Danas je tocno 5 tjedana od zadnje M,na pregledu se jos ne vidi nista,narucio me u ponedjeljak,ako ni tad ne bude nista onda je velika mogućnost vanmaternicne 😥 totalno sam u kurcu,jel itko misli da ovo moze ispast dobro?
To je stvarno ful prerano da se ista vidi, to su rijetki slucajevi da se tako rano nesto vidjelo tako da stvarno nemas brige😊 ja sam imala izvanmatericnu i znam kako ti je sada, tocno znam, dok ne vidis na uzvu da je u maternici.. ali sam si utuvila u glavu da necu panicariti oko toga do prvog uzva jer ne daj boze da mi bebici nesto bude od tolikog stresa oko toga🤷🏼♀️ ovaj puta ides rano na uzv i ako nesto i je slucajno, a znam da nije izvan maternice, otkriti ce se na vrijeme🤞🏻
Danas je tocno 5 tjedana od zadnje M,na pregledu se jos ne vidi nista,narucio me u ponedjeljak,ako ni tad ne bude nista onda je velika mogućnost vanmaternicne 😥 totalno sam u kurcu,jel itko misli da ovo moze ispast dobro?
To je stvarno ful prerano da se ista vidi, to su rijetki slucajevi da se tako rano nesto vidjelo tako da stvarno nemas brige😊 ja sam imala izvanmatericnu i znam kako ti je sada, tocno znam, dok ne vidis na uzvu da je u maternici.. ali sam si utuvila u glavu da necu panicariti oko toga do prvog uzva jer ne daj boze da mi bebici nesto bude od tolikog stresa oko toga🤷🏼♀️ ovaj puta ides rano na uzv i ako nesto i je slucajno, a znam da nije izvan maternice, otkriti ce se na vrijeme🤞🏻
Boze daj da je tako..❤️
Reni s nestrpljenje čekam tvoje vijesti u ponedjeljak!!!
Slažem se u potpunosti sa C1M4, smatram da je zaista još rano da se išta vidi , evo ja danas ne očekujem vješticu, obično je točna u dan ili dođe dan, dva ranije,. Ako je danas ne dobijem sutra odmah gonim po test
Slažem se u potpunosti sa C1M4, smatram da je zaista još rano da se išta vidi, evo ja danas ne očekujem vješticu, obično je točna u dan ili dođe dan, dva ranije,. Ako je danas ne dobijem sutra odmah gonim po test
sretno 🤞😊
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Slažem se u potpunosti sa C1M4, smatram da je zaista još rano da se išta vidi, evo ja danas ne očekujem vješticu, obično je točna u dan ili dođe dan, dva ranije,. Ako je danas ne dobijem sutra odmah gonim po test
sretno 🤞😊
Hvala i vama svima!!! 💖💖
Sretno svima i puno pluseva i bebaca 🤞❤️😘 evo moj muz je cak sinoc sanjao mene kako sam mu dosla sa testom i rekla mu pogledaj plus je 🤣 eto da mu se bar san ostvari kao i meni i svima nama zenama... 🤞🤞🤞🤞
Raštikapresretna sam zbog tebe i dijagnoze koja potvrdila papu da nije ništa ozbiljnije!!! Znala sam 💫🤩
Vjerujem da se sad smijes koliko si bila zabrinuta bezveze na kraju. Nakon operacije potrudi se da ostavis cigarete, da ti ne pada imunitet, stres na of i nastavi se kontrolirati redovno. Sve će biti u najboljem redu!
P.s i ja volim sv. Ritu i molitve njoj 💫🙏💫
Tako je! Dobro je, uf. Odmah je nekako lakše u glavi, najgore je čekanje. Moš ti mislit bit će sve dobro ali doleti misao a šta ak je nešto gore a nisi uvijek baš sposoban i raspoložen poslat crnu misao u vrit. Kako si ti? Nisam zadnjih dana pratila ni ovdje ni zimske bebe pa sam van događaja.
Od dijagnoze ne jedem meso, ne pijem inače više nikako alkohol već mjesecima, cigare... a par kroz dan al gledat ću i to bacit i naravno stres... potrudit ću se reducirat ga na minimum jer budimo realni, nisam Buddha da sam kul od 0-24 Šalim se malo.
Ali ova bezmesna prehrana mi je super! Cijeli život ja maštam da sam vegeterijanac al nekako nikako batalit meso, em krene okolina kako ćeš bez mesa, moraš jest meso, pa si jbg studoš, školarac, nemaš financije da si određuješ šta ćeš kuhat a volim kuhat i ide mi baš tako da sam sad počela perverzije radit od jela bez mesa. Baš guštam. Mami sam odmah javila i njen je komentar bio: mene čudi kak ti nisi vegeterijanac još od srednje škole.
Dok god mi je zabavno, ukusno i dok god guštam držim se ovog režima.
Reni...može to sve izaći na dobro u ponedjeljak. Sestra je imala sličnu situaciju, isto je bila panika ali se na kraju uspostavilo da joj je bila kasnija O, s tim da ona ima isto kao i ti duge cikluse, nepravilne tako da nikad nije znala ni kad će mengu dobit ni kad joj je O. Samo pozitivno. Pošalji misao da će sve bit dobro. Ne znam da li netko zna išta o transurfingu i klatnu? Koga zanima neka progugla, super super stvar da te natjera pozitivno razmišljat.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Meni je danas prvi dan izostanka M . Posto je vecina vas rekla da mi nece biti od nekog znacaja da idem sada na ginekoloski pregled, a ipak sam htjela da budem bar malo sigurna da li je sve dobro, uradila sam ponovo betu i cekam nalaz. Javim vam rezultate. Ee i jos nesto. Ako je beta 6 dana prije ocekivane M ili 9 dana poslije ovulacije, iznosila 26.2 , kolika bi sada trebala da bude na dan ocekivane ? Od prilike ?
Meni je danas prvi dan izostanka M . Posto je vecina vas rekla da mi nece biti od nekog znacaja da idem sada na ginekoloski pregled, a ipak sam htjela da budem bar malo sigurna da li je sve dobro, uradila sam ponovo betu i cekam nalaz. Javim vam rezultate. Ee i jos nesto. Ako je beta 6 dana prije ocekivane M ili 9 dana poslije ovulacije, iznosila 26.2 , kolika bi sada trebala da bude na dan ocekivane ? Od prilike ?
Navijam za bebaća, ja ti zaista ne mogu pomoći jer u prošlim trudnoćama nisam vadila nikad betu!!! Evo ja moj menzes ne očekivan danas... Još ga nema hvala Bogu, a ako sutra do kraja smjene ne dođe trčim s posla odmah po test... Nadam se da će ovaj mjesec pljuštati +++++Sretno
Imaš na int svugdi kao okvirne vrijednosti po tjednima. Al mislim da si trebala ići npr danas pa preksutra da vidiš dali se pravilno dupla, a ne nakon 6 dana, nećeš sad moć tako popratit jeli se dupla okej
Sortiraj odgovore
Najstariji