Uh kakvu mucninu imam od jutros, ne mogu da jedem uopste. Osjetim kao kiselinu u stomaku i povraca mi se od toga 😖😖😖 ne znam zbog cega ali je uzasno😣
I ja svasta nesto osjecam,ali ne pridajem vaznost jer mi je tako svaki mjesec,od iscekivanja bit Ce.
Kad vi (ne) ocekujete vjesticu...zapravo za Enigmaticnu znam..ona tek za nedelju dana..a ti?
Snjeguljica, ti u subotu nebi trebala dobiti jel tako? Ostale znam da su sve oko desetog sada, navijam za vas iz “offline-a” 😁✌️Ma kad bi i jedan plusic bio ovaj mjesec bilo bi super..ajde da nas neko obraduje.
Nadam se da ce sve biti uredu sto se tice brisa,oni ovdje inace zovu kad nesto nije uredu,a kada jest normalno ne zovu.Pa cu se pojesti u iscekivanju na mob.kada ce zazvoniti.Najgore mi je od svega sto imam gin.u bolnickoj ambulanti gdje je svaki pregled neka druga gin.i sto ja moram svaki pregled sve iznova pricati.Ovdje nemam striktno svoje gin.S proslom sam mogla bas fino komunicirati i pitati sto me interesuje al ova danas je bas neka bila nadrndana da je jedva dvije rijeci progovorila .Bas me iz takta izbacila sa svojom sutnjom 😑 😀
i da,dobila sam vaginalete gdje pise da ne zasticeni odnosi nisu dozvoljeni a meni su bas u ovoj sedmici plodni dani,ustvari za 2 dana O.bi trebala nastupiti. 🙉 Sta vi mislite jel mogu pricekati par dana pa da onda krenem s njima,ili moram odma..?
Bebalove
Snjeguljica, ti u subotu nebi trebala dobiti jel tako? Ostale znam da su sve oko desetog sada, navijam za vas iz “offline-a” 😁✌️Ma kad bi i jedan plusic bio ovaj mjesec bilo bi super..ajde da nas neko obraduje.
Pa meni posto nikad nije u dan,(ne) ocekivana je ovaj mjesec od 6tog do 9.8 ...jos uvijek nisam procurila,sem ono juce..temp stoji na 37.1 ..necu stici veceras betu da radim,pa cu sjutra ...ali stojim za tim da moze svasta da se desi,flegmaticno skroz..😉😉😉 jedan plus ovaj mjesec barem pa da slavimo 🎉🎉🎉🎉🎉
ja sam evo na cekanju zadnja mjesecnica mi je bila 09.07 , jucer je trebala doci jer mi se pomjera svaki mjesec za 2 dana ... ovaj mjesec skoro pa ni traga pms -u , samo me prije 2 dana stomak bolio i desni jajnik jer je na njemu bila ovulacija ovaj mjesec ... A inace pms bude katastrofa sto od raspolozenja te bolova grudi i stomaka .. Pa sta znaam , na cekanju sam do subote - nedjelje za dolazak iste , jer inace je tacna u dan.. 🤔 ili ipak testica .. 😙😙
Cure evo nakon povraćanja danas i slabosti cili dan otisla sam kupila pregny najjeftiniji test trakicu i evo pozitivna..vidi se poprilično druga crta,nema trazenja pod svijetlom..o Boze pomozi..neznam ni dal' mi kasni kad su mi zbrckani ciklusi
Cure evo nakon povraćanja danas i slabosti cili dan otisla sam kupila pregny najjeftiniji test trakicu i evo pozitivna..vidi se poprilično druga crta,nema trazenja pod svijetlom..o Boze pomozi..neznam ni dal' mi kasni kad su mi zbrckani ciklusi
Reniii hvala dragom Bogu...bas mi je drago...zelim ti miran ostatak trudnoce..💖💖💖💖💖💖
Reniii hvala dragom Bogu…bas mi je drago…zelim ti miran ostatak trudnoce..💖💖💖💖💖💖
Ajme meni..nakon godinu i pol od spontanog..bas sam poplasena..nemam pojma sta mi je dalje raditi?
Reniii hvala dragom Bogu…bas mi je drago…zelim ti miran ostatak trudnoce..💖💖💖💖💖💖
Ajme meni..nakon godinu i pol od spontanog..bas sam poplasena..nemam pojma sta mi je dalje raditi?
ajme Reni cestitam, koja vijest, bas sam sretna radi tebe. Samo smireno i polako, naruci se lijepo na prvi pregled i sve javljaj 💕💕
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
10.7 je bila zadnja m...znaci tek 4 tjedna okruglo..evo neznam sto da mislim,sutra cu kupiti jos jedan,ali uz Bozju pomoc nadam se da je to to i da Ce bit dobro.
Sortiraj odgovore
Najstariji