Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    07. Kolovoz 2019. 23:21

Reni

TufnicA zao mi je,drzim fige za novu uspjesnu trudnocu.
    Snjeguljicaza tebe jos nije gotovo, ponovi sutra test.
    Malina nadam se da ces upotrijebiti test a ne tampone 🤞
    Mallla nisam te upratila neko vrijeme,znaci ni kod tebe jos nista.. 😐
    Rastika kad su nalazi gotovi,javljaj nam. 🤞❤️

Je Reni na zapadu ništa novo. Uskoro idem do gin. Pa ćemo vidjeti što je tu na stvari, ako išta je. 

url=https://lilypie.com]

sneguljica1
    08. Kolovoz 2019. 07:06

Curee meni temp jutros 36.7 a stomak me boli uh,nije mi vise curilo..ne znam..😔😔😔😔😔

Ivcy1306
    08. Kolovoz 2019. 07:18

sneguljica1

Curee meni temp jutros 36.7 a stomak me boli uh,nije mi vise curilo..ne znam..😔😔😔😔😔

Jutro! 
    Jesi ponovila test? Ajde drzim fige da je bila lazna uzbuna! 
    Kako ste vi ostale curke? 
    Evo ja se spremam na posao, pijem kavu, malog vozim mami na cuvanje, muz radi jutarnju danas takoder i tako.. vrse se svakakve kombinacije. 
    Sutra ako bog da sam free pa se nadamo skoknut do mora.. 
    Curke oko zadra i okolice, gdje je najbolje s malim djetetom, da ima i hlada a da ima plicaka i jos da nije prevelika guzva😎🤪 puno trazim znam.🤭

sneguljica1
    08. Kolovoz 2019. 08:09

Ivcy1306

sneguljica1

Jutro!
    Jesi ponovila test? Ajde drzim fige da je bila lazna uzbuna!
    Kako ste vi ostale curke?
    Evo ja se spremam na posao, pijem kavu, malog vozim mami na cuvanje, muz radi jutarnju danas takoder i tako.. vrse se svakakve kombinacije.
    Sutra ako bog da sam free pa se nadamo skoknut do mora..

Prvo,odradila sam test,meni i dalje stoji ova blijeda,alo bas blijeda kao i prvi dan,razmisljam betu da odradim..Drugo sto se mora tiče dodjite kod nas u CG,rado cemo vas ugostiti 😁😁😁 cak cemo naci i ladovinu i bez guzve 😅😅😅😅😅

tufnica1602
    08. Kolovoz 2019. 08:10

Mallla, Reni, Rita hvala vam svima punooo 💖💖 uz vas takve nemoguce je ne osjecati se super 😍 idemo dalje u novi ciklus 💪✌️

Raštika
    08. Kolovoz 2019. 09:21

Hope2804

I pije se cijeli ciklus, bez prestanka jer nije na hormonskoj bazi

Znam ja za što se konopljika koristi. Ne sadrži hormone ali utječe na hormone. E to mene ljuti kad se krene pričat o biljkama jer ne mora nešto sadržavati nešto da bi djelovalo, nego biljka ima sastojke koji rade balans/disbalans.
    Mi smo u školi učili da se recimo kod liječenja pcos-a ne uzima cijeli ciklus i naravno ne sama, ide tu još kombinacija eteričnih ulja za masažu, al to je sad druga tema. Ako ti je doktor rekao da uzimaš cijelu ciklus onda radi tako ali ako posumnjaš na trudnoću prestani ju piti jer se ona izbjegava u tom periodu.
    Cure koje ste dobile mengu...nema predaje! Novi ciklus, nova nada. <3
    Reni, evo čekam još nalaze, sad bi ovih dana trebali biti.

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Nova19
    08. Kolovoz 2019. 10:52

Ja sam u 5.mjesecu napravila test 3 dana prije M i bio lijepi plus, točno tjedan dana kasnije procurila... bila sam u takvoj komi da nisam više htjela raditi test ranije, bolje da ne znam...
    2 mjeseca kasnije napravila test nakon 4 dana kašnjenja i eto, sada u 8. tt ☺️
    Cure, doći će bebica kada ona odluci, a do tada uživajte u stvaranju iste ☺️☺️🥰🥰

sneguljica1
    08. Kolovoz 2019. 11:16

Nova19

Ja sam u 5.mjesecu napravila test 3 dana prije M i bio lijepi plus, točno tjedan dana kasnije procurila… bila sam u takvoj komi da nisam više htjela raditi test ranije, bolje da ne znam…
    2 mjeseca kasnije napravila test nakon 4 dana kašnjenja i eto, sada u 8. tt ☺️
    Cure, doći će bebica kada ona odluci, a do tada uživajte u stvaranju iste ☺️☺️🥰🥰

Bas takoo..meni jos uvijek ne curi vise..samo juce malo..mada sve osjecam kao da ce da krene...ima li jos koja ovde cura da je osjecala ovo krcanje crijeva u ranoj trudnoci..🤔🤔🤔 mene samo to brine..tako mi pred mengu krci 😡😡

Lavica27
    08. Kolovoz 2019. 11:18

A zašto jednostavno ne izvadis betu Snjeguljica?

KK_29.03
    08. Kolovoz 2019. 11:19

Joj cure tako mi je žao ali ja se još mislim fa još ima nade, možda je bila implantacija, iako je i meni sada tako bilo, svijetli plusić, na dan menge malo svijetlo smeđe i puno iscjetka, pa tek nakon dva dana krenilo baš curiti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.