Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    17. Kolovoz 2019. 22:22

ja imam 31 i nemam djece, al eto nadam se da ce se uhvatit ove godine. Sto se tice strahova oko trudnoce, djeteta i sve sto ide s tim uzasno me strah, kad dodju oni dani kad bi mogao bit plus, onako me nesto u zeludcu stisne i mislim si jel zelim stvarno taj plus, neka me nervoza uhvati i sto drugih misli, onda se opet malo ohrabrim i govorim si mozes to, nema mjesta panici i onda dodje glupa menga pa se razocaram i ajmo sve ispocetka, odmah racunam kad su plodni dani, kad se treba sexat pa onda ti strahovi pa onda opet menga i tako u krug, tako da je valjda sve to normalno 🤷‍♀️

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Polly
    18. Kolovoz 2019. 00:46

25 za točno mjesec dana 😊 Najljepši bi poklon bio dobiti jedan plusić 😍

Enigmaticnaa
    18. Kolovoz 2019. 10:22

Meni 26.10.  29 godina i tek sada sam ugledala prvi plusic 😊😊🥰

Reni
    18. Kolovoz 2019. 10:32

Ajde cure dajte mi pozitivne vibracije da izguram danasnji dan,sutra je pregled,opet me od ranog jutra nervoza pere 😐😐😐 I meni je 29,cini mi se da nas je najviše s 29 na forumu 🙂

Nova19
    18. Kolovoz 2019. 10:47

Reni

Ajde cure dajte mi pozitivne vibracije da izguram danasnji dan,sutra je pregled,opet me od ranog jutra nervoza pere 😐😐😐 I meni je 29,cini mi se da nas je najviše s 29 na forumu 🙂

Reni bit će sve ok... ne možeš ubrzati vrijeme nažalost... uživaj u predivnoj nedjelji i držim palčeve za sutra!

Javi svakako 💓

Rita88
    18. Kolovoz 2019. 11:09

Reni kak se inace osjecas, jel imas kakve simptome? samo pozitiva danas i cekamo tvoj sutrasnji pregled, vjerujem da ce biti sve dobro 🙏

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Raštika
    18. Kolovoz 2019. 11:14

Reni

Ajde Reni, jos veceras ic leci i to je to. Bit ce to sve dobro! 🤞🏼❤️❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Reni
    18. Kolovoz 2019. 11:30

Ma osjecam se dobro ali napeto..jedino me mucnina pere a neznam jel od nervoze..stomak me malo zaboli povremeno kao bol pred M samo laganije i odmah prođe..i pisanje svaki cas

Reni
    18. Kolovoz 2019. 11:38

A citam svasta,nekom se nista nije vidjelo ni u 6 tjednu,nekom vec u 5 se vidjelo sve,neke su imale strasne bolove i krvarenje kad im je otkrivena vanmaternicna,neke pak nisu imale nikakve lose simptome..ne postoji nista konkretno prema cemu bih se mogla orijentirati i utješiti.

Polly
    18. Kolovoz 2019. 12:10

Curke, jel koja trudnica osjetila prije menge (meni još 7 dana do) tu i tamo probadanje/peckanje dolje, doslovce na sekundu par puta? Mozgam sad da li se dešava tamo dolje nešto lijepoo ili je to do nekakve infekcije... Imala sam do prije par dana vodenasti iscjedak, sada bijelo žućkasti gušći.. I kad piškim ništa ne pecka, sve normalno... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.