Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    16. Kolovoz 2019. 15:34

Mao8 tebi predugo kasni da bi test mozda postao poszitovan, ako imas bar donekle redovite. Mislim tebi ksni 15 dana, to bi vec prvu sekundu trebao se pokazat debeli plus. Savjetujem. Ti da odes kod gin na pregled i da ti da lijekove zanpoticat mengu ako je na uzv sve ok. 

sneguljica1
    16. Kolovoz 2019. 15:50

Grizli

Mao8 tebi predugo kasni da bi test mozda postao poszitovan, ako imas bar donekle redovite. Mislim tebi ksni 15 dana, to bi vec prvu sekundu trebao se pokazat debeli plus. Savjetujem. Ti da odes kod gin na pregled i da ti da lijekove zanpoticat mengu ako je na uzv sve ok.

Ja shvatih da je njoj ovulacija bila 1.8...tako da i ako je to isto mislim da bi test pokazao danas..ne znam..nadajmo se najboljem

• Ma08
    16. Kolovoz 2019. 16:33

Grizli

Ma neee odgovarala sam ovo na Snjegucino pitanje o ovulacijikasni mi samo jedan dan

• anaid
    16. Kolovoz 2019. 18:23

Curke pitanje... uzimala sam prije kalcij i magnezij od solgara... pa pijem opet, sad sam nastavila sa folnom... a nisam se sjetila pitat jel to smijem zajedno piti ili ne... 😉

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Grizli
    16. Kolovoz 2019. 18:40

Ma08

Grizli

Ma neee odgovarala sam ovo na Snjegucino pitanje o ovulacijikasni mi samo jedan dan

🤣 Sorry krivo sam pokopcala onda. Ja mislila da si onda trebala dobiti! Hehe, onda jos ima sanse da je bila kasna implantacija. 🤞🤞🤞 Da bude plus u pon! Sretno 

• Breskvica123
    16. Kolovoz 2019. 19:36

Bok cure  ja sam danas radila test jer se nisam mogla strpiti i naravno negativan je sva sam u bedu 😔☹️ za 3 dana bi trebala dobiti mengu ali nadam se da ju necu dobiti cini mi se da sam se zaletila sa testom... 

sneguljica1
    16. Kolovoz 2019. 20:03

Breskvica123

Bok cure ja sam danas radila test jer se nisam mogla strpiti i naravno negativan je sva sam u bedu 😔☹️ za 3 dana bi trebala dobiti mengu ali nadam se da ju necu dobiti cini mi se da sam se zaletila sa testom…

I meni se cini...nista prije nego zakasni,vidis kako si se izbedacila..nije jos gotovo..jos uvijek ima nade..😉😉😉zelim ti veliki plusic za tri dana..😍😍

Lavica27
    16. Kolovoz 2019. 20:28

Snjeguljica baš sam razmišljala o tvojoj situaciji. Pričala si da skoro uopće ne krvaris osim kad pišaš, a u pet dana ti je pala na nulu beta,nije mi jasno kako... ja kad nisam bas krvarila kod spontanog iza kiretaze (nisu htjeli strugati previše, veća trudnoća i plod) beta nije padala ni uz pomoć tableta za stiskanje maternice i išla sam opet na kiretazu. beta je bila oko 310. Kod tebe je bila mala trudnoća u pitanju ali svejedno, iza biokemijskih budu obilna krvarenja. 

sneguljica1
    16. Kolovoz 2019. 20:50

Lavica27

Snjeguljica baš sam razmišljala o tvojoj situaciji. Pričala si da skoro uopće ne krvaris osim kad pišaš, a u pet dana ti je pala na nulu beta,nije mi jasno kako… ja kad nisam bas krvarila kod spontanog iza kiretaze (nisu htjeli strugati previše, veća trudnoća i plod) beta nije padala ni uz pomoć tableta za stiskanje maternice i išla sam opet na kiretazu. beta je bila oko 310. Kod tebe je bila mala trudnoća u pitanju ali svejedno, iza biokemijskih budu obilna krvarenja.

Meni je prosli mjesec bilo preobilno,ali ono baaaš,i ugrusaka dosta..mada je i ovulacija bila ranije..a sad ne,prvi dan jeste,odnosno noc,baas dosta,i dosta ugrusaka,i sjutra dan..posle toga bas ono manje,kad mokrim,i ne stalno ugrusci,povremeno..ne znam zasto je tako,ali tako je..ako nesto aludiras da ne govorim istinu,molim te zaobidji,jer dosta mi je muke sto mi se izdesavalo,a ako ti ono baas nije jasno mogu ti dati br moje doktorke pa da ti ona pojasni detaljnije..😍😍 nemoj se sta uvrijedit ali mi je zaista banalno da mi postavljas takvo ajd da kazem pitanje..ili sta vec..sorry

sneguljica1
    16. Kolovoz 2019. 20:53

I jos ovo Lavica27 ja uopste nisam napisala da je beta pala na nulu,vec sam napisala da je opala,prema tome,malo pazljivije citaj pa komenatrisi 😉😉😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.