Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Breskvica123
    15. Kolovoz 2019. 16:11

Molitva za majčinstvo

Presveta Djevice Marijo,Majko Isusova i 

Majko naša!Puna pouzdanja utječem se 

Tebi, koja si obdarena najuzvišenijim 

materinstvom.Molimo Te, izmoli mi milost 

da promatrajući Tebe i ja što bolje 

upoznam veličinu, odgovornost i sreću 

majčinstva. Pomozi mi da se svom 

ljubavlju na nj pripravim i da ga sa 

zahvalnošću prihvatim, kad se Gospodin 

Bog udostoji pozvati me na suradnju u 

oblikovanju novoga života.

Pohiti mi tada u pomoć o Majko Brze 

pomoći,da u ljubavi ne zatajim, nego da 

se i uz cijenu trpljenja sva predam u 

službu čeda, puna vjere i pouzdanja u 

Isusa Krista Gospodina i Otkupitelja 

našega.Amen
    Evo drage cure da si izmolimo molitvu barem prije spavanja recimo svaku vecer jednom sto kazete 🤔🤗☺️😊🤗🤗

Enigmaticnaa
    15. Kolovoz 2019. 16:30

KK_29.03

Enigmaticnaa

Meni je danas prvi dan izostanka M . Posto je vecina vas rekla da mi nece biti od nekog znacaja da idem sada na ginekoloski pregled, a ipak sam htjela da budem bar malo sigurna da li je sve dobro, uradila sam ponovo betu i cekam nalaz. Javim vam rezultate. Ee i jos nesto. Ako je beta 6 dana prije ocekivane M ili 9 dana poslije ovulacije, iznosila 26.2 , kolika bi sada trebala da bude na dan ocekivane ? Od prilike ?

Imaš na int svugdi kao okvirne vrijednosti po tjednima. Al mislim da si trebala ići npr danas pa preksutra da vidiš dali se pravilno dupla, a ne nakon 6 dana, nećeš sad moć tako popratit jeli se dupla okej

Da, znam i otici cu sigurno jos par puta dok ne docekam pravo vrijeme za ginekologa. 

Enigmaticnaa
    15. Kolovoz 2019. 16:32

Ma08

Enigmaticnaa

Meni je danas prvi dan izostanka M . Posto je vecina vas rekla da mi nece biti od nekog znacaja da idem sada na ginekoloski pregled, a ipak sam htjela da budem bar malo sigurna da li je sve dobro, uradila sam ponovo betu i cekam nalaz. Javim vam rezultate. Ee i jos nesto. Ako je beta 6 dana prije ocekivane M ili 9 dana poslije ovulacije, iznosila 26.2 , kolika bi sada trebala da bude na dan ocekivane ? Od prilike ?

Navijam za bebaća, ja ti zaista ne mogu pomoći jer u prošlim trudnoćama nisam vadila nikad betu!!! Evo ja moj menzes ne očekivan danas… Još ga nema hvala Bogu, a ako sutra do kraja smjene ne dođe trčim s posla odmah po test… Nadam se da će ovaj mjesec pljuštati +++++Sretno

Hvala 😊😊 Pitat cu svakako tete u ambulanti da mi pojasne malo vise kakav god rezultat da bude ❤

Enigmaticnaa
    15. Kolovoz 2019. 16:58

Evo mene sa rezultatima. Beta na dan ocekivane 491 . Pricala sam tetama u ambulanti  i posto vec znaju da sam dolazila prije par dana , kazu da je ovo dobar nalaz i da ponovo dodjem za dva dana. 

KK_29.03
    15. Kolovoz 2019. 17:35

Enigmaticnaa

Evo mene sa rezultatima. Beta na dan ocekivane 491 . Pricala sam tetama u ambulanti i posto vec znaju da sam dolazila prije par dana , kazu da je ovo dobar nalaz i da ponovo dodjem za dva dana.

Bravo odlično! Navijamo da za dva dana nastavi sa lijepim rastom ❤️❤️

• Ma08
    15. Kolovoz 2019. 17:50

Enigmaticnaa

Evo mene sa rezultatima. Beta na dan ocekivane 491 . Pricala sam tetama u ambulanti i posto vec znaju da sam dolazila prije par dana , kazu da je ovo dobar nalaz i da ponovo dodjem za dva dana.

ČESTITAM ENIGMATIČNA💖💖💖Navijam da se još udupla!!!!! 

Enigmaticnaa
    15. Kolovoz 2019. 17:59

Hvala 😊😊😊❤❤❤

C1M4
    15. Kolovoz 2019. 20:12

Enigmaticnaa

cestitam ti, to je super beta i javi se svakako🤭🤭😍 

Lavica27
    15. Kolovoz 2019. 21:30

Enigmaticna, super beta. Meni je na dan očekivane M bila 290. Očito ti je O poranila:) 

Ivcy1306
    16. Kolovoz 2019. 08:52

Jutro curke.. 
    Snjeguljice, nisam bas aktivna bila sa citanjem pa da vidim sto se kod tebe desava? Jesi ponavljala betu, pada li?
    Reni kako si ti? 
    Ostale curke, jeste dobro? 
    Ja ovih dana u guzvi malo jacoj pa nista ne stignem.. sad kontam da jos 4dana do NEdolaska gospe menge. 
    Ne znam kako vama, al evo meni dani lete da je to nevjerojatno. Imam osjecaj da nista ne stignem. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.