Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tufnica1602
    17. Kolovoz 2019. 21:15

Netko je pitao za godine 😁 ja imam 29 za 3 tjedna..leti vrijeme kao blesavo. 

Rita88
    17. Kolovoz 2019. 22:22

ja imam 31 i nemam djece, al eto nadam se da ce se uhvatit ove godine. Sto se tice strahova oko trudnoce, djeteta i sve sto ide s tim uzasno me strah, kad dodju oni dani kad bi mogao bit plus, onako me nesto u zeludcu stisne i mislim si jel zelim stvarno taj plus, neka me nervoza uhvati i sto drugih misli, onda se opet malo ohrabrim i govorim si mozes to, nema mjesta panici i onda dodje glupa menga pa se razocaram i ajmo sve ispocetka, odmah racunam kad su plodni dani, kad se treba sexat pa onda ti strahovi pa onda opet menga i tako u krug, tako da je valjda sve to normalno 🤷‍♀️

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Polly
    18. Kolovoz 2019. 00:46

25 za točno mjesec dana 😊 Najljepši bi poklon bio dobiti jedan plusić 😍

Enigmaticnaa
    18. Kolovoz 2019. 10:22

Meni 26.10.  29 godina i tek sada sam ugledala prvi plusic 😊😊🥰

Reni
    18. Kolovoz 2019. 10:32

Ajde cure dajte mi pozitivne vibracije da izguram danasnji dan,sutra je pregled,opet me od ranog jutra nervoza pere 😐😐😐 I meni je 29,cini mi se da nas je najviše s 29 na forumu 🙂

Nova19
    18. Kolovoz 2019. 10:47

Reni

Ajde cure dajte mi pozitivne vibracije da izguram danasnji dan,sutra je pregled,opet me od ranog jutra nervoza pere 😐😐😐 I meni je 29,cini mi se da nas je najviše s 29 na forumu 🙂

Reni bit će sve ok... ne možeš ubrzati vrijeme nažalost... uživaj u predivnoj nedjelji i držim palčeve za sutra!

Javi svakako 💓

Rita88
    18. Kolovoz 2019. 11:09

Reni kak se inace osjecas, jel imas kakve simptome? samo pozitiva danas i cekamo tvoj sutrasnji pregled, vjerujem da ce biti sve dobro 🙏

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Raštika
    18. Kolovoz 2019. 11:14

Reni

Ajde Reni, jos veceras ic leci i to je to. Bit ce to sve dobro! 🤞🏼❤️❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Reni
    18. Kolovoz 2019. 11:30

Ma osjecam se dobro ali napeto..jedino me mucnina pere a neznam jel od nervoze..stomak me malo zaboli povremeno kao bol pred M samo laganije i odmah prođe..i pisanje svaki cas

Reni
    18. Kolovoz 2019. 11:38

A citam svasta,nekom se nista nije vidjelo ni u 6 tjednu,nekom vec u 5 se vidjelo sve,neke su imale strasne bolove i krvarenje kad im je otkrivena vanmaternicna,neke pak nisu imale nikakve lose simptome..ne postoji nista konkretno prema cemu bih se mogla orijentirati i utješiti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani