Grizli danas sam bila na konzultacijama kod ginica, kaze da moja mutacija pai heterozigot i mthfr nije nista strasno, al da pijem cim ostanem trudna aspirin i da si uzmem aktivni folat. Sta mislis jel aspirin ok jel to dovoljno i jel imas kakvu preporuku za aktivni folat sta da kupim?
Reni odlicno, neka je crtu tu, jesi zvala ginica?
Ostalim curama drzim fige za plus 🤞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Snjeguljica, meni je bol u grudima odmah pocela nestajati na kad sam dobila, joj javljaj vise betu, nestrpljiva sam kao da ja cekam 😁 ma ti si trudna ali eto nek beta potvrdi 😍
Reni, veselim se zbog tebe..sad uzivaj nek te paze svi oko tebe 😍
Snjeguljica, meni je bol u grudima odmah pocela nestajati na kad sam dobila, joj javljaj vise betu, nestrpljiva sam kao da ja cekam 😁 ma ti si trudna ali eto nek beta potvrdi 😍
Hvala tufnice sto mislis...i stigao nalaz,beta 73..u ponedeljak cu da je ponovim..sobzirom da mi je O bila kasnije..mislim da beta nije losa 🤔🤔🤔
Hvala tufnice sto mislis…i stigao nalaz,beta 73..u ponedeljak cu da je ponovim..sobzirom da mi je O bila kasnije..mislim da beta nije losa 🤔🤔🤔
znaci mozemo sluzbeno cestitat 😃😃 Snjeguljica cestitaaam 😊💖
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Uhhhh 😌😌 ja imam jos 6 dana do M, ali posto su mi se pocele desavati stvarno cudne stvari i osjecam se drugacije ja odlucih jutros da uradim test i to sa drugim urinom. Pojavila se druga crtica ali jedva vidljiva, samo pod nekim odredjenim uglom. Pozurim i odem uraditi betu i beta je 26. Kazu mi u ambulanti da je jako mala ali su mislili da mi vec kasni, a kad sam rekla da meni jos ni ne kasni i da je proslo tek nekih 9 dana od ovulacije, i da trebam dobiti tek za 6 dana ,onda su mi rekli da je sigurno zvog toga beta i mala i da dodjem ponoviti kada bude kasnilo. Nadam se da ce biti dobro sve 😊
Hvala tufnice sto mislis…i stigao nalaz,beta 73..u ponedeljak cu da je ponovim..sobzirom da mi je O bila kasnije..mislim da beta nije losa 🤔🤔🤔
znaci mozemo sluzbeno cestitat 😃😃 Snjeguljica cestitaaam 😊💖
Hvalaaaaa.....bas sam srecna..malo me jos brine ovo krčkanje crijeva..ali cutim i necu da baksuziram 😆😆😆😆 zelim da se ovaj mjesec svakoj zelja ostvari..😍
Uhhhh 😌😌 ja imam jos 6 dana do M, ali posto su mi se pocele desavati stvarno cudne stvari i osjecam se drugacije ja odlucih jutros da uradim test i to sa drugim urinom. Pojavila se druga crtica ali jedva vidljiva, samo pod nekim odredjenim uglom. Pozurim i odem uraditi betu i beta je 26. Kazu mi u ambulanti da je jako mala ali su mislili da mi vec kasni, a kad sam rekla da meni jos ni ne kasni i da je proslo tek nekih 9 dana od ovulacije, i da trebam dobiti tek za 6 dana ,onda su mi rekli da je sigurno zvog toga beta i mala i da dodjem ponoviti kada bude kasnilo. Nadam se da ce biti dobro sve 😊
ooo pa super, cestitke 😊😊 uzivaj u trudnoci 👶
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji