izjava nakon poroda bila je Svi su me lagali, tko je rekao da boli kao malo jača M 😂😂 ja nisam nikad za uljepšavanje nego za čistu neobrađenu istinu. Pusti bajke i pričice. Lako je biti general nakon bitke. Ima onih kojima se poklopi laganica ali rjetki su. 

Mallla
    17. Kolovoz 2019. 12:54

Nova19

Fevernavršila 40, imat ću 41 kada rodim… uvijek sam govorila da je to prestaro, da nikad ne bi imala djecu tako kasno… ali u životu ne ide sve kako planiramo…
    Prvu rodila sa 35, i nakon 3 god pokušaja konačno se druga mrvica primila 🥰

Tako sam i ja mislila al đaba što ja mislim kad nebo hoće drugačije. Nisam mislila da će ovolika borba biti za trudnoću. Ok ja sam 10god mlađa od tebe ali sam mislila da ću do 35 rodit 3 možda i 4.... Kako ne hahah. Kad bude dobro bude samo nek smo svi zdravi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.