Jutro curke..
Snjeguljice, nisam bas aktivna bila sa citanjem pa da vidim sto se kod tebe desava? Jesi ponavljala betu, pada li?
Reni kako si ti?
Ostale curke, jeste dobro?
Ja ovih dana u guzvi malo jacoj pa nista ne stignem.. sad kontam da jos 4dana do NEdolaska gospe menge.
Ne znam kako vama, al evo meni dani lete da je to nevjerojatno. Imam osjecaj da nista ne stignem.
Ivcy tako mi je i samoj, užurbanost, posao djeca... 😊
Al sve je to sastavni dio života, znači ti kroz 4 dana nebi trebala dobiti, nadam se da i nećeš, navijam za++++evo ja sam jučer trebala dobiti ali još uvijek ništa hvala Bogu, inače mi obično dolazi na vrijeme ili dan-dva ranije, ako neprocurim do 14:00gonim odmah s posla po test, ajme ubija me ova neizvjesnost, od mogućih simptoma mi je konstanta bol u jajnicima,i kao da će krenuti menzes, samo što su mi ovi bolovi krenuli dosta, dosta ranije nego inače u pms-u, umorna sam konstantno ali sam to prepisivala u početku vručini, stalno zijeva, dan prije menzes me zaboli glava a sada ništa.
Jutro curke..
Snjeguljice, nisam bas aktivna bila sa citanjem pa da vidim sto se kod tebe desava? Jesi ponavljala betu, pada li?
Reni kako si ti?
Ostale curke, jeste dobro?
Ja ovih dana u guzvi malo jacoj pa nista ne stignem.. sad kontam da jos 4dana do NEdolaska gospe menge.
Ne znam kako vama, al evo meni dani lete da je to nevjerojatno. Imam osjecaj da nista ne stignem.
Ewo upravo cekam kod dr,odradila sam betu jutros,sad ce mi suprug donijeti rezultate..od juce me glava boljela nenormalno,prespavala sam dan,nadam se da ce sad kod dr biti da je sve u redu,da nece morati cistiti,jer cu umrijeti ako bude morala sta da radi 😣😣😣😣😣 drzim fige da vjestica ne dodje,,molim se za sve vas iako se ne oglasavam 😍😍
Evo mene sa rezultatima. Beta na dan ocekivane 491 . Pricala sam tetama u ambulanti i posto vec znaju da sam dolazila prije par dana , kazu da je ovo dobar nalaz i da ponovo dodjem za dva dana.
Cestitaaaaam 💖💖💖💖💖💖💖 slabo sam bila aktivna juce pa tek sad vidim,,zelim vam miran ostatak trudnoce...😍😍😍😍
Evo mene sa rezultatima. Beta na dan ocekivane 491 . Pricala sam tetama u ambulanti i posto vec znaju da sam dolazila prije par dana , kazu da je ovo dobar nalaz i da ponovo dodjem za dva dana.
Cestitaaaaam 💖💖💖💖💖💖💖 slabo sam bila aktivna juce pa tek sad vidim,,zelim vam miran ostatak trudnoce…😍😍😍😍
Hvala ❤❤
Cure,zavrsila ja kod dr..beta pala,sve cisto,da dodjem u petak opet da radi folikulometriju,stim da cu poci eto da imam uvid u situaciju,ali ocu da napravim pauzu par mjeseci.da odmorim od svega,i da mi se organizam oporavi,papu cu takodje sledeci petak,jer danas jos uvijek jos po malo curkam..drzim fige svima vama,obradujte me plusicima...😍😍😍
Enigmaticna cestitam ti na trudnoci 😍 uzivaj sada u tom divnom stanju.
Snjeguljica zao mi je sto se sve to dogodilo ali dobro da nisi morala na kiretazu..najgori osjecaj na svijetu, ne zelim ni jednoj zeni da se to desi.
Ostale cure pozdravljam i iscekujemo zajedno 😍❤️
Cure radila sam test i negativan
Menzesa još nema i ne preostaje mi ništa drugo nego čekati,. Kupila sam još jedan pa ako ne procuri do nedjelje ili pon. Piškit ću ponovo.
Cure radila sam test i negativan
Menzesa još nema i ne preostaje mi ništa drugo nego čekati,. Kupila sam još jedan pa ako ne procuri do nedjelje ili pon. Piškit ću ponovo.
A kad ti je bila O,,mozda je malo kasnije bila...je li ti inace redovna menstruacija?🤞🤞🤞🤞
Enigmaticna cestitam ti na trudnoci 😍 uzivaj sada u tom divnom stanju.
Snjeguljica zao mi je sto se sve to dogodilo ali dobro da nisi morala na kiretazu..najgori osjecaj na svijetu, ne zelim ni jednoj zeni da se to desi.
Ostale cure pozdravljam i iscekujemo zajedno 😍❤️
Da,i ja kazem...mene je najvise toga bilo strah,da ce morat nesto radit..uuuf,bas sam se bila prepala,ali dobro je ispalo..i javljajte plusice 💞💞💞💞
Po kalendaru je trebala biti 1.8,redovna je, ali nekada zna uraniti dan, dva... A možda je bila malo kasnije, ili možda jednostavno menzes kasni... Ufff baš sam sad smantana cila🙄🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji