Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Breskvica123
    18. Kolovoz 2019. 12:46

Cure da vas pitam nesto meni je ovulacija bila po kalendaru 5.8 e sad kazu da prepoznas ovulacija po tom iscjedku ako je onako rastezljiv, pa me zanima sljedeće da li je moguce da mi je ipak kasnije ovulacija dosla jer sam taj mali iscjedak primjestila prije 3 dana? 🤔🤔 Takodjer mislila sam ako i je to znak ovulacije sinoc smo imali odnos pa sad ne znam uopce sta da ocekujem, sutra bi trebala navodno dobit mengu ali ipak si jos mislim da ima nade da za par dana napravim test mozda pokaze pozitivno 😊❤️🤞 

Raštika
    18. Kolovoz 2019. 12:57

Reni

A citam svasta,nekom se nista nije vidjelo ni u 6 tjednu,nekom vec u 5 se vidjelo sve,neke su imale strasne bolove i krvarenje kad im je otkrivena vanmaternicna,neke pak nisu imale nikakve lose simptome..ne postoji nista konkretno prema cemu bih se mogla orijentirati i utješiti.

Ma ne guglaj nista. To je najgore sta si mozes napravit sada. Pusti tudja iskustva. Tvoje iskustvo je tvoje i vidjet ces sutra sta ce bit. Nekom ovo, nekom ono, net je pun preuvelicanih prica pogotovo forumi zato batali to i znat ces sve sutra. 
    Tak sam i ja kad sam saznala da cu moraz na op. Samo procitala sta pise na sluzbenoj stranici poliklinike, raspitala se tu na forumu kojim to sve redosljedom ide i nista nisam guglala. I da znas da sam ponosna na sebe zbog toga. Ljudi znaju napravit dramu iz nicega, smuljat, iskrivit stvari da dobiju na bitnosti i vaznosti i onda dodje neka od nas iscita to i sjebe se. Kuzis? Jebo guglanje. 
    Di kad sam dobila mengu drugi dan nakon biopsije. Pricam o tom s kolegicom i obje u strahu jer ne znamo jel menga ili nije... i ona mi kaze pa daj zovni tog dr i pitaj njega. Sjednem za komp i krenem tipkat krvarenje nakon biopsije, a kolegica se samo pojavila iza mene i rekla; gasi, ne guglaj nego zovi. Po guglu si vec iskrvarila i umires. 😂😂😂😂 i tak je i bilo:.. ugasila gugl i nazvala doktora i dobila odgovor. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Točkica37
    18. Kolovoz 2019. 13:42

Breskvica123

Cure da vas pitam nesto meni je ovulacija bila po kalendaru 5.8 e sad kazu da prepoznas ovulacija po tom iscjedku ako je onako rastezljiv, pa me zanima sljedeće da li je moguce da mi je ipak kasnije ovulacija dosla jer sam taj mali iscjedak primjestila prije 3 dana? 🤔🤔 Takodjer mislila sam ako i je to znak ovulacije sinoc smo imali odnos pa sad ne znam uopce sta da ocekujem, sutra bi trebala navodno dobit mengu ali ipak si jos mislim da ima nade da za par dana napravim test mozda pokaze pozitivno 😊❤️🤞

Navodno da kad je ovulacija kad tu sluz razdvojis prstima ona ne puca

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Breskvica123
    18. Kolovoz 2019. 13:58

Točkica37

Breskvica123

Navodno da kad je ovulacija kad tu sluz razdvojis prstima ona ne puca

Pa bilo je jako malo te sluzi ali dovoljno da probam razdvojiti i jos mi je bilo cudno kako je ima samo tako malo ali sam i razdvojila i rastezala se ko zvakaca doslovno mozda mi je kasna ovulacija bila tko zna moram se strpiti do kraja tjedna pa cu vidjet sta ce biti 🤞🤞

• Mamino
    18. Kolovoz 2019. 14:13

Bok cure,
    Nova sam na forumu, evo I ja pokusavam doci do plusica, isto imam 29 godina I za mjesec punim 30... Prosli mjesec sam imala biokemijsku trudnocu, da li tko ima iskustva koliko je tesko nakon nje zanijeti I kolika je mogucnost ponavljana biokemijke trudnoce? 
    Svima zelim da sto prije ugledaju svoju bebici na ultrazvuku... 

Nova19
    18. Kolovoz 2019. 14:36

Reni slažem se sa Raštikom, nemoj googlati jer ti je to sada najgore... ne možeš promjeniti ishod a nadaj se najboljem, to je već pola posla 🍀
    Mamino dobro došla! Ja zatrudnila 2 mjeseca nakon biokemijske... to je česta pojava za koju ne bismo ni znali da ne radimo testove prerano...
    Meni je ginic rekla “to ne znaci da si bolesna ili da nešto ne valja, naprotiv, znaci da ti tijelo prepozna da nešto nije u redu” i to je meni bila najbolja utjeha ikad...
    Moj savjet, sve je to normalno, doći će bebica kada bude vrijeme... 🤗🤗

• Mamino
    18. Kolovoz 2019. 14:54

Nova19, super ste ovo rekli... Bas tako I je... Sve u svoje vrijeme... Da nisam radila test puno ranije, ni znala ne bih da je doslo do trudnoce... Danas zadnji dan mjesecnice I u nove pobjede... 
    Reni, sve ce biti dobro, google gasiti, on samo moze nastetiti...

Mallla
    18. Kolovoz 2019. 15:32

Reni uz tebe smooo... Još samo malo i osmjeh će na tvoje lice 😀 Ajmo misliti pozitivnoo 😘

url=https://lilypie.com]

• Mamino
    18. Kolovoz 2019. 16:43

Zenice, jos jedno pitanje... Imam clear blu ovulacijski test... Znate li koje je najbolje vrijeme da ga radim? Ujutro, popodne, navacer? 

Rita88
    18. Kolovoz 2019. 17:51

Mamino

Zenice, jos jedno pitanje… Imam clear blu ovulacijski test… Znate li koje je najbolje vrijeme da ga radim? Ujutro, popodne, navacer?

prvo da ti zazelim dobrodoslicu i da sto prije ugledas plus 🤞 Lh trakice najbolje raditi dva puta dnevn ostp si blize ovulaciji, ja naprimjer od 12 dc krenem ujutro oko 11 h i navecer oko 18 h s tim da ne pijem i ne piskim prije toga bar dva sata.Dosad sam imala "pik" 14 dc i ujutro oko 11 h mi se vec pokazalo. Clear blue trakice su skupe ko i sve druge po ljekarnama, najbolje da si narucis preko neta, isplati se. 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.