Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    KK_29.03
    15. Kolovoz 2019. 16:09

Enigmaticnaa

Meni je danas prvi dan izostanka M . Posto je vecina vas rekla da mi nece biti od nekog znacaja da idem sada na ginekoloski pregled, a ipak sam htjela da budem bar malo sigurna da li je sve dobro, uradila sam ponovo betu i cekam nalaz. Javim vam rezultate. Ee i jos nesto. Ako je beta 6 dana prije ocekivane M ili 9 dana poslije ovulacije, iznosila 26.2 , kolika bi sada trebala da bude na dan ocekivane ? Od prilike ?

Imaš na int svugdi kao okvirne vrijednosti po tjednima. Al mislim da si trebala ići npr danas pa preksutra da vidiš dali se pravilno dupla, a ne nakon 6 dana, nećeš sad moć tako popratit jeli se dupla okej

• Breskvica123
    15. Kolovoz 2019. 16:11

Molitva za majčinstvo

Presveta Djevice Marijo,Majko Isusova i 

Majko naša!Puna pouzdanja utječem se 

Tebi, koja si obdarena najuzvišenijim 

materinstvom.Molimo Te, izmoli mi milost 

da promatrajući Tebe i ja što bolje 

upoznam veličinu, odgovornost i sreću 

majčinstva. Pomozi mi da se svom 

ljubavlju na nj pripravim i da ga sa 

zahvalnošću prihvatim, kad se Gospodin 

Bog udostoji pozvati me na suradnju u 

oblikovanju novoga života.

Pohiti mi tada u pomoć o Majko Brze 

pomoći,da u ljubavi ne zatajim, nego da 

se i uz cijenu trpljenja sva predam u 

službu čeda, puna vjere i pouzdanja u 

Isusa Krista Gospodina i Otkupitelja 

našega.Amen
    Evo drage cure da si izmolimo molitvu barem prije spavanja recimo svaku vecer jednom sto kazete 🤔🤗☺️😊🤗🤗

Enigmaticnaa
    15. Kolovoz 2019. 16:30

KK_29.03

Enigmaticnaa

Meni je danas prvi dan izostanka M . Posto je vecina vas rekla da mi nece biti od nekog znacaja da idem sada na ginekoloski pregled, a ipak sam htjela da budem bar malo sigurna da li je sve dobro, uradila sam ponovo betu i cekam nalaz. Javim vam rezultate. Ee i jos nesto. Ako je beta 6 dana prije ocekivane M ili 9 dana poslije ovulacije, iznosila 26.2 , kolika bi sada trebala da bude na dan ocekivane ? Od prilike ?

Imaš na int svugdi kao okvirne vrijednosti po tjednima. Al mislim da si trebala ići npr danas pa preksutra da vidiš dali se pravilno dupla, a ne nakon 6 dana, nećeš sad moć tako popratit jeli se dupla okej

Da, znam i otici cu sigurno jos par puta dok ne docekam pravo vrijeme za ginekologa. 

Enigmaticnaa
    15. Kolovoz 2019. 16:32

Ma08

Enigmaticnaa

Navijam za bebaća, ja ti zaista ne mogu pomoći jer u prošlim trudnoćama nisam vadila nikad betu!!! Evo ja moj menzes ne očekivan danas… Još ga nema hvala Bogu, a ako sutra do kraja smjene ne dođe trčim s posla odmah po test… Nadam se da će ovaj mjesec pljuštati +++++Sretno

Hvala 😊😊 Pitat cu svakako tete u ambulanti da mi pojasne malo vise kakav god rezultat da bude ❤

Enigmaticnaa
    15. Kolovoz 2019. 16:58

Evo mene sa rezultatima. Beta na dan ocekivane 491 . Pricala sam tetama u ambulanti  i posto vec znaju da sam dolazila prije par dana , kazu da je ovo dobar nalaz i da ponovo dodjem za dva dana. 

KK_29.03
    15. Kolovoz 2019. 17:35

Enigmaticnaa

Evo mene sa rezultatima. Beta na dan ocekivane 491 . Pricala sam tetama u ambulanti i posto vec znaju da sam dolazila prije par dana , kazu da je ovo dobar nalaz i da ponovo dodjem za dva dana.

Bravo odlično! Navijamo da za dva dana nastavi sa lijepim rastom ❤️❤️

• Ma08
    15. Kolovoz 2019. 17:50

Enigmaticnaa

Evo mene sa rezultatima. Beta na dan ocekivane 491 . Pricala sam tetama u ambulanti i posto vec znaju da sam dolazila prije par dana , kazu da je ovo dobar nalaz i da ponovo dodjem za dva dana.

ČESTITAM ENIGMATIČNA💖💖💖Navijam da se još udupla!!!!! 

Enigmaticnaa
    15. Kolovoz 2019. 17:59

Hvala 😊😊😊❤❤❤

C1M4
    15. Kolovoz 2019. 20:12

Enigmaticnaa

cestitam ti, to je super beta i javi se svakako🤭🤭😍 

Lavica27
    15. Kolovoz 2019. 21:30

Enigmaticna, super beta. Meni je na dan očekivane M bila 290. Očito ti je O poranila:) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani