Ja ne kuzim taj tvoj ton da zaobidjem uz napdanje, tema je valjda se smije konstruktivni komentirati bez dopuštenja? Nit aludiram na išta nit mi treba broj tvoje ginekologice, dmneznam čemu skakanje na zadnje noge,da ciljem na nešto napisala bi. Napisala si da ideš na folikulometriju sljedeći tjedan,pa zaključujem da ti je beta na nuli.
Al šta da se objašnjavam.
Ja ne kuzim taj tvoj ton da zaobidjem uz napdanje, tema je valjda se smije konstruktivni komentirati bez dopuštenja? Nit aludiram na išta nit mi treba broj tvoje ginekologice, dmneznam čemu skakanje na zadnje noge,da ciljem na nešto napisala bi. Napisala si da ideš na folikulometriju sljedeći tjedan,pa zaključujem da ti je beta na nuli.
Al šta da se objašnjavam.
Da,sledece nedelje..za punih 7 dana..ne skacem na zadnje noge,nemam sem dvije..ako ti imas 4 to je tvoj problem..otkud tebi ton da kazes kako je tebi bilo,pa da mora meni tako biti..i to tvoje pravo da napises da si skontala da je beta na nuli,bez toga da sam ja to napisala.,to po tvom zakljucenju..a na folikulometriju pocinjem u sledeci petak,i radicu je sve dok ovulacija ne stigne,pocinje ranije sa njom,jer prosla je bila kasnije,a preprosla ranije,pa da vidimo kakvo je stanje..
I "ton" mi je sasvim smiren,jer sam ti jos napisala "AKO aludiras" uz recenicu "MOLIM TE zaobidji" ..mislim da je vise nego smiren..eto toliko..zavrsila bih temu sa tobom ovdje,jer ne zasluzuju ostale cure da citaju ovakve stvari
Joj zene ja cu poludit do ponedjeljka.. vjerovatno se vecina ne sjeca davno Sam Pisala da imam hidrosalpinkse na jajovodima i stalno cekam laparo da se to rijesi,doktor u bolnici mi je rekao da su sanse za vanmaternicnu jednake kao i sanse za normalnu trudnocu,ali me peru ruzne misli hoce li se u ponedjeljak ista vidjeti i je li se uspjelo provuc do maternice.
Znači tu si se samo ti iznapadala i pocela svadjati, pa ne razumijem sto ja imam s time da cure ne zasluzuju da ovo čitaju. Žao mi je što si se tolko uznemirila ali ja tebe nisam napadala nit rekla da ti mora biti kao meni. Nego opisala svoje iskustvo (valjda smijem?) sa kiretazama ukazujuci na to da mi je nelogicno da nisi nesto krvarila a beta pada (A ja sam shvatila da je pala). Dakle mislim i dalje da nema potrebe za vikanjem i upotrebom velikih slova kad ti netko napiše što si ti protumačila kao napad na sebe. Pratim temu jer sam i sama završila s nje na zimskima i dajem savjete gdje poznam tematiku,pa i tebi u nekoliko navrata.
Let's agree to disagree, ovo je forum👍
Joj zene ja cu poludit do ponedjeljka.. vjerovatno se vecina ne sjeca davno Sam Pisala da imam hidrosalpinkse na jajovodima i stalno cekam laparo da se to rijesi,doktor u bolnici mi je rekao da su sanse za vanmaternicnu jednake kao i sanse za normalnu trudnocu,ali me peru ruzne misli hoce li se u ponedjeljak ista vidjeti i je li se uspjelo provuc do maternice.
Reni, ja se sjecam.. nemoj mislit crno. Budi pozitivna.. bit ce onako kako mora biti, priroda je cudo, a cuda se dogadjaju tako da.. samo budi pozitivna. Znam da je tesko i da ti se sigurno po glavi vrti mali milijun upitnika, ali nemozes nista drugo nego ostat smirena i nadat se najboljem! Uz tebe smo sve tu.
Jel ko od vas imao kao prvi simptom t.akne?
Inace sam sklona aknama jos od djetinjstva tj. od 10g
Do ne ocekivane menge po procjeni imam jos 10 dana,mada ni ne znam kada ce doci jer su nepravilni.Ali ja sam u zadnja 3-4 dana toliko u aknama po licu,prsima i nogama.Kada menga treba doci skocije po koja akna na dan menge al ovo mi je ful preeerano za ovoliki osip akni. 😣😣
Simptomi tu i tamo.Prekjucer sam imala jaaako natecene i bolne grudi a vec danas samo nabujale a bas na jak stisak je bolan.Mucnine najvise ujutru imam a nekada i po danju sve dok sta ne prizalogajim.
Cudni su ovi simptomi a moguca je i previse psiha.
Bebalove
Znači tu si se samo ti iznapadala i pocela svadjati, pa ne razumijem sto ja imam s time da cure ne zasluzuju da ovo čitaju. Žao mi je što si se tolko uznemirila ali ja tebe nisam napadala nit rekla da ti mora biti kao meni. Nego opisala svoje iskustvo (valjda smijem?) sa kiretazama ukazujuci na to da mi je nelogicno da nisi nesto krvarila a beta pada (A ja sam shvatila da je pala). Dakle mislim i dalje da nema potrebe za vikanjem i upotrebom velikih slova kad ti netko napiše što si ti protumačila kao napad na sebe. Pratim temu jer sam i sama završila s nje na zimskima i dajem savjete gdje poznam tematiku,pa i tebi u nekoliko navrata.
Let's agree to disagree, ovo je forum👍V
Velika su slova samo da ti pokazes da nisam napisala povisenim tonom,vec sam zamolila,i napisala "ako" aludiras,sto opet nisam odredila jesi,neko ako si..sve okey..a naravno hvala za sve one savjete..i ne znam zasto bi ti bilo nelogicno,jer ako sam napisala da je tako,tako je..bilo logicno ili ne 😉😉 jos jednom hvala za prethodne savjete i sve okey..
Reni to je sranje s ranim trudnocama,neznas na cem si...al 50% šanse je tu. Nema s ništa osim pozitivna biti!! Sretno!
Bebalove,Ja se sva osipala 5 dana prije T a nemam ih inače. Tako da...može biti. A ove mucnine i bolne grudi po meni je prerano, al opet sve smo različite. Držim fige!
Snjeguljica sve 5!
Sortiraj odgovore
Najstariji