Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reni
    16. Kolovoz 2019. 22:51

A toliko sam zivcana da bi sad najradije otisla na hitnu ginekologu i glumila da me boli samo da me pregleda da vidim ima li ista na mjestu..ispalit cu,na momente sam puna pozitive,kontam nista me ne boli osim sisa,sve normalno pa mora da je u redu,a na momente poludim od brige.

Raštika
    16. Kolovoz 2019. 23:07

E moja Reni... a gle, vec je petak prosao, sad ce ponedjeljak,kak bi klinci rekli: odes spavat jos dva puta nakon veceras i hop eto ga! 😉 
    Ako mislis da mozes otic na hitnu i ak ce te to smirit odi... al opet postoji sansa da ti ni oni nista ne vide pa se samo jos vise izbediras.  Drzi se! Nemam ti sta pametnije napisati. 
    Bebalove, da se nisi osula od vrucine? Imam malu susjedu jucer mi je dosla sva osuta jadna. To mi je odmah palo na pamet kad sam procitala tvoj post. Drzim fige da je trudnoca u pitanju. 🤞🏼😉  

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Reni
    16. Kolovoz 2019. 23:25

Ma necu veceras raditi drame,izdrzat cu nekako..sad su me uhvatile minute pozitive. Bit Ce to sve kako treba.

Raštika
    16. Kolovoz 2019. 23:30

Sad zadrzi to stanje. 💆🏻‍♀️ Bit ce dobro, vec jest. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

• Bebalove
    16. Kolovoz 2019. 23:49

Raštika

E moja Reni… a gle, vec je petak prosao, sad ce ponedjeljak,kak bi klinci rekli: odes spavat jos dva puta nakon veceras i hop eto ga! 😉
    Ako mislis da mozes otic na hitnu i ak ce te to smirit odi… al opet postoji sansa da ti ni oni nista ne vide pa se samo jos vise izbediras. Drzi se! Nemam ti sta pametnije napisati.
    Bebalove, da se nisi osula od vrucine? Imam malu susjedu jucer mi je dosla sva osuta jadna. To mi je odmah palo na pamet kad sam procitala tvoj post. Drzim fige da je trudnoca u pitanju. 🤞🏼😉

Vjeruj da sam i ja prvo pomislila da je od vrucine al eto psiha kakva je da opet na kraju promisli da nije mozda t.

Cure ja bi da pokrenem jednu temu samo da vidim vase misljenje da li je to normalno.

Volim djecu nenormalnoo(naravno ko ih ne voli)
    Jedva cekam da imam svoju bebu.
    Ali mene nekako ufati panika.Razmisljam o bebi i tome da jedva cekam,ganjam plodne dane,a kada zakasni ili posumnjam na t.meni je u glavi toliki haos da ja uopce nebi da trenutno sada ostanem t.
    Nekakav strah se pojavi,kao da nisam spremna.I onda opet kada dodje i prodje menga ja opet isto,zelja tu ganjaj plodne dane i tako u zacarani krug.
    Da li je koja od vas imala te takve strahove,je li to normalno ili se ja stvarno ne osjecam spremnom?!
    Vjerujem da cete pomisliti kada vec ja ne znam kako cete vi znati jesam li spremna u ulozi majke,ali eto ufatim se ovako razmisljajuci zasto je tako.
    Strah je neki prisutan u vidu kao "joj pa kako cu ja to sve,kada se utvrdi plusic valja vaditi krv ovo ono (inace sam hipohondar povodom igle,injekcija),kako cu se porodit tu valja primat one neke infuzije(ni to nikad nisam primala pa sam utripovala da to boli),kako cu se snaci sa bebom,nedo Bog da joj se sta desi tipa padne ili se zagrcne,udavi(a ja sam takodjer panicar da u tom trenutku nebih znala sta da uradim) itd u nedogled tim strahovima .
    A ni ostala jos nisam trudna a vidite o cemu ja razmisljam 😀 Ovo vama kad pisem osjecam se ko luda osoba.

Bebalove

Raštika
    17. Kolovoz 2019. 00:01

Bebalove, nisi jedina. 😂😂😂 ja se nekako tjesim da je to normalno, samo panika od novoga. Takva bi bila i da se selim valjda 😂😂 
    Mislim da kad zatrudnis sve krene nekako dalje prirodno, ostanes i dalje garant u stanju kako cu, sta cu ali snadjemo se na kraju. 🤷🏾‍♂️😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Raštika
    17. Kolovoz 2019. 00:03

I mislim da nisi luda sto razmisljas o tome. To je dobro, preispitujes se. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

• Bebalove
    17. Kolovoz 2019. 00:15

Raštika

Bebalove, nisi jedina. 😂😂😂 ja se nekako tjesim da je to normalno, samo panika od novoga. Takva bi bila i da se selim valjda 😂😂
    Mislim da kad zatrudnis sve krene nekako dalje prirodno, ostanes i dalje garant u stanju kako cu, sta cu ali snadjemo se na kraju. 🤷🏾‍♂️😉

Uh nekako je olaksanje cuti da nisam jedina 😀
    Ja sam bas samu sebe stavila na test jedno vrijeme da li sam uistinu spremna,u jednom trenutku budem samouvjerena i kazem MOGU JA TO dok u drugom trenutku kazem MA NEEEE MOGU JOS JE RANO ZA MENE 😂😂😂😂😂😂.Nekako se vise plasim tog odgadjana jer izmedju mene i mm je 10g razlike i sve si mislim mozda je za mene rano al za mm nije,ipak godine lete 😀

Bebalove

KK_29.03
    17. Kolovoz 2019. 01:36

Bebalove

Raštika

Uh nekako je olaksanje cuti da nisam jedina 😀
    Ja sam bas samu sebe stavila na test jedno vrijeme da li sam uistinu spremna,u jednom trenutku budem samouvjerena i kazem MOGU JA TO dok u drugom trenutku kazem MA NEEEE MOGU JOS JE RANO ZA MENE 😂😂😂😂😂😂.Nekako se vise plasim tog odgadjana jer izmedju mene i mm je 10g razlike i sve si mislim mozda je za mene rano al za mm nije,ipak godine lete 😀

Gle ja se slažem i meni nekad prozuji kroz glavu bizarna stvar tipa- ajme kako ću ja to rodit jedan dan?
    Mislim da je to samo strah od nepoznatog, tko još nije rađao, tako da mislimda sve imaju takvog amo reći pozitivnog straha jer sve želimo biti savršene majke, ali gle, toliko žena na svijetu je uspilo, nijebaš da ima djecu 1:1000000, snaći ćemo se i mi, mislim da to sve tako pridodno dođe, kad ugledaš mrvicu u svojim rukama, sve dođe sa osjećajima i samo od sebe da za sve postaneš ekspert 💜💜

KK_29.03
    17. Kolovoz 2019. 01:37

Reni vjeruj da će sve biti okej, gladi si trbuh i pričaj svojoj bebici, vjeruj i sve će bit okej 💜
    Isto tako i Enigmatična 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.