Molitva za majčinstvo
Presveta Djevice Marijo,Majko Isusova i
Majko naša!Puna pouzdanja utječem se
Tebi, koja si obdarena najuzvišenijim
materinstvom.Molimo Te, izmoli mi milost
da promatrajući Tebe i ja što bolje
upoznam veličinu, odgovornost i sreću
majčinstva. Pomozi mi da se svom
ljubavlju na nj pripravim i da ga sa
zahvalnošću prihvatim, kad se Gospodin
Bog udostoji pozvati me na suradnju u
oblikovanju novoga života.
Pohiti mi tada u pomoć o Majko Brze
pomoći,da u ljubavi ne zatajim, nego da
se i uz cijenu trpljenja sva predam u
službu čeda, puna vjere i pouzdanja u
Isusa Krista Gospodina i Otkupitelja
našega.Amen
Evo drage cure da si izmolimo molitvu barem prije spavanja recimo svaku vecer jednom sto kazete 🤔🤗☺️😊🤗🤗
Meni je danas prvi dan izostanka M . Posto je vecina vas rekla da mi nece biti od nekog znacaja da idem sada na ginekoloski pregled, a ipak sam htjela da budem bar malo sigurna da li je sve dobro, uradila sam ponovo betu i cekam nalaz. Javim vam rezultate. Ee i jos nesto. Ako je beta 6 dana prije ocekivane M ili 9 dana poslije ovulacije, iznosila 26.2 , kolika bi sada trebala da bude na dan ocekivane ? Od prilike ?
Imaš na int svugdi kao okvirne vrijednosti po tjednima. Al mislim da si trebala ići npr danas pa preksutra da vidiš dali se pravilno dupla, a ne nakon 6 dana, nećeš sad moć tako popratit jeli se dupla okej
Da, znam i otici cu sigurno jos par puta dok ne docekam pravo vrijeme za ginekologa.
Meni je danas prvi dan izostanka M . Posto je vecina vas rekla da mi nece biti od nekog znacaja da idem sada na ginekoloski pregled, a ipak sam htjela da budem bar malo sigurna da li je sve dobro, uradila sam ponovo betu i cekam nalaz. Javim vam rezultate. Ee i jos nesto. Ako je beta 6 dana prije ocekivane M ili 9 dana poslije ovulacije, iznosila 26.2 , kolika bi sada trebala da bude na dan ocekivane ? Od prilike ?
Navijam za bebaća, ja ti zaista ne mogu pomoći jer u prošlim trudnoćama nisam vadila nikad betu!!! Evo ja moj menzes ne očekivan danas… Još ga nema hvala Bogu, a ako sutra do kraja smjene ne dođe trčim s posla odmah po test… Nadam se da će ovaj mjesec pljuštati +++++Sretno
Hvala 😊😊 Pitat cu svakako tete u ambulanti da mi pojasne malo vise kakav god rezultat da bude ❤
Evo mene sa rezultatima. Beta na dan ocekivane 491 . Pricala sam tetama u ambulanti i posto vec znaju da sam dolazila prije par dana , kazu da je ovo dobar nalaz i da ponovo dodjem za dva dana.
Evo mene sa rezultatima. Beta na dan ocekivane 491 . Pricala sam tetama u ambulanti i posto vec znaju da sam dolazila prije par dana , kazu da je ovo dobar nalaz i da ponovo dodjem za dva dana.
Bravo odlično! Navijamo da za dva dana nastavi sa lijepim rastom ❤️❤️
ČESTITAM ENIGMATIČNA💖💖💖Navijam da se još udupla!!!!!
cestitam ti, to je super beta i javi se svakako🤭🤭😍
Enigmaticna, super beta. Meni je na dan očekivane M bila 290. Očito ti je O poranila:)
Jutro curke..
Snjeguljice, nisam bas aktivna bila sa citanjem pa da vidim sto se kod tebe desava? Jesi ponavljala betu, pada li?
Reni kako si ti?
Ostale curke, jeste dobro?
Ja ovih dana u guzvi malo jacoj pa nista ne stignem.. sad kontam da jos 4dana do NEdolaska gospe menge.
Ne znam kako vama, al evo meni dani lete da je to nevjerojatno. Imam osjecaj da nista ne stignem.
Sortiraj odgovore
Najstariji