Bebalove Normalna si! 😀 Vidjet ces tek kad zatrudnis koliko strahova, pa kad dobiješ bebu u ruke uhhh al to su pozitivni strahovi. Strah je emocija koja nam čuva glavu na ramenima. Kad se rađa dijete rađa se i mama. Nakon poroda ti gledaš bebu a beba tebe i pitaš se a šta sad. Nitko ne može biti spreman na ono što ga čeka u smislu 100% spreman. Kad se djete rodi život se okreće naglavačke ito doslovno. Iako ovo što pišem zvuči loše zapravo je najljepše što mi se dogodilo i želim opet. Jedna situacija: nisam paničar inače sam mirna za sve - znala sam sve o autosjedalicama, o tome kako montirati bebu sve super, rodila u bolnici 3 dana sve super. Izlazimo iz bolnice, montirala sam bebu u autosjedaalicu i počinje panika: ajme jesam li dobro, plače zašto plače, presvuci daj sisu, opet plače 🙄🙄 dok se nisam posvađala s Mužem, koji me pitao a šta je bebi a okom? 🙄 A ja okoopm, šta je s okom (beba natečena od poroda, nije kao s reklame ispeglana)... I tako jedna od X situacija koje su slijedile. Zapamtite da ste svom djetetu najbolja mama i da ste spremne na sve, učit ćete vi dijete ali ono će puno naučiti vas.
Sama želja da pokušavate biti T je dovoljna za sve ono što slijedi.... Strahovi će biti još veći kada budete T pa još veći kada rodite ali ako ga shvatite kao pokretač sve će biti u najboljem redu. Čekaju negdje gore male dušice što će nam život učiniti šarenijim.

url=https://lilypie.com]
I da htjela sam dodati da je mene jako smetalo što su svi očekivali da znam sve o bebama i da sve znam najbolje.... Ugl. Ne znamo sve i neće se to čudom roditi u vama ali ćete davati sve od sebe saznati, učiniti ono što vam se čini najbolje i na kraju će baš to i biti najbolje.

Cure koliko imate godina ako nije tajna, ja 24 😃
U 11mj 30 okruglih!

29,u februaru trideseta 😁😁
29,u februaru trideseta 😁😁
27, u 10- om 28 😘
Fever navršila 40, imat ću 41 kada rodim... uvijek sam govorila da je to prestaro, da nikad ne bi imala djecu tako kasno... ali u životu ne ide sve kako planiramo...
Prvu rodila sa 35, i nakon 3 god pokušaja konačno se druga mrvica primila 🥰

Super, nikada nije kasno! Jedna poznanica moje prijateljice je rodila s 48, odustala nakon milion pokusaja, s 47 mislila da je usla u menopauzu jer nije imala M, samo je jednom osjetila ritanje ( nikakve druge simptome trudnoće nije imala).

It’s a baby boy💙
Cure mnogo vam hvala,em ste me rasplakale al u pozitivnom smislu em ste me.ohrabrile.Stvarno je lijepo procitati vasa iskustva i dobiti saznanje da nisam jedina ta koja ima takve strahove.
Razlog svega ovog sto sam.napisala je to da imam poznanice koje su vec rodile i koje mi pricaju bajke kao one se nisu plasile,imale su jednostavno taj osjecaj spremnosti i da su unaprijed znale kako sa bebom i porodjajem.Te tolike njihove price su mene i dovele do toga da se ja preispitam pa jesam li ja spremna.Ali sad kada vase postove procitam jednostavno vidim da je to sve u normali za svaku zenu pogotovo za one koje nisu nikako radjale.
Fever Ja sam 9tog juna navrsila 22 godine okruglo 😀
Bebalove
Cure mnogo vam hvala,em ste me rasplakale al u pozitivnom smislu em ste me.ohrabrile.Stvarno je lijepo procitati vasa iskustva i dobiti saznanje da nisam jedina ta koja ima takve strahove.
Razlog svega ovog sto sam.napisala je to da imam poznanice koje su vec rodile i koje mi pricaju bajke kao one se nisu plasile,imale su jednostavno taj osjecaj spremnosti i da su unaprijed znale kako sa bebom i porodjajem.Te tolike njihove price su mene i dovele do toga da se ja preispitam pa jesam li ja spremna.Ali sad kada vase postove procitam jednostavno vidim da je to sve u normali za svaku zenu pogotovo za one koje nisu nikako radjale.
Fever Ja sam 9tog juna navrsila 22 godine okruglo 😀
Moja Prva izjava nakon poroda bila je Svi su me lagali, tko je rekao da boli kao malo jača M 😂😂 ja nisam nikad za uljepšavanje nego za čistu neobrađenu istinu. Pusti bajke i pričice. Lako je biti general nakon bitke. Ima onih kojima se poklopi laganica ali rjetki su.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji