Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    coco
    18. Kolovoz 2019. 17:53

Reni držimo fige, biti će to dobro :)
    Raštika jesu stigli nalazi dok sam bila odsutna? 
    Vidim da ima jako puno plusića u zadnje vrijeme, čestitam svim budućim mama 😍

• Mamino
    18. Kolovoz 2019. 18:33

Ma Clear blue bio na popustu zbog isteka roka... Do 31.8. Pa ga platila cijelih 60kn... Definitivno cu si naruciti s int ako ne bude srece... Da tako I ja planiram, od 12estog dana ciklusa po dva puta dnevno... 
    P.s. hvala zenice na dobrodoslici... 

Raštika
    18. Kolovoz 2019. 19:05

coco

Reni držimo fige, biti će to dobro :)
    Raštikajesu stigli nalazi dok sam bila odsutna?
    Vidim da ima jako puno plusića u zadnje vrijeme, čestitam svim budućim mama 😍

Bili nalazi! Potvrdili su cin3 i hpv, išla sam u srijedu i u petak do svoje gin jer moram opet uzet uputnicu za patologiju ali oba puta sam poljubila vrata tako da mislim da je bila još ovaj tjedan na godišnjem (ne piše nikakva obavijest na vratima). Probat ću sutra opet poslije posla. menga bi mi trebala stići sad u srijedu pa kad i ona prođe i nabavim uputnicu zovem u Split da dogovorim termin za operaciju.  I to je to. Ajde da i to riješim više.

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

coco
    18. Kolovoz 2019. 22:50

A miša mu, ajde da i to rješiš pa si na miru, mislim da je ipak najgori dio to čekanje svega.. Vjerujem da ako obavljaš pretrage u bolnici da ti je trebala napisati godišnju D1 uputnicu? Nema smisla da svaki put ideš kod gin po novu...
    Držim fige da do kraja godine zaboraviš da je išta bilo i nastavite put do bebača, a do tada imaš ispriku za no stress 😊

Hope89
    19. Kolovoz 2019. 08:51

Reni, držim ti fige danas. Budi pozitivna i javljaš šta se dešava.
    Ja sutra idem na biopsiju. Nadam se da će potvrditi cin 2 ili manje od toga. Nekako sam pozitivna ustala jutros. 

Rita88
    19. Kolovoz 2019. 09:09

jutro cure, Reni cekamo te s dobrim vijestima. Hope sretno sutra na biopsiji i neka nalazi budu dobri 💪
    Ja sam uspjela sa svojim muzem rijesiti spermiogram, s tim muskima se treba dobro namuciti 😅 danas su nalazi gotovi pa da vidimo i njegovu situaciju,nadam se da ce sve bit dobro 🙏

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Mamino
    19. Kolovoz 2019. 09:16

Sretno sa biopsijama, sve ce to biti dobro... Ja sam imala cin1, hpv visokoriszicni, pa nakon toga ascus I ginekolog, koji je inace medju najboljina u Splitu mi je rekao da slobodno radim na bebici I da se cak te promjene prilikom poroda cesto povuku zbog traume maternice... 

Reni
    19. Kolovoz 2019. 09:26

Jos nista ne moze potvrditi,nesto se tek nazire u maternici ali jos ne moze definirati kao gestacijsku,vadila sam betu,sutra Ce bit nalaz a prekosutra ponovo pregled..nismo optimisticni

Mallla
    19. Kolovoz 2019. 09:42

Reni budi optimistična, tvoji ciklusi šetaju i ovulacije šetaju pa je razvoj T u skladu s tim. Ja sam cijelu T bila - 2 tjedna, dakle da sam došla s 5 tj mogla sam gledat prazan ekran. Misli pozitivno. Uz tebe smo. 

url=https://lilypie.com]

Fever
    19. Kolovoz 2019. 10:05

Bit ce sve dobro! Znam da je tesko misliti pozitivno i biti optimistican, lako je nama pisati kada nismo u toj situaciji ali probaj! Zaokupi se necime da ne razmisljas jer svaki stres ce ti samo odmoci...drzim fige na rukama i nogama💪🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.