Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sneguljica1
    08. Kolovoz 2019. 20:18

Reni

10.7 je bila zadnja m…znaci tek 4 tjedna okruglo..evo neznam sto da mislim,sutra cu kupiti jos jedan,ali uz Bozju pomoc nadam se da je to to i da Ce bit dobro.

Nego sta nego ce biti dobro...kad je vec tako rano crtica tamna..samo opusteno i smireno...no sikiriki...uzivaj,pred tobom je najljepsi period..i naravno kao sto rece Rita,zakazi kod ljekara i sve nam javljaj..neka vas sreca prati u devetomjesecnom putovanju...zurka moze da pocne..

ajlin
    08. Kolovoz 2019. 20:21

Reni

Cure evo nakon povraćanja danas i slabosti cili dan otisla sam kupila pregny najjeftiniji test trakicu i evo pozitivna..vidi se poprilično druga crta,nema trazenja pod svijetlom..o Boze pomozi..neznam ni dal' mi kasni kad su mi zbrckani ciklusi

cestitkee , zelim ti sve najljepse .. 💗💙😊

Reni
    08. Kolovoz 2019. 20:24

Nije crta ful tamna ali se lijepo vidi,bas lijepo roskasta,dok je kontrolna ful roza..mislim to mi je drama jer sam uvijek crtu trazila pod raznim pozama i svjetlima,a sad ono odmah se vidi,puf..nego ja imam s jajovodima problem,zacepljeni su ali ne totalno,trebala sam na laparoskopiju pa me stalno odgađaju radi bitnijih slucajeva.. trenutno mi je zakazana laparo u 9 mjesecu..zato se sad bojim vanmaternicne,nedaj Boze.

sneguljica1
    08. Kolovoz 2019. 20:29

Reni

Nije crta ful tamna ali se lijepo vidi,bas lijepo roskasta,dok je kontrolna ful roza..mislim to mi je drama jer sam uvijek crtu trazila pod raznim pozama i svjetlima,a sad ono odmah se vidi,puf..nego ja imam s jajovodima problem,zacepljeni su ali ne totalno,trebala sam na laparoskopiju pa me stalno odgađaju radi bitnijih slucajeva.. trenutno mi je zakazana laparo u 9 mjesecu..zato se sad bojim vanmaternicne,nedaj Boze.

Nemoj se stresirat molim te..samo pozitivno misli..dovoljno je to sto ne moras da je trazis pod lampom..vjeruj mi..nocas mirne glave lezi..i samo misli koliko ti je lijepo sta ti se desilo 😘

Reni
    08. Kolovoz 2019. 20:33

Hvala vam,zene ❤️ drzite fige..

Lavica27
    08. Kolovoz 2019. 20:34

Čestitke Reni!!

regi
    08. Kolovoz 2019. 20:37

Cestitam, RENI,svaka cast. Samo polako,bit ce sve ok

• Bebalove
    08. Kolovoz 2019. 20:40

Čestitam Reni … 💖
    Držim fige da sve bude uredu  i da uživaš u čarima trudnoće. 

Bebalove

Rita88
    08. Kolovoz 2019. 21:17

Reni napisi nam simptome opet i dane kad si hopsala, uglavnom sve napisi 😂

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

C1M4
    08. Kolovoz 2019. 21:17

Reni

Cestitke i nemoj odmah misliti na najgore😁 U svakom slucaju nazovi gin i zakazi pregled, on ce ti dati uputnice za betu da vidis kolika je i dupla li se pravilno pa ces biti mirna🥰🤗🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.