Bok cure ja sam danas radila test jer se nisam mogla strpiti i naravno negativan je sva sam u bedu 😔☹️ za 3 dana bi trebala dobiti mengu ali nadam se da ju necu dobiti cini mi se da sam se zaletila sa testom…
I meni se cini…nista prije nego zakasni,vidis kako si se izbedacila..nije jos gotovo..jos uvijek ima nade..😉😉😉zelim ti veliki plusic za tri dana..😍😍
Da, i meni se cini da cu tek za 3 dana ponovit mozda cak i vise... Hvala ti ❤️😘
Bebalove ne brini nisi nenormalna sto se tako osjecas. Evo meni osobno se desilo puno puta da sam imala momemte/dane kad sam si mislila ok nisam jos spremna pa mozda zato sve tako završava. Strah od svega zivoga i nezivoga sto trudnoca nosi, od toga kako ce na poslu bez mene (radim u svojoj firmi), do toga kako cu roditi, dal cu se previse udebljat, dal cu moc poslije imat vremena za neke svoje ciljeve, dal cu prezivit tu trudnocu opce... Pitanja milijon, a odgovora 0! Na kraju mjesec u kojem sam ugledala uspješan plus je bio bas onaj u kojem sam od prvog dana vjerovala i u glavi si slozila da ja to mogu i da je to samo jedna nova lijepa dimenzija zivota. Sad kako trudnoca odmice ne postoji vise nista sto me moze prestrasiti a da se dogadja mojoj kozi, al me strasno prestrasi kad pomislim da nesto s bebom nije u redu. Onaj strah od poroda zamjenio je strah dal beba raste,, dal se dovoljno pravilno hranim, dal lijekovi koje uzimam su u redu, dal je lose sto ne dobivam na tezini, dal sam dosta vode pila. Bojala sam se kako cu sama sebi injekcije davat, sad mi je to ko pojest cokolatin obavim sa osmjehom jer je za moju bebu. I vjeruj mi nas hormoni ucine onda spremnima za majcinstvo samo ne vazno vjerovat samoj sebi i da ti to mozes. Priroda nas je stvorila da to mozemo, a sad na nama je da zivimo u grcu i odbacujemo taj nagon ili se prepustimo dozivljaju. Ja sam odabrala dozivljaj i postala sam preko noci spremna na sve "zrtve" koje trudnoca nosi sa sobom. To ti govorim kao osoba koja je preko 3 godine cekala na ovu trudnocu i prolazila mpo sa istim tim strahovima u glavi, da sam ponekad mislila jesam ja luda ili sta bojim se biti mama, a svjesno potpisujem papire da mi vade jajnu stanicu i oplode ju i vrate, a ja mozda uopce nisam za to.
Reni 🤞💞 da bude sve ok. Ako zaista si jako pod stresom odi u TA bolje nego da se nerviras jos 2 dana iako je bolje opustiti se, nije dobro da se nerviras toliko.
Dobro jutro cure moje!!! Gadura je jutros stigla nakon 2 dana kašnjenja a ne pamtim kad mi je zakasnila 😠😠😠Al ništa zato.. Hopsam sljedeći mjesec i odbrojava skupa s vama!!!! Želim nam svima koje ovi mjesec nismo uhvatile +++, da nam sljedeći bude dobitan💖
Dobro jutro cure moje!!! Gadura je jutros stigla nakon 2 dana kašnjenja a ne pamtim kad mi je zakasnila 😠😠😠Al ništa zato.. Hopsam sljedeći mjesec i odbrojava skupa s vama!!!! Želim nam svima koje ovi mjesec nismo uhvatile +++, da nam sljedeći bude dobitan💖
Zao mi je..ali novi mjesec nova nada 😉😉😉💕
E moja Reni… a gle, vec je petak prosao, sad ce ponedjeljak,kak bi klinci rekli: odes spavat jos dva puta nakon veceras i hop eto ga! 😉
Ako mislis da mozes otic na hitnu i ak ce te to smirit odi… al opet postoji sansa da ti ni oni nista ne vide pa se samo jos vise izbediras. Drzi se! Nemam ti sta pametnije napisati.
Bebalove, da se nisi osula od vrucine? Imam malu susjedu jucer mi je dosla sva osuta jadna. To mi je odmah palo na pamet kad sam procitala tvoj post. Drzim fige da je trudnoca u pitanju. 🤞🏼😉
Vjeruj da sam i ja prvo pomislila da je od vrucine al eto psiha kakva je da opet na kraju promisli da nije mozda t.
Cure ja bi da pokrenem jednu temu samo da vidim vase misljenje da li je to normalno.
Volim djecu nenormalnoo(naravno ko ih ne voli)
Jedva cekam da imam svoju bebu.
Ali mene nekako ufati panika.Razmisljam o bebi i tome da jedva cekam,ganjam plodne dane,a kada zakasni ili posumnjam na t.meni je u glavi toliki haos da ja uopce nebi da trenutno sada ostanem t.
Nekakav strah se pojavi,kao da nisam spremna.I onda opet kada dodje i prodje menga ja opet isto,zelja tu ganjaj plodne dane i tako u zacarani krug.
Da li je koja od vas imala te takve strahove,je li to normalno ili se ja stvarno ne osjecam spremnom?!
Vjerujem da cete pomisliti kada vec ja
To je skroz normalno..vjeruj mi da ja,koja vec imam dvoje djece i ewo koliko se optererim da zelim jos,na momente uhvatim sebe da razmisljam Da li stvarno zelim,da li sam stvarno spremna opet devet mjeseci paziti na svaki pokret,pa onda porodjaj,pa opet neprospavane noci,mnogo teza organizacija uz bebu,i jos hiljadu stvari,a onda dodju misli,hej hocu to malo stvorenje po svaku cijenu,,mislim da bar 70% zena to razmisljaju tako,bar u nekom momentu i bar na minut,kako se razvoj dogadjaja bude desavao tako ce i nove stvari koje ce te brinuti pristizati..ali sve prodje jer tako je priroda odredila..tako da to nemoj da te opterecuje,nisi sama,nisi luda 😄😄😍😍
Grizli potpisujem svaku riječ... Od početka nas prati taj neki strah amo reći, prvo dali ću to moći, pa onda to zamijeniš sa onim jeli mi beba okej, pa ide porod- ajme kako ću, pa rodiš pa ajme kako ću ovo kako ću ono, a onda kad dobiješ dijete uvijek neki strahovi, jel zdravo, jel jede, kad će puzat, kad će šetat, ajme temperatura, ajme vrtić, ajme škola, ajme društvo, ajme faks, ajme ovo ajme ono, uvijek si u strahu od početka i mislim da smo sve to prošle
Ma08 žao mi je ali idemo dalje u borbu 😍
Nek to iscuri a onda akcija!
Bebalove tvoji osjećaji i strahovi su skroz normalni i opravdani, ne brini nisi luda ili amo sve onda lude 😂😂
Meni je uvijek bilo to ludo iščekivanje plusa, pa kada ne bih došao onda je znalo biti kao neko olakšanje pa opet tuga jer nije... sve je to normalno...
Ali kada dođe taj plusic, dođe i sto pitanja koje si navela “iščekivanja jel sve ok, vađenje krvi, uputnice, pregledi, Testovi...” ali znaš šta, sve to dođe tako prirodno da ne bih vjerovala... šta se mora mora se, nije ništa teško kada znaš da je sve to za malog čovjeka u tebi... ja sam se najviše bojala poroda, kada je došlo do tog dana, tako sam bila Cool da sam sama sebe iznenadila jer smo mi žene stvorene da stvorimo novi život...
Želim svim curkama da sto prije ugledaju plusiće! Meni je nedavno ginic rekla “beba će doći kada bude ono htjelo a ne kada vi to želite” i stvarno je bilo tako 💓
Bebalove Normalna si! 😀 Vidjet ces tek kad zatrudnis koliko strahova, pa kad dobiješ bebu u ruke uhhh al to su pozitivni strahovi. Strah je emocija koja nam čuva glavu na ramenima. Kad se rađa dijete rađa se i mama. Nakon poroda ti gledaš bebu a beba tebe i pitaš se a šta sad. Nitko ne može biti spreman na ono što ga čeka u smislu 100% spreman. Kad se djete rodi život se okreće naglavačke ito doslovno. Iako ovo što pišem zvuči loše zapravo je najljepše što mi se dogodilo i želim opet. Jedna situacija: nisam paničar inače sam mirna za sve - znala sam sve o autosjedalicama, o tome kako montirati bebu sve super, rodila u bolnici 3 dana sve super. Izlazimo iz bolnice, montirala sam bebu u autosjedaalicu i počinje panika: ajme jesam li dobro, plače zašto plače, presvuci daj sisu, opet plače 🙄🙄 dok se nisam posvađala s Mužem, koji me pitao a šta je bebi a okom? 🙄 A ja okoopm, šta je s okom (beba natečena od poroda, nije kao s reklame ispeglana)... I tako jedna od X situacija koje su slijedile. Zapamtite da ste svom djetetu najbolja mama i da ste spremne na sve, učit ćete vi dijete ali ono će puno naučiti vas.
Sama želja da pokušavate biti T je dovoljna za sve ono što slijedi.... Strahovi će biti još veći kada budete T pa još veći kada rodite ali ako ga shvatite kao pokretač sve će biti u najboljem redu. Čekaju negdje gore male dušice što će nam život učiniti šarenijim.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji